Undercut Faux Hawk: 8 stilarter, der ikke kræver nogen forpligtelser

Indholdsfortegnelse

Det underskårne faux hawk -look tager meget mindre engagement end en mohawk. En mohawk -stil er en tyndere strimmel hår, der traditionelt løber fra hovedets forside til bagsiden af ​​hovedet. Mohawk -frisurer vil normalt være hårløse, bortset fra håret i denne tynde strimmel. Fordi en mohawk -stil kan kræve meget engagement, kan fyre vælge at prøve en underskåret faux hawk -frisure i stedet.

Hvad er en Undercut Faux Hawk?

I stedet for at barbere alt resten af ​​deres hår af, er fyre i stand til at oprette en faux hawk strip ved at børste deres hår op i en rygsøjle. For at gøre denne strimmel hår mere fremtrædende er det muligt at underskrive frisuren.

Underklip betyder at trimme bestemte områder for at gøre håret kortere. En faux hawk er meget lettere at vedligeholde, end en mohawk er, fordi fyre simpelthen kan kamre håret ned igen, hvis de vil prøve noget andet.

1. Peaked Fringe Faux Hawk og Long Undercut

Denne frisure er den perfekte frisure til en formel begivenhed. Ved at style dit hår på denne særlige måde, får du beholde dit mellemlange hår. Denne frisure er perfekt, hvis du har tykt eller tyndt, relativt glat hår.

2. Hakket pigget snit med minimal underskæring

Hvis du er fortrolig med udseendet, hvor dit hår er pigget, er dette en god mulighed. Dette urolige look er et klassisk underskåret fauxhøg med et moderne twist. Det er det, der gør det så tiltalende. Du kan bære denne frisure til funky begivenheder, hvor du ikke har noget imod opmærksomheden.

3. Tousled Faux Hawk og Fade Undercut

Denne forvirrede faux frisure er det perfekte look til sengen. Det er let at style og tager ikke meget af din tid. Hvis du har naturligt tykt hår, er denne stil perfekt. Huden falmer toner ned over det overvældende hår på kronen. Alt i alt er denne frisure alt, hvad en mand har brug for til en attraktiv frisure.

4. Faux Hawk med trimmet line

Denne frisure er et glimrende eksempel på, hvordan trimmede linjer kan få dig til at se meget mere kantet ud. Hvis du er i tvivl om tanken om edgy og cool, men alligevel ikke vil se oven på toppen, er trimlinjer passende. Kombinerede de trimmede linjer med teksturhår, og du har en attraktiv og trendy frisure.

5. Faux Hawk og Widow’s Peak frisure

Hvis du foretrækker dit hår betydeligt kort og har til hensigt at tage minimal tid på at style det, er dette fantastisk. Denne enkes spidsfrisure er klassisk, men alligevel trendy. Du får også beholde lidt længde foran, hvilket er det, der gør stilen tiltalende. Denne underskårne fohawk -frisure kunne bæres til enhver lejlighed.

6. Tyk Faux Hawk og Short Undercut

Kan du især lide voluminøst hår? Hvis ja, så kan denne tykke fauxhøg være din næste stil. Det er en fantastisk måde at tilføje volumen og se smuk ud på samme tid. Dette look bringer den vintage elegance og samtidig et moderne touch.

7. Let vinket stil og fade

Hvis du har bølget hår og skinner igennem frisuren for at vælge, har vi dette til dig. Denne faux hawk frisure giver dig mulighed for at acceptere og omfavne dine bølger. Derudover stiler det dem også til at komplimentere dit udseende, så du ser attraktiv og sofistikeret ud.

8. Tyndt valset fauxhøg og tykt busket skæg

Der er ingen bedre måde end at komplimentere dit hår med et tykt skæg. Denne tynde rullefrisure er perfekt til formelle og uformelle situationer. Det ville også være perfekt til enhver hårtekstur. Hvis du vil spille sikkert og se sexet ud, bør denne tynde underskårne fohawk være dit næste valg.

En underskåret faux hawk eller falmet faux hawk er noget lidt anderledes end fyre kan prøve. Dette er en fantastisk måde at bære dit hår i en midlertidig mohawk -stil.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave