15 skarpe blyantskægstilarter til mænd

Det blyantskæg er en smuk og unik stil. Det er meget et bestemt udseende, så når du vælger en blyantskægstil, vil du gøre indtryk.

Det er et smukt udseende, og chancerne er gode til, at når du går ind i et værelse, vil du være det eneste blyantskæg der og tiltrække positiv opmærksomhed. En fordel ved blyantskægget er, at det understreger en smuk kæbelinje, men også kan skabe en illusion af en stærkere kæbelinje, end du måske rent faktisk har. Dette skaber et smukt, virilt look, der passer til mange mænd.

Disse blyantskægstilarter kan øge dit look

"Blyant" betyder bare, at skægget er meget smalt og klart defineret. Blyantskægget er en meget bestemt stil, men lad det ikke afskrække dig. Det ser godt ud på mange mænd!

#1: Blyantskæg med tilsluttet blyantskæg

Her indrammer et blyantskæg ansigtet ved at udskære kæbekanten, hagen og forbinde til et blyantskæg. Bredden er ensartet, og alt er holdt pænt trimmet, hvilket skaber den definition, der er typisk for blyantskæg. Dette look er smukt og ungdommeligt, selv på lidt ældre mænd.

#2: Den bredere blyantskæg med et frakoblet overskæg

Hvis du foretrækker det, kan du helt sikkert lade dit blyantskæg være lidt bredere end den klassiske blyantstil. Dette skaber et look, der er lavere vedligeholdelse, men stadig rammer ansigtet, og gør opmærksom på dine smukke ansigtstræk. Det fungerer godt med et frakoblet overskæg for at skabe et look, der ikke er alt for kræsen og kræver mindre vedligeholdelse end et mere traditionelt blyantskæg.

#3: Blyantskæg plus en blyant-tynd sjæls patch

For variation, tilføj en blyant tynd soul patch til dit blyantskæg. En soul patch er simpelthen et lille område af ansigtshår lige under underlæben. Dette er en måde at tilføje dit eget personlige twist til blyantskægstilen, en måde at virkelig gøre det til dit eget. Variation er jo livets krydderi!

#4: Cirkelblyantskæg

Du kan bestemt bære dit blyantskæg som en variation af det populære cirkelskæg. Kombinationen af ​​disse to skægstilarter skaber et klassisk look med en smule kant. Det er stadig passende på kontoret, men det virker ikke som alt for kræsen.

#5: Det klassiske blyantskæg uden overskæg

Dette sidebillede viser, hvordan et velformet blyantskæg kan definere en smuk, firkantet kæbelinje eller endda skabe en illusion af en, hvis du har en svag kæbe. Selvom blyantskæg fungerer godt med et blyantskæg, er overskæg bestemt ikke nødvendigt for stilen, og at droppe det skaber en smuk, let, men stadig bestemt skægstil, en der helt sikkert vil få dig bemærket af alle de rigtige grunde.

Uanset hvad din personlige stil er, er der en variation af blyantskægets look, der kan fungere for dig. En blyantskægstil kan forbedre dit naturlige flotte udseende og være en positiv opmærksomhedsfanger.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave