Top 10 pastel lavendel hårfarve ideer

Kvinder, der ønsker at farve deres hår i en anden farve, har mange forskellige valg at tage. Hvis du tænker på at farve dit hår i en unaturlig nuance, så vil du måske overveje pastell lavendelhår.

Pastell lavendel er en god farve til kvinder, der ønsker en nuance, der er anderledes, men som også er meget subtil. Her er nogle gode lavendel lilla hår ideer.

Sådan farves pastell lavendelhår

Næsten alle piger, der vil have pastell lavendelhår, bør bruge en ekspert, fordi det kan være svært at få tingene rigtigt. Du kan ikke farve mørkt hår en pastelfarve uden blegemiddel. Du skal anvende blegemiddel forsigtigt, før du tilføjer lys lilla farvestof.

Du skal muligvis vente 24 timer, før du tilføjer farve til dit hår efter en blegningssession. Det er dog en god idé at bruge blegemiddel på dit hår, for det vil give dig en stærkere lilla nuance.

Blandet fletning og Quiff frisure

Lavendelhår fortjener mere end bare en hestehale. Træk dine låse op i en dynamisk quiff, og vis dine højdepunkter frem med en smuk flettet detalje bag på hovedet. Dette look tager lavendelhår fra kantet til elegant.

Nyhed Anime Hårideer

Du giver allerede stor finurlig inspiration ved at vugge farverigt hår, så hvorfor ikke forstærke det med legende tilbehør? Clips, buer og endda nyheder anime hovedstykker forbedrer dit look for at få din personlige stil til at poppe.

Bløde bølgete og afslappede lavendelhårideer

Vi elsker dette isnende udseende på pastellåse. Ingen varme her! Du kan justere din lilla nuance efter din hudtone for den bedste effekt. Bløde bølger er så lette at opnå og er perfekte til både formelle og afslappede arrangementer.

Lilla Ombré med Lækker Blomsterkrone

Ombre højdepunkter giver den perfekte måde at bære pastelhår på, så det passer til dit udseende. Din naturlige farve sidder ved roden og hjælper med at indramme dit ansigt, så din stil ser afslappet og jordet ud. Tilføj en blomsterkrone, og du kommer direkte ud af et eventyr.

Let bløde bølger på pastell lavendel

Bølger er ikke kun trendy, men er nok den mest tilgængelige måde at bære dit hår på. Giv dine lilla-hued lokker en luksuriøs følelse ved at skabe bløde bølger med dit foretrukne varme værktøj. Udført rigtigt, kan de vare i dage.

Lilla og Teal Braid Mix

Opret lækkert enhjørningshår ved at indarbejde en flok krikand i dit lavendelhår. Dette udseende kan være vanskelig, så kontakt din stylist, før du prøver disse højdepunkter. En smuk fletning er den perfekte måde at fremvise dimensionelle farvedetaljer på.

Let lagdelt frisure til kvinder

Hvis du har farvet dit hår lavendel, er det sandsynligt, at det er set et par andre farvejob. Skjul skader og brud med masser af lag, der ser godt ud, når de styles og skaber en tykkelse på tynde eller fine hårtyper. Opret korte lag foran for at indramme dit ansigt.

Frizzy Flyaway Pastel Lavender Hair

Bare rolig om at holde dit hår tamt, tekstur er altid et plus. Disse frizz flyaways giver et godt redaktionelt look, men kan oversættes til daglig stil, hvis du går efter en sexet stemning. Brug fingerspidserne til at adskille hår på den mest sarte måde.

Tyk blond Ombré Bob frisure med pastell lavendel

Denne stil er super frisk og perfekt til blondinen, der gerne vil have et strejf af lavendel til at stramme op i hendes stil. Ombre eller kunstfærdig balayage er de perfekte måder at gøre dette på. Blandingen skal være blød, så få hænderne på en professionel til dette job.

Dejlig lang røget lavendel lås

Lavendelhår har været på kortet i et stykke tid, men et mørkere, ryger look er blevet populært senest. Det er perfekt til naturlige brunetter, der er vant til mørkere toner. Det står bedst i kontrast til lys hud.

Vær modig og prøv en pastel lavendelhårskygge. Det er både subtilt og iøjnefaldende for det perfekte trendy look.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave