11 Ethereal Ombre frisurer til piger med mørk hud

Ombre frisurer til sorte piger er så stilfulde og trendy. De får ansigterne til piger med mørk hud til at se så lyse og strålende ud. Disse frisurer kan faktisk se fantastiske ud på sorte piger, fordi deres base allerede er mørkebrun eller sort.

Sådan style Ombre til sorte piger

Mørkebrun og sort er fantastisk at kombinere med næsten enhver anden farve. Både når det kommer til at vælge den rigtige farve til din ombre og den rigtige måde at style den senere på, er i sidste ende et spørgsmål om din personlige præference.

Vær forberedt på at blegne dit hår i det mindste for at få enderne af dit hår til at være et par nuancer lysere. Hvis det er første gang du bruger en ombre, skal du ikke lette en stor del af dit hår, men prøv hellere at have en ombre på enderne først, så du ikke bliver overvældet af kontrasten mellem det blonde hår og den dybere hudfarve .

For enhver type højdepunkter eller ombre frisurer er den bedste og sikreste løsning naturlige bølger, uanset om dit hår er længere eller kortere. Bølget hår får frisurens tekstur frem og får det til at se smukt ud. Og hvad mere er, det er en passende frisure til enhver lejlighed.

Smukke Ombre frisurer til sorte piger

Følgende er de smukkeste ombre frisurer til piger med mørk hud. Se inspiration til dit nye look.

1. Dark Honey Blonde Ombre

Rihanna er fan af en mørkblond, honningombre, og det er et perfekt eksempel på, hvor godt ombrehår ser ud på mørk hud.

Ideel til: Alle ansigtsformer.

Sådan styler du: Hvis dit hår er langt, skal ombre begynde omkring 5 tommer under toppen af ​​dit hoved. Farven er en mellem-mørk honningblondine, der ser så naturlig og smuk ud.

2. Rød Ombre på kort hår

Sorte piger ser godt ud med en burgunder eller kobberagtig ombre, der matcher deres mørke hud så godt.

Ideel til: Firkantede og ovale ansigter.

Sådan styler du: Da håret er kort, skal ombreen starte temmelig højt oppe. Den kobberrøde behøver ikke at være for fed og lys. Del den korte bob -frisure langt på den ene side for at forbedre skønheden i den røde ombre til sorte piger.

3. Sølv Ombre på kort sort hår

Selvom din hud er mørk, er der ingen grund til, at du ikke vil eksperimentere med køligere nuancer af hår og makeup. Hvis du har gode makeupfærdigheder, kan de hjælpe dig med at understrege skønheden i enhver hårfarve.

Ideel til: Ovale og runde ansigter.

Sådan styler du: For at opnå og vedligeholde denne korte sølvhårombre på sort hår og mørkhudet pige, skal dit hår være helt bleget og regelmæssigt tonet. Ellers kan du bruge en glattejern til at skabe disse naturlige rodede bølger og dele dit hår på siden modsat den, hvor du normalt ville dele det for at opnå volumen.

4. Blå Ombre på sort hår

Kongeblå er en anden farve, der går godt blandet med sort hår. En klassisk og fantastisk ombre frisure til sort hår.

Ideel til: Ovale og hjerteformede ansigter.

Sådan styler du: Hvis din frisure er bob, en lob eller lige under skulderlængde, kan du bare rette den ud med et glattejern.

5. Ashy Grey Hair Ombre

Dette er et eksempel på ombre-frisure på mørk hud, der mere er på den kølige side blandet med ashy ombre og cool-tonet makeup, der ser fejlfri og engelagtig ud.

Ideel til: Runde og firkantede ansigter.

Sådan styler du: En asymmetrisk bob er fantastisk til at understrege knoglestrukturen i dit ansigt. Hvis du er klar til at binde dig til en asket blond ombre, skal du gå efter det og være klar til at farve en større del af dit hår. Kombiner det med naturlige bølger fejet til den ene side.

6. Langt og lige hår Ombre

For de sorte piger, der ikke ønsker en kæmpe forandring, og bare vil undgå at deres hår ser kedeligt og endimensionelt ud, er den bedste måde at gå efter en naturlig ombre.

Ideel til: Alle ansigtsformer.

Sådan styler du: Gør de nederste dele af dit hår lysere, så de ender med at blive en flot lysebrun farve, der kun er et par nuancer lysere end din naturlige hårfarve.

7. Lilla Ombre på sort hår

Sorte piger rocker lyse farver lige så godt som piger med en lysere hudtone. Denne ombre frisure til sort hår er så levende og hoveddrejende!

Ideel til: Hjerte og ovale ansigter.

Sådan styler du: Bleg enderne af dit hår i en ombre og ton det med elektrisk lilla farve. Få mest muligt ud af din nye hårfarve ved at prøve forskellige boller og hestehaler som denne smukke lilla rumbolle.

8. Bourgogne Ombre

Rød ombre på sort hår blev siden begyndelsen betragtet som en god kombination.

Ideel til: Alle ansigtsformer.

Sådan styler du: For at understrege skønheden og glansen i dit mørke hår og din mørke hud, gør denne lyse burgunder -ombre. Style håret til løse krøller.

9. Lyseblå Hår Ombre

Hvis du vil være fed, endnu federe end den lilla ombre, kan du prøve denne lyseblå frisure med sorte rødder. Den blå ombre til sorte piger vil skabe en fantastisk kontrast mod din mørke hud.

Ideel til: Hjerte og firkantede ansigter.

Sådan styler du: Når du dør dit hår, skal du blegge alt undtagen en eller to centimeter rundt om rødderne. Toner den derefter ind i denne smukke lyse blå farve. Du kan style det til en høj rodet bolle.

10. Strawberry Blonde Ombre

Jordbærblondine er en fantastisk nuance, der hverken er varm eller kølig, og det er det, der gør den smuk, original og universel.

Ideel til: Runde og firkantede ansigter.

Sådan styler du: Bare som vist ovenfor fungerer disse ombre frisurer til sort hår mørk hud smukt med en bølget bob.

11. Golden Blonde Hair Ombre

En anden neutral nuance er denne lyse blondine, der hverken er for gul eller for asket.

Ideel til: Ovale og hjerteformede ansigter.

Sådan styler du: Vær modig nok til at blive helt blond med denne ombre frisure på mørk hudtone, der nu er en klassiker.

Ofte stillede spørgsmål om Ombre -frisurer til mørk hud

Hvilken ombre farve fungerer perfekt til mørke hudtoner?

Svar: Mørkere hudtoner kan også være varme eller kølige. De er for det meste varme, men der er undtagelser. Hvis din hudtone er varmere, såsom Beyonces eller Rihannas, bør du gå til varm honning, kobber eller kastanjehår ombre. Hvis din hudtone er køligere, skal du vælge en asketon i din ombre. En varm ombre på en køligere hudfarve kan få dig til at se syg ud eller endda klæbrig. Og en ashy ombre farve kan se kunstig ud mod en varm hudfarve.

Sp. Kan sorte piger prøve dristige farver?

Svar: Svaret er - selvfølgelig kan de. Når vi taler om lyse, dristige farver, er det ikke længere et spørgsmål om hudfarve. Det er et spørgsmål om, hvorvidt du er modig nok til at bære det og forpligte dig til det. En lys ombre kan ikke rigtig se naturlig ud mod enhver hudfarve, men den kan se meget cool og unik ud.

Disse frisurer giver sorte piger så mange forskellige muligheder, når det kommer til at få deres hår til at se mere friskt, skinnende og flatterende ud. Så hvilke ombre frisurer til mørk hudfarve vil du vælge? Lad os vide.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave