7 Spiky Pixie Cuts, du nemt kan kopiere

Indholdsfortegnelse

De fleste nisser er kun få centimeter lange, men de kan være lige så alsidige, hvis ikke mere, som langt hår. Takket være detaljer som lag, pandehår og forskellige teksturer er det sjovt og relativt stressfrit at style dit nisse-snit.

Sexet Spiky Pixie Cuts

Mange kvinder foretrækker det piggede look, fordi det er en nem måde at skabe volumen og energi til afslappede såvel som formelle lejligheder. Nedenfor er 7 pigge stilarter, som nissebabyer simpelthen ikke kan leve uden.

1. Rodet Spiky Pixie

Et populært afslappet kort, pigget look. Dette look kræver minimale stylingprodukter og kun et par minutter for at skabe denne senghovedstemning. Fokuser hakket tekstur til toppen af ​​hovedet og hold siderne glatte.

2. Kort og Tousled Pixie

Denne korte pigge nisse ser bedst ud, når den er tør, så fjern dig fra tunge geler, der får håret til at se skinnende ud. Alt du behøver er en let styling creme til at arbejde gennem fugtigt hår. Korte pandehår er perfekte til dette look.

3. Lige Pixie til ældre kvinder

At blive ældre kræver ofte at man vælger et kort hårklipp, men det kræver en særlig stilfuld babe at rocke en pigget nisse -snit til ældre kvinder. Denne korte nisse er perfekt til glat hår, der er fint frem for fyldigt.

4. Længere Spiky Pixie

Hvis du ikke er bange for højden, kan denne længere nisse være din næste opgave. En faux hawk -form er nødvendig øverst på panden og skal spejles af kortere pigge bag på hovedet.

5. Spiky Hair with Fringe

En sej nisse med pandehår er til den kunstneriske babe. I stedet for at øge dit pandehår, skal du klippe dem korte og lægge dem fladt langs panden, mens du fokuserer den kantede, spidse tekstur på resten af ​​håret.

6. Spiky Cut til tyndt hår

Skab bevægelse og tekstur med denne pigge nisse til tyndt hår. De blå rødder tilføjer dimension til disse sølvlåse. Selvom du foretrækker en mere traditionel farve, får denne fremhævningseffekt håret til at se tykt og fyldigt ud.

7. Faux Hawk til tykt hår

Faux hawks er en let, men alligevel sexet måde at style et pigget nisseklip til tykt hår. Tilføj højde i toppen af ​​panden for at henlede opmærksomheden på dine øjne, forlænge en rund ansigtsform eller afbalancere en oval. Hvis dit hår er ret tykt, giver dette en fremragende fordeling.

Den bedste del ved pigge nisser er deres fleksibilitet. Spike hår op i en faux hawk eller enhver organisk form, du ønsker. Overforbrug ikke produktet, følg din indre kreativitet, og du er klar til at gå!

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave