10 Overraskende japanske Pompadour -frisurer til mænd

Pompadour frisure er vendt tilbage fra 80'erne, da berømtheder som Elvis Presley og Robert Wagner plejede at bære det som deres signatur ser ud. Imidlertid kan en helt anden version af pompadour ses, der bæres af Japanske mænd.

Usædvanlige japanske mænds Pompadour -frisurer

I denne artikel i dag vil vi tale om 10 typer japanske pompadour -frisurer, som man kan have på.

1. Side-fejet Pompadour

Denne frisure er en grundlæggende japansk pompadour, der har fejet hår på den ene side med fingrene løb ind i dem. Siderne trimmes til en konisk fade, der forbinder sig med skægget i ansigtet. Denne frisure er velegnet til mænd, der har tyndt struktureret lyst hår.

Side fejet underskæring til mænd

2. Blegede højdepunkter Pompadour

Denne stil med pompadour til japanske mænd er den seneste opgraderede version, da den giver en et moderne look at have på. Håret har blegede højdepunkter, der lægges tilbage til et netbølget udseende af håret. Sidehåret trimmes til en tilspidset underskæring for at få hårklippet til at se mere kantet ud.

3. Lav falmet underskåret Pompadour

Dette er den grundlæggende version af den japanske pompadour -stil, der har håret kæmmet pænt tilbage med siderne helt tilspidsede. Det har et hævet udseende i det øverste hår næsten som en form på den øverste del af et æg.

4. The Wild Rockabilly Pompadour

Dette er det vigtigste pompadour -look, som er vildt populært blandt japanske mænd. Det øverste forreste hår er lavet til en Mohawk -stil, og hårets bagside er langt og når ned til nakken i en kantet rockabilly -stil.

Dette bæres for det meste af mænd, der er hårde i naturen og ligner de tunge cykelryttere på vej.

5. The Tame Rockabilly Pompadour

Dette er den tæmmede version af den japanske rockabilly pompadour -frisure. Håret er meget kortere i forhold til den vilde rockabilly og har det øverste forreste hår kæmmet i en bølge på den ene side.

6. The Modern Faux Hawk Pompadour

Dette er også en af ​​de nyeste versioner af en pompadour. Den har en pindsvineformet klipning øverst med siderne trimmet til en tilspidset fade underskæring. Det går godt i japansk hår, da hårets tekstur er let og forårsager bevægelser i det øverste hår, når de bevæger sig rundt.

7. Firkantet Box-Head Pompadour

Denne japanske pompadour -frisure var faktisk en ting tilbage i 90'erne. Japanske mænd plejede at bære dette hårklipp i navnet på hårtrends på det tidspunkt, hvorfor det også er trend i denne æra. Det øverste hår er skåret i en firkantet æske med siden underskåret og ryggen når ned over skuldrene.

Gå ikke glip af disse lange frisurer til asiatiske mænd

8.

9.

10.

For at opsummere er der flere variationer i den japanske version af pompadour -frisuren, hvoraf top 10 er disse som nævnt ovenfor. Det er dem, der er mest efterspurgte, da de er en inspiration fra tidligere hårtendenser, der stadig er i dag meget populære blandt mænd.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave