15 Bedste Butch Cuts for mænd (2022 Guide)

Butch cut er en lav vedligeholdelse, super cool og en stærkt anbefalet stil til alle de mænd, der ønsker at slippe af med rodet i langt og uregerligt hår. Dette hårklipp har magten til at få folk til at tabe kæberne, når de ser din vej.

Fantastiske Butch -hårklipp til fyre

Butch cut kan styles på en række forskellige måder, så det let kan blive dit mest foretrukne hårklipp. Denne klipning giver dig ikke kun et pænt udseende, men får dig også til at se super attraktiv ud. Det er bedst, når det kommer til at give dig et ægte gentleman -look.

Rul ned for at finde fra top 15 butch -udskæringer, der fungerer bedst for dig:

1. Buzz Cut med skæg

Buzz cut er det bedste butch -look i byen hidtil. At have et tungt ansigt kan nogle gange give dig en hård tid, men at få en super genvej kan blødgøre den effekt lidt. Tilføjelse af en høj fade foreslås også for ekstra perfektion. Der er ingen måde, du bare kan modstå dette hårklipp.

2. Høj og stram snit

Hvis du ved, hvordan du bærer solkysset blondt hår, vil de sikkert passe så godt til dig! Med en pæn pandehår og en lav trim på huden, kommer du til at se fabelagtig nok ud til at stjæle alles hjerte! Solkysset blondt hår bør være din go-to at se hele tiden.

3. Sidedel og underskæring

Hvis du synes, at det at klippe dit hår vil eliminere alle de fede muligheder for at style dit hår, så tager du helt fejl! Fordi, med butch cut, kan du gå så langt som at style dit hår til korte pigge, som naturligvis er super seje. Sidedel og underskæring tilføjer mere stil til dit hårklipp.

4. Burr Cut

Hvis du handler om skarphed, så er det på tide, at du også tilføjer denne skarphed til dit hår ved at få et skarpt klippet hårklipp.

Virkelig kort skarpt trimmet tophår og en lav fade til sidehår kan få dig til at se fantastisk ud. Du kan bære dette hårklipp til næsten overalt på denne planet.

5. Flat Top frisure

Hvis du har et langstrakt ansigt, og du vil have et hårklipp, der ikke tilføjer dit allerede længe nok ansigt, så prøv at gå til fladt hårklipp. Denne frisure er vedligeholdelsesfri og giver dig et ret pænt udseende uden at bruge en masse stylingprodukter.

6. Hård del

For at tage dit meget korte hårspil op i et hak, skal du gå til din yndlingsstylist og bede ham om at give dig et rent snit. Når du er færdig med butch cut, skal du bede din stylist om at tilføje en hård del til din frisure også for øget charme.

7. High Bald Fade

Hvis du har tykt hår, og du vil reducere vægten af ​​overskydende hår fra dit hoved, skal du få en tyk lang top med kort hårklippning. Lad den midterste del af dit hår være tykt, plus, kort og tilføj en sidedel. Bed din stylist om at give dig en høj fade i dit look.

8. Turkis Hår

For et funky men rent look, få en turkis hårfarve. Få dit hår farvet en bezique nuance af turkis til den funky del. Men inden det skal du trimme dit hår for et rent butch -look. Gør dig nu klar til at rocke dit fantastiske look.

9. Sidefejet besætningsskæring

For at få et ægte gentleman -udseende, prøv at få et besætningsklip. Tag det øverste hår, trim dem pænt og fej dem derefter ved hjælp af en gel.

Hak resten af ​​håret lavt til huden for at føje til din allerede perfekte frisure. Denne klipning er perfekt til alle lejligheder, det være sig en bryllupsceremoni eller en fødselsdagsfest.

10. Kort Emo -hår

Hvis du ikke vil blive helt skaldet, skal du ikke bekymre dig, for butch cut har meget at byde på. Du kan måske lide tanken om et delvis butch -look, der gælder for siden og baghåret.

Lad det øverste hår være længe nok, og trim derefter det nederste hår til en summende stil. Tilføj lag af pastelfarver til denne frisure for ekstra skønhed.

11. Temple Fade

Kort klipning med tempelfade er en fantastisk frisure, der giver dig et smukt udseende. Ved at trimme det øverste hår kort og tilføje en tempelfade til sidehåret, kan du med succes opnå dette fantastiske look. Gør dig klar til at gå ud med stil og få folk til at være jaloux på dit hårklipp.

12. Butch Cut med forkant

Frontkanten kan tilføje et fantastisk twist til din almindelige snit. Denne klipning er også ideel, hvis du har langt ansigtssyndrom. En underskæring til sidehåret kan øge skønheden ved besætningsklipning med frynser og vil give dig et mere selvsikkert udseende.

13. Tilspidset besætningsskæring

Tekstureret butch cut kan være dit næste mest foretrukne look. Hvis du vil opnå dette look, skal du klippe dit faux hawk -hår kort og bruge gel til at hæve dem til teksturerede pigge. Træk fingrene gennem dit hår for at tilføje ekstra tekstur, hvis du vil.

14. Cæsarskæring

Giv dit hår en forfriskende stil ved at skubbe dem frem i en fremadrettet frisure. Ved at medtage en underskæring til din frisure, kan du nemt niveauere dit frisure spil og se helt fantastisk ud.

15. Kort klipning til sorte mænd

Selvom sorte mænd har en unik hårtekstur og -type, kan en butch -klipning også fungere rigtig godt for dem. Med trimmet tophår, en pæn frontlinje og en midterfade vil du elske dit nye snit til sorte mænds frisure.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave