Sådan gør du rodede topknaster: 8 stylingideer

Afslappede frisurer såsom rodede topknob er i dag en enorm trend for kvinder. Ubesværet elegant look er, hvad de fleste kvinder elsker mest ved disse stilarter, og du kan bære det på mange forskellige måder.

Hvis du har brug for en lille smule inspiration til, hvordan du opretter denne frisure, er du kommet til det rigtige sted. Sådan opretter du nemt denne rodede knude samt otte ideer til, hvordan du kan rocke den.

Sådan gør du en rodet topknude

Sandsynligvis det bedste ved rodede hårknopper til kvinder er deres enkelhed. Selvom det er en simpel frisure, ser det stadig både fancy og afslappet og sødt ud af at vove. Det, vi elsker mest ved denne frisure, er, at vi kan lave det på forskellige måder.

Hver pige har sin egen metode, hun bruger til at få en rodet topknudebolle. Din metode er et resultat af at eksperimentere med forskellige stilarter og prøve forskellige måder at få det gjort på. Til sidst finder du ud af, hvad der fungerer bedst for dig. Den nemmeste måde at gøre denne søde knude på er at samle alt dit hår og trække det ind i en høj pony.

Når du er ved den sidste sløjfe af elastikbåndet, skal du lade enderne være ude, men bare rolig, de bliver taget hånd om i det næste trin. Saml nu de løse ender uden at efterlade hår. Brug hårspray eller tørshampoo til at sprøjte bobby pins og til at feste løse ende tråde rundt om bollen. Fortsæt derefter med at pille dit hår for at gøre det noget rodet og afslappet.

Du kan også bruge mousse til lettere at styre dit hår, eller du kan anvende det på knolden for at style det på en bestemt måde og for at sikre, at det forbliver perfekt hele dagen.

Rodet topknudefrisurer

Hvor mange gange har du set nogen med en fantastisk rodet bolle og selv ville rocke den? Du kan gøre det! Disse otte stylingideer er det eneste, du har brug for udover bobby pins og andre rekvisitter for at få rodet udseende topknude i dag.

1. Voluminøs Topknude

Topknaster rige på volumen giver dig det ubesværede smarte look, og de er også velegnede til både afslappede og formelle lejligheder og begivenheder. Brug mousse til at give din knude på rodet hår mere volumen.

2. Enkel og klassisk

Til de tidspunkter, hvor du hurtigt vil blive klar, kan du bare trække dit hår op og anvende spray for at sætte din bolle i. Det er det, og du er god til at gå. Opret en knude ved hjælp af den metode, du finder den letteste, bare træk dit hår i knolden uden nogen særlig rækkefølge for at symbolisere enkelhed.

3. Stram knude

Topknob og boller behøver ikke at være brede med et par tråde trukket ud, og du kan gøre dem strammere. Slanke, men alligevel ser lidt rodede boller stadig fantastiske ud og matches let med forskellige outfits.

4. Half Up Half Down Top Knot

Du behøver ikke at samle alt dit hår for at skabe en rodet topknude, og du kan rokke fantastisk stil med bare en bestemt del af det. Lad dine låse forsigtigt flyde over skuldre eller ryg og skab en topknude som du normalt ville have for et sjovt og elegant look. Denne stil ser godt ud på både længere og mellemlangt hår.

5. Top Updo og Bangs

Fik pandehår? Derefter kan du skabe et super sødt look ved at lave en topknude og skille eller feje dit pandehår til siden. Dette kvinders rodede og romantiske topknude -look er ideelt til forår og sommer.

6. Sexet topknude

Denne topknude med rodet hårlook er let at gøre, og det ser super yndigt ud. Når du trækker dit hår op i knolden, begynder du at rynke håret lidt og trække et par tråde ud for at skabe en rodet bolle med langt hår. Let, enkelt og romantisk - denne stil har det hele.

7. Flettet Space Bun

Kanaliser din indre bohemske pige med to franske fletninger, der smelter sammen til topknob på rodet hår. På samme tid slippes dine krøller løs og giver et helt look en slags befriende stemning.

8. Tilføj Undercut i blandingen

Den rodede knude ser godt ud i forskellige kombinationer, og det er let at parre den med andre frisurer. For eksempel kan du tilføje nakkeunderskæring i blandingen for et edgy look.

Du kan også vælge højdepunkter, der ville gøre din topknude mere farverig. Som set ovenfor i artiklen kan dine topknuder også se godt ud med rodede fletninger.

Afslappet, ubesværet chic kræver den rodede topknude, som du nemt kan gøre på flere måder end én. Nu hvor du ved, hvordan du opretter en topbolle, kan du bruge vores stylingideer til at finde det perfekte look, når du er ude og gå.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave