35 Vintage Victory Rolls fra 1940'erne kan enhver kvinde kopiere

Victory ruller er en frisure, der blev populær i 1940'erne. At lave sådan en frisure betyder at skabe store og voluminøse krøller enten oven på dit hoved eller rundt om ansigtet. Rullerne fik deres navn fra en aerobatisk manøvre. Denne frisure fortsatte med at være populær i løbet af 1950'erne. Der er mange forskellige variationer stylister kom frem til i løbet af den æra. Faktisk var nogle af dem så interessante, at de stadig bruges i dag.

Sejrsruller er ret lette at lave. Alt du skal bruge er curlers eller ruller og meget fantasi. De mest unikke sejrsruller kan oprettes derhjemme. Disse ruller er gode til temafester og særlige lejligheder. Nogle af dem betragtes som temmelig moderne og bruges ofte som bryllupsfrisurer.

Tips til valg af en Victory Rolls -frisure

Sejrsruller kan tage alle former og størrelser og er ikke kun en frisure, der var på mode tilbage i 40’erne. Blandt andre ikoniske frisurer er Victory ruller utvivlsomt elegante, kraftfulde og inspirerende. Når du vælger at trække det af, vil folk se en vis glamour, dragning og styrke i dig, og hvis du ikke har disse egenskaber, vil frisuren ikke være egnet til dig.

Men hvis du er den yndefulde pige, skal du vide, at der udover dine tryllestave og curlers er andre nyttige enheder, som du nemt kan bygge disse ruller. Du skal bruge mange bobby pins, fikseringsspray og en curling pensel, et praktisk værktøj til disse Victory Rolls.

Når du vælger en frisure med disse imponerende yndefulde krøller, passer en rød læbestift dig som aldrig før. Det får enhver kvinde til at se mere feminin og charmerende ud, og det vil hjælpe dig med at mestre det retro -look.

Vintage Victory Rolls Fra 1940'erne

Sejrsruller er ikke bare smukke, de ligner også meget sjov. Du vil blive overrasket over at lære, hvor godt en sådan vintage frisure kan passe til et moderne billede. Vi har samlet 35 mest interessante muligheder for dig at tjekke ud og kopiere.

40'erne og 1950'ernes sejrsruller kan blive et godt valg til mange forskellige lejligheder. Store krøller går aldrig af mode. At blande nye og gamle måder at arrangere dem på er altid en smart idé. Tag et kig på denne shortlist, og du finder muligvis det, du har ledt efter.

1. Lav krøller


Dette er en af ​​de enkleste og mest populære sejrsruller haircuts. Håret er arrangeret i store krøller på bunden, mens resten forbliver bølget. Dette er et vidunderligt valg til enhver særlig lejlighed inklusive et bryllup og vil også se godt ud på mellemlangt hår.

2. Flettede ruller med højt hår


Denne interessante vintage frisure er skabt ved at børste den øverste del op og ned, så håret forbliver højt. Resten af ​​låsene er arrangeret i to løse fletninger og bundet med et elastikbånd i ryggen. Fletningerne skaber et udseende af store krøller.

3. Sejrruller til kort hår


Hvis du har mellemlangt hår, så er disse sejrsruller noget for dig. Bløde bølger skabes i længden af ​​dit hår, og den nederste del skal krølles til en stor rulle. Hårgel bruges til at udglatte den øverste del for at skabe en god visuel kontrast.

4. Frynserulle


Øvre sejrsruller kan betragtes som klassikerne. For at skabe en frynserulle bruges curlers. Derefter arrangeres den store rulle oven på hovedet og fastgøres til resten af ​​håret. Bundlåsene er også krøllet og arrangeret over den ene skulder.

5. To forruller


Disse øvre ruller ser især godt ud på langt hår. Den ene rulle er traditionelt mindre end den anden. De kan holdes intakte med stifter og hårgel. Resten af ​​håret er arrangeret i bløde bølger. Denne frisure vil helt sikkert få dig til at skinne!

6. Små sejrsruller


Disse små sejrsruller er flotte, fordi de forbliver intakte i lang tid. De frontale tråde løftes opad og krølles for at lave små ruller, der er fastgjort til det øverste hår. Resten af ​​låsene er krøllet og efterladt.

7. Laterale sejrsruller


Denne vintage frisure er en moderne variation af vintage sejrsruller. De forreste tråde er krøllet ved hjælp af to ruller og er arrangeret vandret ikke lodret. Resten af ​​håret kan efterlades lige eller krøllet på bunden.

8. Slank og elegant


Disse ruller laves let og passer til kvinder med fint hår. Låsene er opdelt i tre dele. De to på siderne løftes opad og rulles op med curlers. Hårgel bruges til at holde intakt. Den tredje del er efterladt lige i ryggen.

9. Ravn sort


Piger med lys hud vil sætte pris på denne ravne sorte frisure. De øvre ruller er arrangeret på en klassisk måde, og resten af ​​håret er også krøllet. Hårgel påføres ovenpå og på bunden. Rød læbestift vil være en god tilføjelse til billedet!

10. Klassikerne


Dette er den klassiske frisure i sejlruller fra 1940’erne. Håret på toppen er adskilt i tre tråde. To ruller dannes på toppen, og den midterste streng pensles over den ene og fastgøres med hårgel. Den bageste del af håret kan enten efterlades eller løftes opad i en løs bolle.

11. Flettet rulle


Hvis en curler ikke er din bedste ven, kan du oprette en stilfuld flettet rulle. Alt du skal gøre er at lave en høj og løs fletning og arrangere den i en rulle oven på dit hoved. Sørg for at pin den forsigtigt, så udseendet holder hele dagen.

12. Hestehalerulle


Denne moderne og sjove vintage 1940’ers haircut er meget enkel at lave. Alt du skal bruge er langt hår, elastikker og nogle nåle. Du kan starte med at lave en lav hestehale og sikre den med et elastikbånd. Derefter løftes hestehalen opad, og enden af ​​den fastgøres nær den forreste hårgrænse. Resten er op til din fantasi. Du kan lave ruller, boller eller fletninger.

13. Regal roll


Denne kongelige rulle vil helt sikkert få nogle hoveder til at dreje. Det vil tage lidt tid og dygtighed at oprette, så måske vil du bede din stylist om hjælp. Tilføjelse af nogle særlige højdepunkter gør denne kongelige rulle endnu mere unik.

14. Højt hår


Højt hår kan skabe en god sejrrulleimitation. Du kan bruge krøllerne til at løfte den øverste del af din manke for at ligne en vandret rulle. Resten kan styles som normalt. Du kan også krølle spidserne af dit hår for at få dem til at se mere vintage ud.

15. Smukke horn


Disse smukke "horn" er en anden moderne variant af sejren ruller frisure. Det kan skabes på håret i næsten enhver længde, så længe der er mindst 10 tommer af det. Bagsiden kan enten arrangeres i fletninger eller en bolle.

16. Ruller til kort hår


Kvinder med kort hår kan også nyde fantastiske sejrsruller. Håret på begge sider skal børstes opad og omhyggeligt arrangeres i små ruller ved hjælp af nogle nåle og hårgel. Udseendet er virkelig stilfuldt og kan passe til enhver særlig lejlighed. Sådan frisure vil se godt ud på kvinder med a-line bobs.

17. Store ruller


Jo længere dit hår er, jo større ruller kan du lave. Store bundruller blev betragtet som meget stilfulde i 1940’erne. Du kan gøre den øverste del lav ved at lave søde sløjfe-lignende ruller og lave meget store ruller herunder.

18. Rul ekstravaganza


Moderne piger bliver ikke med klassikerne, de går meget længere. At lave forskellige ruller på begge sider af dit hoved er en god idé. Du kan lave en rigtig stor i midten og små på siderne. Eller bare en sløjfe-lignende krølle ovenpå. Brug din fantasi!

19. Sidevalser


Der er mange måder at lave ruller på en vintage måde. En af dem er sidevalser. I stedet for at skabe noget oven på dit hoved, skabes de store ruller på siderne. Resten af ​​håret er krøllet og pænt arrangeret.

20. Hurtig løsning


Hvis du ikke har meget tid til at håndtere dit hår, men stadig vil have sejrsruller, kan du bruge denne hurtige løsning. Håret på siderne løftes op og fastgøres til resten af ​​håret for at lave kun en spole. Nogle hårgel påføres for at holde det intakt.

21. Rodede krøller


Hvis du kan lide et rodet krøllelook, kan du diversificere det ved at tilføje nogle små ruller på siderne. I stedet for at have et almindeligt moderne udseende, bliver dit image straks til noget meget mere originalt.

22. Asymmetriske ruller


De klassiske sejrsruller er asymmetriske. Forskellen mellem dem er imidlertid ret lille. Du kan gå videre til at gøre asymmetrien meget mere tydelig. Lav en meget stor rulle og en anden meget lille.

23. Tykke ruller


Denne fantastiske frisure er skabt ved at rulle alt håret op i stedet for kun at bruge et par tråde af det. Det er fantastisk til piger med kortere hår. Håret på siderne løftes op og arrangeres i tykke ruller. Håret på ryggen løftes og fastgøres også til resten af ​​manken.

24. Vær kreativ


Dette er et eksempel på en kreativ årgang plus moderne rulle. Det gøres meget let uden curlers. En hårstreng er arrangeret i en krølle og fastgjort med små stifter til resten af ​​håret. Strengen på en anden side fejes baglæns og fastgøres der.

25. Rød djævel


Hvis du vil have et rigtigt djævelsk udseende, kan du overveje at farve dit hår i en dyb rød farve. De klassiske sejrsruller oven på dit hoved ligner meget smukke horn. Du kan afslutte billedet med en sort kjole og rød læbestift.

26. Havfrueruller

Disse havfrue sejrsruller stjæler totalt udseendet. De asymmetriske ruller ligner en krone ovenpå, og det lange hår, der falder hen over skuldrene, fuldender looket. Lysere nuancer bringer perfektion til 1940'ernes look, og du vil helt rocke det!

27. Den bølgede rulle

Rock det klassiske bølgede sejrrull -look. Hvis du har dobbelt hårfarve, vil den bølgede rulle se dejlig ud på dig. Form det øverste forreste hår let til en let bølge og rul resten af ​​håret op. For det resterende hår ville en rygknold eller en lav hestehale være dejlig.

28. Fringe Twisted Roll

Drej dine frynser tilbage til en bid fluffy rulle. Bag frynserullen laves et pust ovenpå og trækkes ind i en bolle. Blondt hår ser smukt ud i frynser twist-rollen på grund af deres guldlignende nuance.

29. Voluminous Vintage Roll

Tyk og omfangsrig sort hår kunne blive til en vintage -sejrrullefrisure. To tykke tråde tages forfra og rulles til store ruller. Pin rullerne lidt op på siden af ​​hovedet for et kongeligt look. Denne stil ser bedst ud på mellemlangt hår.

30. Royal Vintage

Pin dit forreste hår op i to ruller, den ene kæmpe størrelse og den anden om mellemstore sejrsruller. Hold dem lidt tilbagelænet, mod siden for en attraktiv og unik frisure. Lad resten af ​​håret lægge sig løst og yndefuldt ved siden.

31. Curl In Up

Vælg stramme eller moderate krøller til mellemlangt hår. Lav sejrsruller og pin dem højt op på den øverste del af hovedet for at få det bedste udseende. Rullerne giver et hjertes udseende, når de trækkes sammen.

32. Cat Victory Rolls

Farv dit hår et mørkebrunt og lidt lysere rødt mod spidserne og få pandehår til det forreste hår. Pin dine ruller mod toppen og lidt sidelæns på hver side. Du er klar til at se en kat ud! Klæd dig ud i en elegant sundress eller en retro påklædning for den bedste appel.

33. Fin og kongelig sejrsrulle

Træk dit hår ind i en halv hestehale for en smuk appel. Til fronten vælger du en flot sejrsrulle, der er elegant placeret på den ene side af hovedet. For at gøre looket fuldstændig retfærdigt skal du klæde dig ud i noget levende og mere feminint.

34. Bandana Hairdo

Der kunne ikke være noget mere vintage end en elegant sejrsrulle på forsiden og en levende bandana, der binder resten af ​​håret til en hestehale. Hestehalen giver et sjovt look, mens rullen er en komplet årgang.

35. French Style Victory Rolls

Se yndefuld ud i en fin sort bolle, der er stramt på bagsiden eller siden af ​​hovedet. For fronten, for en komplet vintage -fornemmelse af den franske region, skal du gå til to ruller, der er fastgjort tæt på hinanden.

Sejrsruller er smukke og sjove. Prøv de enkle for at se, hvordan de passer til dig. Vi er sikre på, du kommer tilbage for mere. Nogle af disse ideer er meget lette at kopiere. Alt du skal bruge er hårkrøller og lidt fantasi. Held og lykke!

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave