6 fantastiske Katniss -fletningsfrisurer til piger at kopiere

Hvis du er så besat af The Hunger Games som vi, vil du sandsynligvis vide, hvordan du genskaber Katniss -fletningen. Katniss Everdeen er et synonym for styrke og kraft, så hendes frisure er bare en af ​​de ting, alle fik fikset på. I dag kan du lære at gøre det takket være vores trin-for-trin guide. Du kan også tjekke variationerne af fletningen, der er så smukke og trendy.

Sådan gør du Katniss -fletningen

Katniss Everdeen er en af ​​de ikoniske filmkarakterer, som er en kæmpe inspiration for damer. Hun er stærk, frygtløs og har altid den perfekte frisure. Katniss Everdeen fletning starter over øret, på den ene side af håret.

Kam håret meget godt og få et afsnit på siden, hvor du planlægger at fletningen skal starte. Det skal være foran og over øret. Opdel sektionen i tre tråde. Start med den, der er tættest på øret. Læg den under den midterste sektion. Fortsæt med den øverste sektion, og flyt den under den midterste.

Herfra kan du begynde at tilføje hårstrå fra både højre og venstre side. Dette er faktisk en hollandsk fletning, eller også kendt som omvendt fransk. Du bør flytte Katniss-fletningen i en 45-graders vinkel til den modsatte side af hovedet. Afslut fletningen som en klassisk tre-strenget fletning.

Se følgende video for at lære mere om, hvordan du laver Katniss Braid

Fantastiske Katniss -fletninger

Vi har samlet 6 af de mest spændende måder at style Katniss Braids for dig. Tag et kig, og vælg din næste flettede frisure!

1. Klassisk Katniss -fletning

Intet kan slå klassikeren. Vi ville virkelig have, at du skulle se OG for alle Katniss -fletningerne, så du ved, hvordan denne stil præcist ser ud.

Ideel til: Fantastisk til både lange og mellemstore hårlængder. Det er det nemmeste at gøre, så du bør helt sikkert prøve det.

Sådan styler du: Det er en sjov, overdimensioneret hollandsk fletning, der starter foran på den ene side og på bunden af ​​den modsatte side.

2. Fishtail Finish

Søde nye styles er altid sjove at vælge. Hvis du allerede har gjort den klassiske Katniss Everdeen fletning flere gange, bør du tjekke denne nye version.

Ideel til: Det ville se fantastisk ud på alle. Fiskehale fletningen er så enkel at gøre og giver den boho stemning til frisuren.

Sådan styler du: I stedet for at afslutte med en klassisk fletning, kan du lave en fiskehale. Bare lav en almindelig hollandsk fletning, og når du er færdig med det, skal du fortsætte med en fiskehale.

5 fantastiske side franske fletninger ideer til langhårede divas

3. Snoet Katniss -fletning

Hårvridninger synes at være et perfekt match med Katniss -fletninger. Arbejd din magi ved at tilføje nogle vendinger her og der.

Ideel til: Det er ideelt til damer, der virkelig er til at eksperimentere med forskellige tilføjelser og er åbne for muligheder.

Sådan styler du: I stedet for at flette hele håret, skal du efterlade flere sektioner, hvor du vil tilføje sjove vendinger. Føj dem til fletningen, når du kommer til den del af håret. Det er sådan et simpelt, men sødt tilbehør.

4. Katniss Lace Braid

Spring det almindelige mønster over, og tilføj lookblonde til looket. Hvis du allerede ved, hvordan du laver en blondefletning, kan du gerne skifte Katniss Everdeen -fletningen for et endnu smukkere look.

Ideel til: Det er fantastisk for både børn og voksne. Katniss -fletningerne ser generelt meget mere effektive ud, når damen har langt hår.

Sådan styler du: Begynd med en blondefletning på den ene side, der går op til, hvor øret starter. Gør det samme på den anden side, bare tag denne fletning til det modsatte øre, hvor det første ender. Fortsæt med at flette de to sammen.

5. Fransk Fishtail Braid

Har du nogensinde set en smukkere Katniss -fletning? Originalen overskygges af denne fantastiske variation. Det kaldes en fransk fiskehale fletning, den sejeste af dem alle.

Ideel til: Hvis du har langt hår og er villig til at betale med forskellige typer fletninger, er dette din chance.

Sådan styler du: Lav en fransk eller hollandsk fishtail fletning og arbejd dig fra den ene side til den anden af ​​håret.

Creative Rope og Kinky Twist Braids til kvinder

6. Katniss Rope Braid

Dette er ikke din almindelige fletning, den er en meget mere levende! Gør dig klar til at prøve en rebudgave af Katniss.

Ideel til: Perfekt til langt hår, hvor du får chancen for virkelig at vise, hvor smuk en rebfletning er.

Sådan styler du: Følg bare det samme mønster som en hollandsk Katniss -fletning, men med reb -fletningsteknikken.

Katniss Everdeen har rocket med sine fletninger, og kvindelige fans kan ikke komme over skønheden i Katniss -fletningerne!

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave