7 hotteste kam over frisurer med lav fade

Lav fade kam over frisurer ser enkle, sofistikerede, professionelle og elegante ud. Derfor elsker mange mænd dem. Der er faktisk et par forskellige versioner til denne frisure, som du kan prøve at ændre efter din egen personlige stil og hårtype.

Mest trendy lavtonede kam over hårklipp

Her er vores top 7 mest trendy lavfade kam over frisurer til 2022.

1. Voluminøs kam over med en linje

Denne lavfade kam over med en linje er den første frisure på denne liste, der viser, at en simpel kam over klipning let kan krydres med et sjovt twist.

Ideel til: Firkantede og runde ansigter.

Sådan styler du: Hvis dit hår ikke er for blødt og silkeagtigt, er en lille smule hårgel tilstrækkelig til at skabe denne kam over. Brug en trimmer til at skære den geometriske linje og fade nedenunder.

2. Kam over med konisk fade

For at opnå en visuelt forlængende effekt kan du altid trække pandehårene opad, når du styler dem.

Ideel til: Hjerte og runde ansigter.

Sådan styler du: Trim for at få lavt falmet hår på siderne og brug en generøs mængde hårvoks til kammen over og til at trække pandehårene opad.

Ubesværet kam over frisurer til asiatiske mænd

3. Slick Kam Over med en hård Part

Denne glatte kam over med lav fade er perfekt til mænd, der kan lide at holde deres klipning professionel.

Ideel til: Ovale og runde ansigter.

Sådan styler du: Brug en generøs mængde hårgel til at gøre håret helt glat. Jo mere du trækker med kammen, jo mere understreget bliver delen.

4. Spiky Short Kam Over

Hvis du har runde eller lidt mindre hårdt definerede ansigtsegenskaber og helt glat hår, så er denne spidsede lavtonede kam over et perfekt hårklipp for dig.

Ideel til: Runde og ovale ansigter.

Sådan styler du: Brug clippers til omhyggeligt at forme og definere den lave fade og en lille smule hårgel til at rode håret ud og skabe pigge.

5. Rodet kam over med lav hudfade

En kam over frisure med lavt falmede sider behøver ikke at være helt pæn, der kan altid være plads til et par rodede tråde bare for at tilføje lidt tekstur.

Ideel til: Ovale og firkantede ansigter.

Sådan styler du: Brug en lille smule hårvoks til at trække håret til siden og rod det lidt ud foran.

Nogle flere kam over stilarter, du kan vælge

  • Trendy Undercut Kam Over til Guys
  • Fantastisk High Fade kam over stilarter
  • Mænds kam over frisurer med mellemtoning

6. Krøllet kam over med fade

Hvis du troede, at en lavtonet kam over frisure udelukkende er til glat hår, tog du fejl, for denne frisure kan også være perfekt til krøllet hår.

Ideel til: Ovale og hjerteformede ansigter.

Sådan styler du: Brug en hårtrimmer til at trimme håret på siderne og skabe fade. Føner krøllerne på toppen. Del dit hår på siden, læg en lille smule hårgel på din kam, og kam nær rødderne mod den anden side. Hvis dine krøller er for stramme og rodede, kan du også kæmme igennem dem.

7. Lang Hipster Kam ovre

Der er en uimodståelig punk-meets-hipster-stemning til denne lave fade på lange lige kam over klipning, der gør det til en så unik frisure, der også matcher et langt skæg perfekt.

Ideel til: Runde og firkantede ansigter.

Sådan styler du: Trim siderne med hårklippere. Gør resten af ​​håret glat ved at kæmme det og lægge en lille smule hårvoks på. Hvis dit hår ikke er helt glat, kan du gå igennem det med en stylingbørste et par gange.

Selv om de ligner hinanden, viser disse 7 frisurer, at du altid kan tilføje et personligt præg til hver frisure og gøre den til din egen, såvel som at tilpasse den til enhver stil, fordi den lavtonede kam over frisure er bare så universel.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave