10 engagerende lavtonede frisurer til krøllede hår

Den lave fade er en kirsebær på toppen af ​​krøllede frisurer. Lavt falmede krøllede frisurer trender over Insta, og mænd går amok over dette.

At have krøllet hår er som slet ikke at have problemer med tyndt hår. Således øger det din selvtillid og giver dig et suverænt æstetisk udseende. Styling og regelmæssig trimning af dit krøllede hår er afgørende, fordi det kan blive hårdt, hvis det ikke behandles godt. Pas på dit krøllede hår med lav fade, hvis du vil skinne lyst blandt mængden.

Trendy Curly Top -hårklipp med lav fade

Hvis du har krøllet hår, og du synes, det ikke er let at style dem, skal du bare vide, at du tager frygteligt fejl her. Fordi krøllet hår kan designes på hundredvis af forskellige måder og ved forskellige metoder, der er super lette og ikke kræver mange stylingprodukter, geler og pomader.

Så næste gang du tænker, at du ikke kan style dit krøllede hår, skal du tænke igen. For det kan du bestemt. Rul ned for at finde de 10 bedste metoder til at style dit lavt falmede krøllede hår!

1. Krøllet hår med Temple Fade

Dette er en ideel haircut for alle, uanset alder. For at få dette hårklipp skal du lade dit øverste hår være længe nok, så de bevarer deres naturlige krøller. Barber håret mod siderne og tilbage med en lav fade for at fuldføre udseendet. Få et fantastisk look med disse lavt fade krøllede topfrisurer til mænd.

2. Kort Fauxhawk med Fade

Lav fade går godt sammen med sorte mænds krøllede hårtekstur. Trim det øverste kinky hår kort med en pæn frontlinje. Sidehåret og håret på bagsiden er barberet lavt til huden. Denne lave hudfade får dig til at se supermodisk ud.

Forskellige typer af fade frisurer til mænd

3. Low Fade Afro

Kinky afrohår er bedst stylet, når det hæves højt. Det giver dit overordnede udseende en illusion af tilføjede tommer. Alt du skal gøre er at trimme det hårde hår. Barber håret mod siderne og bagsiden i stil med lav fade. Det får dig ikke kun til at virke god, men gør dig også til et ægte stilikon for alle.

4. Krøllet fade med en linje

Højdepunkter ser usædvanligt sensationelle ud. For at opnå denne lavtonede krøllede frisure, farv kanterne af dit krøllede hår en blond farve og lad rødderne være sorte for en skarp kontrast. Kør et skarpt stregdesign mellem lige trimmet hår og en fade.

5. Buzz Cut med fade

Hvis du ikke kan håndtere langt hår, vil du gerne have denne krøllede frisure med lav fade. Dette hårklipp handler om det næsten barberede hoved. Frontlinjen er i en pæn form, og tempelhåret er barberet lavt til huden. Resten af ​​håret barberes i form af høj fade.

6. Kinky Spikes med Low Drop Fade

Det er ikke nødvendigt, at du kun kan få pigge med glat hår. Mænd med krøllet hår kan også få rigtig fede pigge. Denne lavt falmede krøllede frisure til mænd handler om korte kinky pigge, der får dig til at se fantastisk ud. Den koniske fade tilføjes for at fuldføre stilen.

Sejeste High Top Fade frisurer med krøller til mænd

7. Lav skaldet fade med line design

Korte pigge er ideelle til at blive stylet med kinky hår. Klip det øverste hår i form af en mohawk -stil. Trim det nederste hår let til huden og efterlad et stregdesign sammen med det. Under linjedesignet barberer du håret til huden. Denne en af ​​de bedste krøllede frisurer med lav fade til mænd på listen.

8. Krøllet flad top med fade

Hvis du ved, hvordan du bærer flattopklipning godt, skal du hellere få dette lavt falmede krøllede topklip med det samme. Løft dine korte krøller højt, og trim toppen og siderne pænt, så der dannes en fladplade. Barber det resterende hår helt til huden, og du er klar.

9. Fohawk Fade

Høje pigge er den varme trend i 2022. Det er tid til at tage en masse gel og hæve det krøllede hår i form af høje pigge. Sæt nogle linjedesigner mellem den subtile trim på huden og lav fade nedad for at skabe høj kontrast.

10. Rodede krøller med konisk fade

Rodede krøller er en ting, og det er også en super forunderlig ting, når det kommer til mænd med krøllet hår. Brug noget pomade til at efterlade dine krøller rodet på toppen. Tilføj en fade til det resterende hår, og gør dig klar til at rocke din krøllede frisure med lav fade.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave