30 overraskende korte blå hårfarver til 2022

Indholdsfortegnelse

Hvis du keder dig med dit nuværende look, har du set, hvor smukke korte blå frisurer kan være? Kombiner din foretrukne korte haircut - nisse, bob osv. Med en hvilken som helst blå nuance til en bombestil, der er værdig til alle de selfies, du tager. Den bedste del er, at denne farve smigrer alle ansigtsformer samt alle teksturer. Tag et kig selv!

Smukt kortblåt hår Looks

For 30 varme korte blå hårfarver til at inspirere din overgang til fed farve, tag et kig på vores liste!

1. Kort mørkeblåt hår

Få fantastisk volumen og tekstur ved at drille og kæmme hårspray på bagsiden af ​​dit korte hårklipp. Et betræk i mørkeblå farve er alt hvad du behøver for en hip, kantet stil.

2. Kort Blå Ombre

Blå ombre er en af ​​de hotteste hårfarvetendenser i 2022. På en mørk bund er mørkeblåt hår en smuk parring. Vælg en kort bob, der skal ledsage dit runde ansigt, og del det i midten, styl enderne med curl creme til bølger.

3. Kort hår med blå højdepunkter

Endnu en kantet blå frisure til kort hår. Denne korte nisse med en fade er super varm med sine turkise højdepunkter. Stilen er skilt off-center og rettet for let manipulation af låsene.

4. Kort sort og blå

En midnatsblå og sort er to mørke farver, der smigrer lyse og lyse hudtoner. Denne lange nisse er længere på den ene side og kort på den anden for et sjovt dimensionelt twist.

5. Kort blåt hår med pandehår

Har du en tendens til at bære dit hår lige og kort? Hold længden ved kæbelinjen og slid med lange, stykke lige pandehår. En lys blå nuance er vinterlig og uventet.

6. Lilla og blå hår

Med lilla bagpå og mørkeblå på forhånd er der ingen måde, du ikke skiller dig ud på. Brug denne farve på en lagdelt kort bob, der er skilt i siden.

7. Kort Pastelblå

Vil du have et unikt kort blåt hår? Prøv denne isblå hårfarve! Det lyser enhver teint op og ser især smuk ud på en lige nisse med lange pandehår.

8. Kort marineblå

Hvis du har et job, der kræver, at du ser professionel ud, men du stadig vil fremvise noget farve, kan du prøve en marineblå. Brug den mod en mørk base eller bare som højdepunkter på lysere hår.

9. Kort Lyseblå

Denne lyse blå nuance er alle slags havfruevibber. På en blød bølget bob parret med en læderjakke er det et kantet look, men det kan være lige så feminint på en sommerkjole.

10. Kort Blå Balayage

Hvis dit hår er nisse-langt, skal du binde de to forreste sektioner tilbage i små boller. Vælg en lyse af lyseblå blandet med blågrøn for at give dit korte hår kunstnerisk stil.

11. Kort blondt hår med blå højdepunkter

Vil du prøve kort hår med blå højdepunkter, men ved ikke hvad du skal gøre med dit blonde hår? Kombiner disse to! Lange lag vil gøre det tameligt og opmuntre enhver tekstur. Højdepunkter i blågrøn eller en himmelblå vil poppe mod blondinen.

12. Kort blå hårfarve til sorte kvinder

Er du i mellem frisurer og forsøger at tilskynde til naturlig vækst? Spil det korte hår med en smuk lyseblå for at dekorere spidserne af dit sorte hår eller vær modig og gå efter hele farven.

13. Short Midnight Blue

Midnight blue er subtil, men stadig mærkbar. På en kort frisure til tykt hår, hvis ender er fyldt med tekstur, er den korte midnatblå frisure professionel til arbejde og stadig nok til at få dig til at føle dig fantastisk.

14. Ældre kvinde med kort blåt hår

Du er måske ved at blive ældre, men det betyder ikke, at du skal beholde din hårfarve kedelig eller traditionel. Giv dit korte hår liv med enhver blå nuance, og du vil blive hooked på at prøve alle farverne!

15. Kort pink og blåt hår

Pink og blå er to farver, hver pige skal prøve som hårfarve mindst en gang i sit liv. På denne lurvede bob er de flirtende og sjove at hjælpe med at få det bedste ud af din personlighed!

  • Blue Box fletninger
  • Sølvblå
  • Blåt + grønt hår
  • Populære anime pige tegn med blåt hår
  • Brunt hår + blå højdepunkter

16. Blå lag Pixie

17. Blåt naturhår med Cornrows

18. Blåt hår med korte pandehår

19. Blunt Bangs med Mørkeblå

20. Spiky Blue Haircut

21. Blå nisse med underskæring

22. Blue Bob med Blunt Bangs

23. Halv Pixie med flettet fade

24. Blå asymmetrisk Bob

25. Bob med Blue Ombre

26. Lyseblå Bob med Fade

27. Lyseblå Blowout Pixie

28. Mørkeblå kort hårklippning

29. Baby Blue Pixie

30. Turkis Tekstureret Pixie

For de flotteste korte blå frisurer, undgå at vaske dit hår med varmt vand, pleje det ofte, og prøv at style dit hår uden varme værktøjer. Din farve vil forblive varig og lækker!

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave