Er babyolie virkelig god til dit hår?

Folk har brugt babyolie i deres hår i lang tid nu. Babyolie er skånsom for både dit hår og din hud. Du synes måske, at det er en billig og let måde at skinne eller styrke dit hår på. Alligevel er der ikke meget videnskabelig forskning om dens virkninger. Du undrer dig måske, 'er babyolie god til hår?

Hvad er babyolie?

Babyolie er en simpel blanding lavet af mineralsk olie, en duft og et par andre ingredienser. Det er det enten mineralbaseret eller vegetabilsk olie baseret. Det kan indeholde andre ingredienser som vitamin E -olie, mandelolie eller aloe vera.

Mineralstoffer som mineralolie bidrager med fordele, når det kommer til babyolie til hår. Selvom denne olie er relativt sikker for de fleste mennesker at bruge, bør folk med følsom hud være forsigtige med babyolie, da det kan irritere følsom hud.

Babyolie og hår

Videnskabelig forskning om babyoliens effekt på hår mangler på mange måder. Vi ved dog, at babyolie gavner din hovedbunds hud, og disse oplysninger giver svar på spørgsmålet, er babyolie god til dit hår?

Da babyolie er nyttig for huden, er der mange ting, babyolie gør for at hjælpe din hovedbund, og til gengæld giver den også flere fordele for dit hår.

Fugter din hovedbund

Undersøgelser viser, at mineralolien i babyolie ikke vil trænge ind i dit hårs skaft. Det betyder, at denne olie vil blive på dit hår og hovedbund længere. Mens det varer, hjælper det med at beskytte dit hår mod at blive tørt og skørt ved at fugte din hovedbund og hårskaft.

Fremmer hårvækst

Hvis din hovedbund er tør, bliver det svært for dit hår at vokse, fordi tørheden kan beskadige dine hårrødder. Babyolie lindrer tør hovedbund og fugter også udtørrede hårspidser. Ved at beskytte dette fundament for dit hår gør babyolie det lettere for dit hår at vokse.

Styrker og lyser hår

Da mineralolien vil blive på dit hår længere, hjælper det dit hår med at blive skinnende. Det kan hjælpe med at skinne dine lokker og hjælpe med at holde vand ude af dit hår for at minimere hævelse.

Det gør også dit hår sundere, fordi mineralolien forhindrer de små huller i dit hårskaft, der forhindrer dit hår i at vokse og øger chancerne for, at dit hår går i stykker. Babyolies smørende egenskaber på huden reducerer også krusning i dit hår og detangler naturligt det.

Beskytter dit hår

Babyolie er også kendt for at beskytte dit hår mod potentielt skadelige ydre forhold. Du kan bruge babyolie til at beskytte dit hår mod solskader, kemikalier i svømmebassiner og også mod varmen fra føntørrere.

Mulige risici

Generelt er babyolie godt for håret. Der er et par potentielle risici ved babyolie, da intet middel er perfekt. Du bør kun bruge babyolie to gange om ugen højest. Da babyolie kan blokere porer i din hovedbund, kan det irritere huden.

Babyolie kan forårsage udbrud for dem med acne-tilbøjelig hud. Hvis du vil se, hvordan babyolie vil påvirke dig, kan du prøve det ved at påføre babyolie på albuen og lade den stå der i 24 timer. Du kan afgøre, om det er sikkert for dig at bruge, ved at observere denne hudplet.

Endelige tanker

Babyolie er en relativt sikker mulighed for at beskytte, styrke og fugte dit hår. Selvom du skal passe på ikke at bruge for meget, er babyolie på mange måder godt for dit hår.

Relaterede emner:

  • Risbranolie: Fordele og anvendelser til hår
  • Hybenolie til hårpleje
  • Argan Oil vs. Kokosolie

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave