50 bedste korte hårklipp til mænd (2022 stilarter)

Indholdsfortegnelse

Kort hår på mænd vil altid være i stil. Korte haircuts er vedligeholdelsesfrie, maskuline og lette at style. Med en fade eller underskæring på siderne og ryggen kombineret med en kort til medium short cut på toppen, er der mange seje mænds frisurer at overveje. Fra det klassiske buzz cut til den moderne kam til den nye crop top, de mest populære korte frisurer kan se trendy ud og tilbyde ubegrænsede stylingsmuligheder. Korte mænds haircuts behøver jo ikke at være kedelige; disse moderne og klassiske stilarter kan være kantede, klassiske og stilfulde. For at hjælpe dig med at vælge de rigtige snit, tjek de bedste korte hårklipp for mænd at få i 2022.

Korte frisurer til mænd

Kort pigget hår med falmede sider

Shorty rodede pigge med falmede sider er lette at arbejde med. Med en mellemskaldet fade og meget kort hår ovenpå kan fyre bruge en stærk pomade med en mat finish for et struktureret, naturligt look.

Kort kam over fade

Kammen over fade har været en favorit i barbershops i årevis nu. Med en kort fade på siderne og ryggen er alt, hvad mænd skal gøre, at feje håret til den ene side. Kammen over ser godt ud med en skinnende pomade eller mat voks.

Kort udblæsning med koniske sider

Blowout -klipningen er cool, afslappet og frisk. Spørg din barber om en lav konisk fade kombineret med et kort til mellemlangt snit ovenpå. Børst håret op og op for en stilren styling, og tilføj et skæg for et maskulin look.

Caesar Crop Top Fade

Kort hår med en fade er enkelt og trendy. Beskæringstoppen er stylet ved at børste dit hår fremad for at skabe en kort pandehår, ligesom Caesar -snittet. Par denne sexede mænds korte frisure med en høj konisk fade og stil op for at opnå et skarpt naturligt look.

Kort quiff med koniske sider

Hvis du har kort tykt hår, skal du stige op på forsiden for at style en quiff. Få koniske falmede sider for at fremhæve stylingen ovenpå.

Kort krøllet hår falme

Hvis dit hår er krøllet, kan en høj fade og kort haircut på toppen se elegant og elegant ud. Udnyt din unikke volumen og tekstur. Brug af de rigtige stylingprodukter til krøllet hår kan gøre en kæmpe forskel i korrekt at trække denne stil af.

Kort børstet hår tilbage med underskæring

Børst dit korte hår tilbage med en underskæring for at skabe denne stilfulde frisure. Alsidig, moderne og kantet, det er en fantastisk stil, der ser godt ud til enhver lejlighed.

Klassisk fade i kortsiden

Denne sidedel ser smuk og ren ud med en lav fade. Som en af ​​de bedste business haircuts kan du bære den på kontoret eller ude om natten socialt. For en federe finish, tilføj en hård del og form op.

Kort Mohawk Fade

Mohawk fade tilbyder en virkelig sej kort herrefrisure, hvis du kan trække den af. Bursten falmer kurver rundt om øret og ned i nakken og fremhæver den korte mohawk ovenpå. Plus, kanten op og skægfortoningen er bare usædvanligt dårlige sidste hånd.

Høj undercut fade med struktureret slicked tilbage hår

Denne trendy korte frisure med underskårne sider kan rumme enhver fyrs stilfølelse. Det teksturerede, glatte hår giver hårklippet mere unikhed og alsidighed, mens længden på toppen giver dig masser af stylingsmuligheder.

Besætningsskæring

Besætningsklippet har altid været et af de bedste korte hårklipp. For at få et nyt bud på denne klassiske stil, få en konisk fade på siderne og bagsiden. Derefter spidser du op foran og lader det korte hår være struktureret og rodet. Dyrk et fuldskæg eller bare trim stubbe til et mandigt look.

Pompadour Fade

De moderne pompadour -stilarter er bedre med en underskåret fade. Denne pomp -fade -frisure er struktureret med volumen og vil helt sikkert skille sig ud i ethvert rum. For en stilfuld herre, der altid leder efter et friskt og smukt snit, kan du prøve denne frisørstil næste gang du besøger frisøren.

High Razor Fade med struktureret afgrøde

En cool genvej med høj barberkniv fade er en god idé til sport og udendørs aktiviteter, da den er let at styre og ser fantastisk ud, selvom du vasker dit hoved ofte. Det er også den bedste mænds frisure, hvis du er en travl mand og ikke har tid til styling.

Høj og stram

Den høje og stramme er en klassisk kort militær haircut. Den moderne variant inkluderer en konisk fade på siderne med en meget kort top. Kortere end besætningsskæringen, men længere end buzz-snittet, er den høje og stramme fade et lavt vedligeholdelsesfrit, rent snit.

Børstet op og fejet tilbage med Classic Taper

En børstet og fejet tilbage kort frisure er forførende og fancy. Det klassiske koniske snit holder siderne og ryggen længere for et mere konservativt look. Men denne hot gentlemans stil vil absolut appellere til damerne.

Kam over pomp med lav fade og kant op

En moderigtig og moderne frisure med en klassisk stil. Denne kam over pomp er både sexet og alsidig, mens den lave fade gør det til det bedste hårklippevalg for mænd med forskellige ansigtsformer og hårtyper.

Lav skaldet fade med sidedel

Endnu en klassisk snit og stil med et nyt twist. Sidedelen giver denne trendy frisure ekstra klasse, og kan være et signaturelement i din stil til både formelle og afslappede lejligheder.

Slicked Back Undercut med skæg

Denne aldrig-af-mode-slicked back undercut er en leg at style og ser bedst ud med et fuldt skæg. Kan man ikke vokse skæg? Læs disse gennemprøvede tip til at vokse et skæg hurtigere og tykkere. Og da flæset hår er den seneste dille i frisørsaloner, jo mere rodet er frisuren, desto bedre.

Sidebørste op med lav konisk fade

Moderne og mode fremad starter denne short cut med en lav konisk fade og holder en vis længde på toppen. Det tykke hår bliver derefter børstet op og skubbet til siden for en kantet styling. Selvom det ser naturligt ud, er det fedt og udadvendt for en ubekymret finish.

Midt barberkniv fade med kam over

Denne nye korte frisure er relativt let at trække af og kræver meget lidt styling. Den midterste barberkniv fade understreger længden ovenpå, mens styret overskæg, selvom det er valgfrit, kan bringe store ændringer i det samlede udseende.

Kort rodet hår

Kort hår kan styles på en række fede måder. En populær kort frisure trend i disse dage er rodet og struktureret til et afslappet, naturligt look. Påfør en mat pomade, voks eller ler for at skabe en ujævn styling. For en skarpere stil, træk tråde sammen for at skabe tykke pigge.

Kort Faux Hawk med lav fade og skæg

Denne korte frisure til fyre får dig til at se maskulin, stærk og professionel ud på samme tid. Den lave fade i siderne kan få håret ovenpå til at se fyldigere ud, mens antydningen af ​​en faux hawk tilføjer et frisk strejf.

Vinklet penselryg med høj fade

Denne omfangsrige moderne haircut får dig til at se yngre ud og er relativt let at style. Den kantede berøring mærker looket fantastisk i forhold til bare en klassisk glat ryg.

Buzz Cut med Shape Up og High Fade

Et klassisk buzz -snit kan vise din ansigtsform, mens de høje hudtoner skærer rene på siderne. Denne type kort hår er let at vedligeholde og style, hvilket gør det perfekt til travle fyre.

Regelmæssig frisure med tekstur

Det der får dette almindelige hårklipp til at se så godt ud, er det tykke, fulde udseende af det teksturerede hår. Med beskårne sider og trimmet hår på toppen er dette en af ​​de bedste korte haircuts for drenge og unge mænd. Ungdommelig og enkel at style, den er fantastisk til fyre, der ønsker frisk styling.

Høj hudfade med lang tyk kam over

Dette er et nyt, varmt alternativ til den klassiske feje tilbage, da længden på toppen ser mere rodet ud og stilfuldt står i kontrast til en høj hudfade i siderne. Det er også en stil med lav vedligeholdelse, hvis du vil gå efter det "bad boy with ruffled hair" look.

Quiff med høj hudfade og skæg

Denne quiff haircut følger den korte på siderne og den lange på top mænds frisure trend, der har domineret barbershops rundt om i verden på det seneste. Den spidsede tekstur tilføjer noget ekstra til den høje hudfade, mens et skæg kan være en sej måde at krydre dette snit på.

Hård sidedel med konisk fade

Denne lette og luftige snit fungerer bedst med enhver hårfarve, mens den koniske fade tilføjer ekstra friskhed og kølighed om sommeren. Du behøver heller ikke at bruge timer foran spejlet for at opnå denne stilfulde sidedel.

Temp Fade med Line Up og børstet hår

Børstning af dit hår kan tilføre ekstra volumen ovenpå og få et rundt ansigt til at virke ovalt. Temp fade hjælper med at nå det ovale mål, mens opstillingen tilføjer et moderne touch.

Lav fade med Quiff

Masser af pigget tekstur ovenpå kan tilføre det overordnede udseende fylde, hvilket får din frisure til at se tykkere ud. At kombinere den lave fade med quiff er en af ​​de bedste måder at omdanne dit look.

Frakoblet underskæring med lang glat ryg

Den frakoblede variation af underskæringen fungerer smukt med en struktureret version af den glatte ryg. Det længere hår på toppen kan også styles til en kam over eller pompadour, med den rigtige pomade.

High Taper Fade med del og pigget hår

Kort pigget hår stiler altid pænt med en fade, der fokuserer øjnene. Med blonde højdepunkter og en form op, skriger denne seje frisure til teenagere bad boy. Imponere kvinderne i dit liv og eksperimentere med denne korte styling.

Rodet fransk afgrøde med hudfade

Moderne Pompadour med konisk fade og skæg

Tekstureret quiff med koniske sider og skæg

Buzz Cut med korte sider

Fade med børstet tilbage hår

Lav konisk fade med del og struktureret glat ryg

Tyk kam over med Razor Fade og Beard

Korte sider med lagdelt top og sidefejet hår

Krøllet besætningsklip med sidefejet hår og midfade

Hard Part Kam Over med Fade og Beard

High Temple Fade med struktureret dusket hår

Tekstureret pigget hår med midfade og kant op

High Skin Fade med Spiky Quiff

Rodet hår med lav konisk falme og skæg

Tekstureret pigget hår med hudfade og line -up

Taper Fade med tekstureret side fejet hår

Krøllet hårtop med høj skaldet fade

Hard Part Pompadour med High Fade

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave