35 Herre korte frisurer til tykt hår

Det er ingen hemmelighed, at der ikke er mangel på mænds frisurer til tykt hår. Fra lange toppe og kortsider til mohawks og sidestillede styles, hvis dit tykke hår har frustreret dig, er et kort hårklipp en god måde at piske det i form.

Korte frisurer til mænd med tykt hår

Bliv inspireret til dit næste look ved at gå til en af ​​disse 35 korte mænds frisurer til tykt hår!

1. Mænds korte tykke blonde hår

Denne korte frisure giver tykt hår to nuancer af blondine. Siderne er falmede, mens toppen er lang og pumpet med mousse for en udblæsning.

2. Kort tykt lige hår

Giv sidderne af dit hoved en buzz og form toppen ved hjælp af hårprodukt til bløde side-fejede bølger. Dette er et rent snit, der ser godt ud på kontoret.

3. Kort tykt hår til sorte fyre

Vær stolt af dit naturligt sorte hår og dets tykke krøller. Få det til at skille sig ud ved at barbere siderne af dit hoved og bruge stregdetaljer til at udtrykke din personlighed.

4. Underskæring til kort tykt hår

At give dit tykke hårklipp en underskæring er en nem måde at gøre din stil vedligeholdelsesløs. Det hjælper dig også med at beholde dine tykke låse, mens du dyrker en frisk, ny håndterbar opgave.

5. Kort tykt bølget hårklipp til mænd

Når du ikke er til en pigget tekstur, og du har brug for hjælp til at tæmme dine tykke låse, kan du prøve dette klassiske side-fejede look. Den korte front kammes pænt til siden og ryggen er længere.

6. Kort tykt hårklipp til ældre mænd

Et hårklipp, der holdes på bare flere centimeter rundt omkring, er overskueligt og viser stadig den tykke tekstur af dit hår. Lange sideburns kan hjælpe med at ramme dit ansigt.

7. Kort tykt hårklipp med sidedel

En sidedel på dit hårklipp er en nem måde at adskille to forskellige længder på, f.eks. Hvordan denne stil har kort hår på den ene side og længere lokker på den anden.

8. Kort tykt rodet hår

Det rodede look er stadig populært i nogle kredse, og det er en let stil at få. Med dit korte tykke hår skal du bare bruge fingre til at arbejde i den rodede tekstur nær hovedets forside.

9. Kort tyk frynseklipning

Her er en anden stil, der har en lang top og korte sider. Langfronten har en lille bølge til sig og fungerer fantastisk til professionelle arbejdsmiljøer.

10. Kort tyk Afro

En tyk afro til dit naturlige sorte hårs tekstur er intet, hvis ikke superflue! For at få det til at se sådan ud, skal du sørge for, at din stylist beskærer det nu og da for at undgå, at det ser sjusket ud.

11. Kort tykt hår med skæg

Hold dit skæg trimmet til sit bedste udseende, og det vil passe perfekt med dette rene hårklipp til tykt hår. De glatte låse er kæmmet til den ene side, hvilket giver en dapper frisure.

12. Asiatisk fyr med kort tyk frisure

Hvis du er velsignet med tykt hår, og du er asiat, skal du regne dig selv heldig. Du kan style det op i denne lækre top med korte sider. Detaljering af hårgrænsen hjælper dit snit med at se præcist ud.

13. Kort tykt hårklipp til Hipster Guy

For hipstere, der kan lide et look, der ikke kræver meget kræfter, skal du bevare kortsiderne, mens du glatter det lange øverste hår glat tilbage. Et par løse hårstykker er subtilt sexet.

14. Mænds tyk kort slicked tilbage frisure

En smal lang top med en høj skaldet fade er bare hårklippet for at få dig til at føle dig som en viking og en del moderne professionel. Slip toppen tilbage med mousse og en kam til slankhed hele dagen.

15. Kort quiff til mænd med tykt hår

Quiff haircuts har hår, der er børstet opad og bagud. På dette hårklipp til tykt hår mangler der ikke tekstur, og kortsiderne henleder opmærksomheden på en stærk kæbe.

16. Beskåret top og buzzed sider

Ikke klar til et vovet hårskifte? Hold din længde til et håndterbart minimum på cirka to tommer parret med buzzed sider. Det ligner et besætningsskær og altid en klassiker.

17. Vild Afro til tykt hår

Hvis dit hår er naturligt krøllet og tykt, så prøv at kæmme det ud i en “fro” og slippe din vilde side løs! En stylist kender den perfekte længde at afskære den ved, så den ikke ser for hulemand ud.

18. Side-fejet surfer tyk klipning

Dine tykke låse vil se super varme ud som en surferklipning. Nøglen er at rette låse op, så du kan bruge dine fingre til let at manipulere dem til dette stykke udseende.

19. Meget kort frisure til mænd med tykt hår

Når du bare føler dig helt over frustrerende tykt hår, skal du klippe det af til en meget kort stil. Gå efter en fade, der stopper over tempellinjen og skaber denne spidse form øverst.

20. Korte tykke krøller

Tykke kinky krøller dækket af lysblond hårfarve får teksturen til at skille sig ud og ser fantastisk ud på mørk hud.

21. Kort tykt skulptureret tekstureret hår

Dette er den hurtigt voksende trend, der rammer 2022 for fuld kraft og tilføjer lidt tekstur til toppen. Det blev først set fra barberere i Nordirland og Storbritannien, og det gør sin vej til USA for modehittet.

Den er kendetegnet ved en klassisk lang på toppen, med rygskæring og trimmede sider. Det kan styles på forskellige måder.

22. Hård del + hakket hår på toppen + hudfade

Ovenstående korte tykke haircut er en kontrast mellem klare vandrette linjer og lodret tekstur. Øverst er håret stylet til hakkete pigge.

Det holdes moderne ved regelmæssig påføring af de matte produkter og vedligeholdelse af piggene hakket frem for defineret. Frisuren får et unikt look til at se ud med en barberbladfade, der forlænger hårgrænsen for en defineret detalje.

Prøv lange frisurer, der vender hoveder

23. Wide Faux Hawk

Fauxhawk er en af ​​de mest foretrukne korte frisurer til mænd med tykt hår, fordi det får dem til at se smukke ud. Højden i midten er alsidig og smigrer de fleste ansigtsformer, især mænd med runde ansigter. Fade og pomp tendenser påvirker dette design i 2022.

Faux hawk er fremhævet i midten af ​​hovedet med en bred base. I stedet for at tilføje pigge, trækkes toppen tilbage, så silhuetten ligner et glat hår.

24. Høj falmning+tykt struktureret hår

Dette er en glimrende klipning til mænd med krøllet tykt hår. Siderne er korte trimmet, så toppen forlænges. Denne stil er let at vedligeholde. Det er en frisure, der omfatter det meste af hårets naturlige tekstur ved at inkorporere en vis volumen og berøring med det matte produkt.

25. Tyk krøllet hår med vilde teksturer+hård del

Denne mænds korte frisure til tykt hår hæver tekstur til et højere niveau ved at skabe en pool af tykke lodrette krøller. På hver side opfanges en høj fade af en tyk barbermaskindel, der forlænger hårgrænsen næsten til den bageste del af hovedet.

26. Big Pompadour

At gå større og ud over grænserne er den eneste måde at forbedre vintage pompadour. Som de siger, jo større, jo bedre. Mænd med tykt hår kan kun opnå dette look. Denne større pomp får dimension og holder fra produkter samt føntørring.

Manly Crew Cuts for 2022

27. Mellem hudfade + medium struktureret tykt hår

Trendy tekstur er kun bevaret for korte tykhårede mænd. Det eneste du skal bruge er et perfekt snit og en definition. Glem ikke; siderne burde være falmede.

28. Side hård del + farvet hår + tykt struktureret

Mange fyre er uvidende om, at farve er den eneste måde at få dit hårklipp til at skille sig ud. Sammensætningen af ​​elektrisk blå, neongrøn og marineblå belyser mod det mørke hår.

29. Tykke hårkrøller + Ren hudfade

Dette er en helt unik måde at booste tekstur innovativt. Det forlængede hår på toppen er delt i fire dele og snoet i en cylinder. Den forreste manke får lov til at kaskade ned over panden med et krøllegreb.

30. Tyk bølget underskæring +lang pandehår

Denne standard mænds korte frisure til tykt hår er en sammensætning af de tidligere billeder til krøllet mohawk med en subtil skaldet fade. Det er måske ikke hverdagstøj, men det er et utroligt herresnit. Eller du kan prøve de frakoblede underskæringer.

31. Clean Fade +struktureret farvet hår

Kombinationen af ​​sløring og linjer, kort og lang, sort og platin giver dig ovenstående mænds korte hårlook. Øverst er en pigget faux og en imponerende klar line-up definerer panden.

32. Hårdesign + Tyk Pompadour

Dette design viser, hvad der fødes, når det gamle møder nyt. Et børstet snit øverst og den vinklede frisure i siderne kendetegner dette hårklipp. Det er et design, der viser barberkundskaber på ultratykt hår.

33. Tyk Mohawk Undercut +Long Fringe

Dette er endnu en kort frisure til tykt hår, som du regelmæssigt vil se i 2022. Håret er stylet foran med forvirret tekstur. I panden falder krøller ned.

34. Langt hår på toppen + korte sider

I modsætning til de fleste mænds frisurer, der er rodet, er denne en ren version. Håret er stylet tilbage med øget volumen. Subtile dele klemmes yderligere i krøller.

Kort på sider og lange på øverste frisurer til mænd

35. Tykt langt hår stylet med kam

Mens dette lange hårklipp er stylet til den ene side, giver den ekstra højde og volumen det et nyt look.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave