7 af de hotteste hawaiianske frisurer at prøve i 2022

Indholdsfortegnelse

Hawaiiske frisurer legemliggør den naturlige skønhed i deres omgivelser. Disse udseende er kendetegnet ved bløde bølger, strandede, salt-slikket tekstur og løse fletninger. Ideen bag hver hawaiisk frisure er at skabe frisurer, der kan bevæge sig i øens brise.

Hawaiian frisurer til kvinder

Selvfølgelig ville mange hawaiianske frisurer bare ikke være komplette uden en smuk blomst (eller mange)! Vi har 7 perfekte måder at style dit hår på hawaiiansk vis til enhver lejlighed, så lad os tage et kig!

1. hawaiiansk kort frisure

Du behøver ikke at have havfrue -låse for at bære en smuk hawaiisk frisure. Faktisk er alt hvad du behøver, tekstur med en lille bølge, så det blæser i vinden. Plus, lidt blomstertilbehør vil ikke skade. Stik det bag det ene øre, eller træk håret ind i en fletningskrone eller sidefletning og fastgør det med din yndlingsblomst.

2. Lang hawaiisk frisure

Afgiv den ultimative hawaiianske surferstemning med lange, beachy låse. Du kan opnå denne tekstur med en dag på stranden eller sprøjte vådt hår med saltspray og scrunch hår hist og her, når det tørrer. Hvad angår en fletning, har en fiskehale fletning eller en løs, trukket fletning begge store ø -vibber.

3. Hawaiian Curly Hairstyle

Stick glat hår vil bare ikke gøre for hawaiianske styles. Naturligvis har krøllede babyer fordelen her, men du kan altid skabe bølget tekstur, hvis det er nødvendigt. Brug dit foretrukne varme værktøj og masser af tekstureringsspray til at skabe perfekt 'fortryde' krøller.

4. Hawaiian frisure med blomster

Hvad ville en hawaiisk frisure være uden en smuk blomsterkrone? En eller to blomster er velegnede til enhver lejlighed, selv enkle, men blomsterkroner er til de større øjeblikke i livet. Når du vælger de rigtige blomster, skal du tænke dristige farver eller bløde hvide.

5. Hawaiian flettet frisure

Fletninger er perfekte til hawaiianske frisurer. For den aktive hawaiianske babe trækker fletninger håret tilbage til udendørs aktiviteter. Samlet set er fletninger smukke, selvom de er beregnet til stil alene. Flet alt dit hår i din yndlingsstil eller skab en romantisk fletning og fastgør den med din yndlings tropiske blomst.

6. Hawaiian Wedding Hairstyle

Hawaiiske bryllupsfrisurer skal fremstå bløde og ubesværede. Opret lange, bløde bølger på din bryllupsdag og tilføj en dobbelt fletningskrone til interesse. Hver hawaiiansk stil har brug for en blomst, selv brudeudseende, ikke? Tilføj en stor, smuk blomst på bagsiden af ​​hovedet eller væk til den ene side.

7. Hawaiian frisure til børn

Selv unge piger ved, hvor fantastisk en simpel blomstret frisure kan være. Giv børnene bølget lokker og pin hår tilbage over det ene øre. Det ville ikke være en hawaiisk frisure uden en blomst, så lad dem vælge deres yndlingsblomst.

Som du kan se, er hawaiiske frisurer smukke og kunstfærdige, men bør altid fremstå ubesværede. Selvom du bruger meget tid på at skabe dit perfekte look, skal du få det til at virke som om du har plukket en blomst og tilføjet den undervejs.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave