45 Flatterende stumpe hårklipp i 2022

Indholdsfortegnelse

Stumpe haircuts er specielle og giver dig øjeblikkeligt et smukt udseende. Uanset hvad din hårlængde er, har et sløvt snit på hårets ender en indrammende effekt på dit ansigt. Stump snit i enderne får håret til at se tykkere ud og giver altid håret en pæn, ren følelse, som lange lag ikke kan.

Sløve snit

Nedenstående smukke udseende viser dig, hvor let det er at finde dit perfekte stumpe snit. Stumpe haircuts ser godt ud på krøllede lokker, fine og lige lokker og endda rodede doser!

At skabe et stump snit handler om at arbejde med, hvad du har, og hvad du vil opnå. Lad os se, hvad der er i vente!

1. Sidepartet stump snit

Har du lyst til lidt blødhed på dine stumpe snitlåse? En sidedel har en delikat balancerende effekt, der er velegnet til alle ansigtsformer. Tilføj lange, subtile sidebørn, hvis din ansigtsform er oval eller lang.

2. Mellemdel

Den midterste del stump snit ser smuk ud. De afspejler alvoren i det stumpe hår, især hvis dine lokker er lige og din ansigtsform er rund.

3. Kort blond Bob frisure

Korte stumpe snit fungerer som en charme for kvinder, der har fint hår. Det vil ikke kun skabe en smuk ansigtsramme, men du vil også have ender, der ser tykkere og sundere ud.

4. Blunt Lob med Bangs

Et skulderlangt stump snit til dine lokker kan virkelig smigre dig, hvis du ønsker et look med definerede kanter. Også pandehår har en tendens til at blødgøre dit udtryk, og de kan dække en stor pande. I dette tilfælde, hvis du har et langt ansigt, vil en stump fryns dække det smukt.

5. Sløvt snit til tykt og langt hår

Stumpe snit er ikke de bedste til kort, tykt hår, men på lange lokker elsker vi det. Hår tyndes, når det vokser, så stumpe snit hjælper håret med at se mere fyldigt ud, selvom det allerede er tykt.

6. Blunt Bob med snoet fletning

En halv op halv ned frisure på en stump klippet lob kan få enhver pige til at se fremragende ud. Brug det øverste hår og del det i to stykker til at bygge de snoede fletninger. Gør dem løse og bind dem i ryggen, i en pony. Gennemfør frisuren ved at flette hestehalen.

7. Sløvt snit til fint hår

Vil du have, at dit fine hår ser tykkere ud? Den bedste måde at tilføre bulk til dit udseende er med en sund, stump snit. Søde pandehår skilt til hver side skaber ekstra definition på fine låse.

8. Lang rød stump Bob

En lang stump bob er ideel til hjerteformede ansigter, og det kan få dig til at skinne endnu mere, hvis du vælger et voldsomt rødt farvestof. Placer et par blonde højdepunkter for at få mere tekstur og bære det lange pandehår på den ene side.

9. Blunt Cut til sorte piger

Et sløvt snit til sorte piger ser så imponerende ud, men du skal huske på, at hvis du naturligt har bølget eller krøllet hår, skal du rette dine lokker ret ofte for at få denne fejlfrie frisure. Så før du tager dette enorme skridt, skal du sørge for at have det nødvendige engagement til jobbet.

10. Ginger Red Blunt Cut Hairstyle

En rød stump klippet bob-frisure er forbløffende iøjnefaldende, uanset hvor du skal hen! Giv dine lokker en fascinerende glød og tekstur, og få det imponerende volumen med nogle bølger og krøller.

11. Sy ind

Har du lyst til en stump klipning, men dit naturlige hår vil bare ikke gøre det? Brug en syet vævning til at skabe det smukke stumpe snit, du altid har ønsket.

12. Blunt Cut med Hestehale

Når du vil have et skarpt look, der utvivlsomt er fejlfrit, skal du gå efter en stump hestehale. Pin manken oven på dit hoved og brug en tyk tråd og pakk den ind i bunden af ​​ponyen. Du kan også få et latino -look ved at bruge babyhåret til at style fingerbølger.

13. Rød Ombre gran Blunt Cut

Vælg et sløvt snit til fint hår, hvis du vil opnå tykkelse. Hvad angår farven, vil en rød ombre forbløffende passe din lyse hud og blå øjne. Ret din manke for at få det lækre udseende.

14. Lige hår + stump klip

Lige hår er ideelt til et langt stump klip, selvom krøller fungerer lige så godt. Stumpe ender fylder lige hår op for at give dit look mere tæthed og effektivt indramme din hage og kæbe.

15. Sløvt snit til krøllet hår

Jo længere hår, jo mere tynget bliver det. På grund af dette elsker vi stumpe snit på meget langt krøllet hår! Enhver masse, der går tabt med låse, der rammer din brystkasse og videre, kan gøres op med et pænt stump snit.

16. Bølget, stump hår

Naturligt bølget struktureret hår ser smukt ud i et langt, stump snit. Én længde får håret til at se tykt ud, men hvis din bølgede tekstur er fin, så er denne stil ideel. Hvis dit hår er groft eller kruset og bølget, skal du klippe lag.

17. Blunt Lob med Ombre

Ombre -frisurer mister ikke deres popularitet før, så udnyt denne fantastiske måde at style dine lokker på. Få den tekstur og tykkelse med et stump lob -snit, og du ender med en topmoderne frisure.

18. Sløv Bob

En meget kort stump bob vil ikke kun indramme dit ansigt, men det vil også give dit hår mere volumen. Skab et rodet ubesværet look ved at stikke dit øverste hår ind i en bolle. Bind den med en dyreprintet scrunchie.

19. Sløvt snit med pandehår

Lige pandehår fungerer som et godt kompliment til stumpe snit. Disse pandehår er sunde og tykke, men deres stumpe afskårne ender tilføjer den nødvendige balance til dette pæne og slanke look.

20. Sløv skær med en Bolle

Tyndt hår mangler volumen, bliver fedtet så forbandet hurtigt og kan være en reel ulempe for dit look. For at afhjælpe disse problemer har du brug for en stump lobklipning, der giver mere tekstur og dimension.

21. Sløvt snit med en underskæring

En stump klippet bob kan styles på så mange måder. For eksempel kan du vælge levende farver og parre dem med en ombre. For at få et moderne rebel -look skal du bære manken på den ene side og på den anden side få en underskæring.

22. Blonde Blunt Cut

Vis dine smukke, honningfarvede lokker frem med en stump klipning. Hvis du er i stand til at vokse dit blonde hår og holde det luksuriøst sundt, bør du prøve dette look.

23. Sløvt snit med lag

Selvom dine ender er stumpe skåret, kan dit hår stadig have lag. Udseendet er fantastisk til at bryde hovedparten af ​​langt hår, der ville ligge temmelig tungt i stedet.

24. Sløv skær med bølger

Hvis du elsker retro -look, er et stump snit en perfekt mulighed for dig. Selvom trimmen giver dine tråde tykkelse, tilføjer bølgerne meget volumen. Brug et rødt prikket tørklæde og læg det som et pandebånd.

25. Sløvt snit med væv

Væve er den perfekte måde at rocke det ultralange hår, du har tænkt på uden de år, det tager at vokse det. Gå efter en midterdel og silkebløde lokker for et glamourøst look.

26. Sløvt snit med en fletning

Hvis du har et sløvt snit og elsker at flette dit hår på den ene side, skal du kende et trick, der gør strikningen fejlfri. Undgå at ende med dårlige ender ved at væve kun tre fjerdedele af dit hår. På denne måde vil dine tråde ikke stikke op og ødelægge frisuren.

27. Meget langt hår + stump klip

Meget langt hår er bestemt ikke for alle, men det ser stadig temmelig pænt ud takket være stumpe ender. Hvis hår der er til dig, skal du børste, fugtige og klippe hår regelmæssigt.

28. Blunt Balayage Hair

Lange stumpe bobs er rene, men nogle gange er udseendet ret simpelt. Smukke balayage -højdepunkter får dit hår til at skille sig ud og giver det den dimensionelle interesse, det fortjener.

29. Rodet stump hår

Mange af disse stumpe haircuts er pæne, men du kan helt sikkert rokke et rodet look. Faktisk tilføjer smuk tekstur som denne liv og interesse til dit lige tværs, stumpe hår. Plus, et stump snit får dit rodede hår til at se tykkere ud.

De hotteste Blunt Bobs for 2022

30. Blunt Cut med Balayage

Balayage er blandt vores gamle favoritter, fordi du kan style det, som du vil. Det fungerer på både korte og lange frisurer og tilføjer stor værdi til stumpe hårklipp.

31. Langt pandehår

Tillad dig selv at se smuk ud med en lang stump bob og forlænget side fejet pandehår. Denne enkle frisure er præcis, hvad du har brug for for at blive dronning for en aften, en uge eller endda en måned.

32. Lang bob med pandehår

A-line bobs drager stor fordel af den urolige tilgang. Denne stumpe klipning kan give et vidunderligt indtryk, hvis du holder dem pæne. Forskellen mellem lagene vil gå tabt i en rodet frisure.

33. Bliv blond

Forskellige nuancer af blondine ser stilfulde ud på ethvert hårklipp, du vælger. Gør din hårfarve skinnende og attraktiv ved at blande flere blonde farvestoffer. Gul blondine kombineret med platin er et vidunderligt valg.

Sexede krøllede Bobs at overveje

34. Øjedækkende pandehår

Uanset hvilken stump klipning du vælger, kan du lege med pandehår. De er normalt skabt for at vise kontrast til de hakkede ender, men du kan også overveje hakket kant.

35. Voluminøst sløvt hår

Hvis du har uregerligt bølget hår, skal du prøve dette stumpe snit. Du behøver ikke at lave lag eller lave specielle pandehår. Bare hug enderne og se hvordan det ser ud.

36. Stump klip på blondt hår

Når det kommer til a-line bobs, især hvis dit hår er bølget, er det ikke nødvendigt at lave tydelige lag. Lidt asymmetri i ryggen forstærket med slående højdepunkter er alt hvad du behøver for at skabe en unik frisure.

Sløvt snit + langt hår

37. Hakkete Blunt Bob

Lange asymmetriske bobs er så stilfulde, at det er svært at holde øjnene væk fra dem. Uanset hvilken type hår du har, skal du prøve en hakket bob. Det er virkelig stylingbesværet værd.

38. Sun Kissed Blonde

En kort stump bobklipning, der når din hage, vil skabe en fabelagtig indramning. Hvis du har et afrundet ansigt, skal du holde frynsen på den ene side, og du vil blive en blændende skønhed.

39. Lang sløv frisure

Bevar dine kornblonde rødder i deres naturlige skygge og fortsæt med gradvist at gå over til en platinblond nuance for resten af ​​manken. Ret dine låse op med et strygejern og få et fantastisk selvsikkert udseende.

40. Sløvt snit til krøllet hår

Få en stump klipning og farv dit hår i en blond rødbrun nuance. Få det teksturerede hår ved at bruge et strygejern og kam dit pandehår let på ryggen og siderne.

41. Blunt Cut med Highlights

Kombiner en mørkblond ombre med nogle lysere højdepunkter for at opnå den imponerende tekstur. De stumpe ender giver dit hår volumen, så det ser tykkere ud.

42. Unicorn Blunt Bob Hairstyle

Få en medium stump bobklipning med pandehår og skab det moderne, legende enhjørningshår. Kombiner pastelblå, lyserøde og lilla farver og slid din levende transformation med stolthed.

43. Brun Blunt Cut frisure med højdepunkter

Hvis du har langt hår, skal du få det til at se kæbefaldende ud ved at skabe et par tynde blonde højdepunkter. Bær pandehår på den ene side og vis din udskæring frem med en stropløs top.

44. Sløvt snit til kruset tyndt hår

Få tekstur og tykkelse ved at få en stump trim til dine ender. Hvis du har en lys hud, skal du vælge lilla rødder og fortsætte med en pastelfarvet nuance, der smukt vil dække dine tråde.

45. Mørkblondt hår med stump snit

Piger med lys hud og blå øjne kan se imponerende ud med en mørkblond hårfarve. Giv frisuren et mere fancy look ved at style et par platinblonde højdepunkter. Vælg stump ender til dine lokker.

Brug stumpe afskårne ender til at indramme dit ansigt eller give dit hår den nødvendige vægt. Uanset om dit hår er glat, bølget eller krøllet, kan det stumpe hårklipp opnås og vil helt sikkert se smukt ud. I lagens alder er udseendet overraskende forfriskende og ser altid pænt ud. Vil du rokke ved dette look?

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave