25 Violet hårfarve skyggeideer til 2022 - Hairstyle Camp

Indholdsfortegnelse

I disse dage er den bedste måde at udtale sig med dit look med en smukt fed violet hårfarve. Uanset om du bruger violet overalt eller blander det med en masse andre hårfarver eller din naturlige nuance, er det bestemt sjovt at lege med lilla. Violet er ikke kun fed, men det ser godt ud på nisser, bobs og lange, krøllede låse.

De bedste violette hårideer

Nedenfor er 25 forskellige violette frisurer, der passer til enhver stil, hudfarve og personlighed derude.

1. Mørk rød og violet

Foretrækker du en rød farvetone på en stump bob? Blanding af mørkerødt og violet hår tilføjer en subtil dimension til en stil, der kan bruge en vis dybde. Fokuser den lysere røde nuance omkring dit ansigt for at gøre dit udseende lysere.

2. Violet Balayage på langt hår

Balayage -højdepunkter giver den perfekte måde at tilføre dybde til mørkt violet hår. Denne teknik lader dig fokusere lysere, lysere farve i hovedbunden og omkring dit ansigt og uddyber farven i længden af ​​dit hår.

3. Pink Violet

Heldigvis kommer violet hårfarve i mange forskellige nuancer og kreative iterationer. Dette lysviolette hårlook slår det lyserøde op i denne livlige farve og ser godt ud på både kort og langt hår.

4. Violet til brunt hår

At vende dit hår til en lys ny nuance er en kompliceret proces, hvis dit hår er mørkt. Prøv violetbrunt hår, der får en mørkere tone, der bedst matcher din hudtone, øjenbryn og overordnede funktioner.

5. Elektrisk Pixie

Med en pixie cut er violet lilla hår så sjovt. Opret en ombre -effekt og farv håret tættest på hovedbunden i en lysere, let lyserød nuance. Dette vil give din søde stil kantet, forhøjet flair.

6. Blomme til sort hår

Selvom du er vant til dine naturlige, mørke låse, kan du indarbejde en lilla farve, der passer til dine behov. Spørg din stylist om violet sort hår for at give dig en sexet farvefarve uden at blive for lys.

7. Fed Violet

Vis din mest magtfulde dig frem med dybt violet hår. Tilføj ekstraordinær tone til din samlede frisure ved at efterlade en tomme eller to af dine naturlige mørke rødder. Når du styler, tilføj løse ringletter og skab en vis højde i panden.

8. Crimson Violet Ombre

Skab et smukt hindbærchokolade -look, der er godt nok at spise! Violet ombre hår er den perfekte måde at fokusere en pop med lilla farve på den nederste halvdel af dine lokker. Denne farvekombination er perfekt til brunetter.

9. Blå og violet blanding

Vær ikke bange for at være fed og tilføj lyseblå til din lilla stil. Oprettelse af violet og blåt hår handler om at fokusere blåt på under- og bunddelen af ​​dit hår og lade lilla lokker få den smukke flush af kinderne frem.

10. Isblå og violet pastel

Få din indre Elsa frem med lækkert blåt, violet og blondt hår. Inden du tilføjer nuancer af pink, lilla, lys og mørkeblå til dine låse, skal du få din blondine til et flot, isnende platin for at skabe den bedste blanding generelt.

11. Bright Violet Dreadlocks

Dreadlocks er en meget udtryksfuld form for personlig stil, så hvorfor ikke lade din lysviolette hårfarve på dreadlocks tale? Kombiner en lys lilla farve med lige så lys og babyrosa farve, der passer godt til platinblonde låse.

12. Dyb Burgund Violet

Hvis du vil have lilla låse, men din hud har gule undertoner, skal du vælge en kølig tone. Bourgogne violet hår vil komplimentere dit look og have en sexet stemning.

13. Ultraviolet Bob

Tousled bobs er så på trend, men ultraviolet hår får dig til at skille sig ud. En ægte, iskold blå violet som denne vil belyse dit ansigt og få dine øjne til at glitre og poppe. Giv håret et par bøjninger og en hurtig lus.

14. Smoky Violet

Ligesom røget lavendel ser dette violetgrå hår fantastisk ud på mørk eller bleg hud med gule undertoner. Uanset om dit hår er langt og glat eller kort og krøllet, er denne seje tone trendy, men utvivlsomt fed.

15. Pastelhøjdepunkter

Overalt farve kan være kedelig. Tilføj lidt variation til dit pastelfiolette hår ved at indarbejde subtile striber af blå og lys blond for dybde og lidt sjov. En blond stribe foran på panden vil jorde dit look.

16. Støvet Violet

Kalder alle mørke brunetter og sorthårede skønheder! Dette støvede violette hår vil adskille dit look fra alt det andet og give en subtil, sexet dristighed, som traditionelle hårfarver simpelthen ikke kan. Bed din stylist om at bruge balayage til organisk at blande nuancen med dine naturlige lokker.

17. Hint af blomme til lysebrune øjne

At blive lidt lyserød med dit violette blommehår står i kontrast til lysebrune øjne som en charme. Prøv en sød, ansigtsrammende bob eller et mellemlangt snit med hakkete, sexede lag.

18. Mørk violet til krøllet hår

Violet farve tager krøllet hår lige så godt som lige lokker. Dette violet krøllede hårlook er perfekt til babyer med naturligt mørkere farve, der kan vise sig som smukke højdepunkter.

19. Farverig Violet Pixie

Lav smukke korte violette hårhøjdepunkter i en regnbue af andre farver. Vi elsker den måde, hvorpå håret over ørerne opfanger en lilla-pink nuance, mens levende blues og greener spiller ud over resten af ​​dette nisse-snit.

20. Violet Ombre -hår til mørk hud

Leder du efter en passende violet hårfarve til sorte piger, der vil imponere verden? Elektrisk lilla ombre er legende, men alligevel jordet, mens du blander en dybere lilla med dit naturlige hår. Udført rigtigt, tager dette look en sjov farve og gør det sofistikeret.

21. Sød Violet Pink

Selv violet og lyserødt hår vil være smukt i pink! Giv lyserøde lokker violette undertoner og mørkgør håret drastisk på bestemte områder efter, hvor lyset rammer for et særligt, meget fotogent look.

22. Ægte Violet Balayage

Balayage -højdepunkter garanterer, at selvom dit violette hår ikke er naturligt, vil det helt sikkert ligne det! Dette violet balayage -hår sikrer, at dit look vokser godt ud sammen uden hårde afgrænsningslinjer.

23. Violet Havfruehår

Opret det uimodståelige violette havfruehår, du altid har ønsket. Tilføj lyserøde toner sammen med levende blues for et specielt, tonalt look, der får det til at ligne, at du lige er kommet fra havet.

24. Kort Violet Pixie

Det er ofte lettere at prøve sjove farver, når du dyrker en nisseafgrøde. Dette korte violette hår er smukt lyst, men tag gerne enhver violet variation, som du vælger, så den passer til din hudtone og personlighed.

25. Violet Tri-Color Tresses

Prøv en mere usædvanlig kombination med violetblåt og pink hår. Mørkere farver ser ofte bedst ud til roden, så start med en dyb burgunderfarve, der falmer til krikand, og til sidst til en lys lavendelviolet farve.

Der er så mange måder at dyrke en violet 'gør, der er tro mod din vision og hvordan du bærer dig selv. Gå lys, mørk eller farverigt fed og skab den violette frisure, som du altid har ønsket.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave