10 vigtige fordele ved Bukkehornfrø til hår

Bukkehorn er en etårig plante, og dens frø er meget udbredt som krydderi i retter fra Syd- til Centralasien på grund af dets sundhedsmæssige fordele. Det kaldes 'methi' i nogle dele af asiatiske lande. Så er Bukkehornfrø virkelig gavnligt for hår og sundhed, eller er det bare en myte?

Ja, der er mange sundhedsmæssige fordele ved Bukkehornfrø. Det har flere næringsstoffer som kalium, calcium, kostfibre og vitaminer, og derfor er det godt at spise som krydderi. Men på grund af dens ubehagelige smag kan mange mennesker ikke lide det som et krydderi. Men hvad mange af os ikke ved, hvor godt det er for vores forskellige kropsdele, herunder hår, hud, hjerte, nyre osv.

Bukkehorn frø fordele til hårpleje

I mange år bruges fenegreekfrø til hårpleje. Flere anvendelser af bukkehornsfrø til hår er som nedenfor:

For at forhindre hårtab

Sug bukkehornsfrøene i vand i flere timer og blend dem med lidt vand eller citronsaft. Påfør det på hele din hovedbund og hår og lad det tørre. Vask det derefter, du behøver ikke engang shampoo til at skylle det, kun vand er nok.

For at øge hårvæksten

Tag lidt kokosolie i en gryde og tilsæt noget bukkehornsfrø. Kog det, indtil frøene bliver rødlige. Tag olien og lad den være køligere. Påfør derefter den varme olie på din hovedbund og hår. Det vil fungere som magi for at øge dit hårs vækst.

For at forhindre for tidlig gråning af hår

Blend bukkehornsfrø og karryblade sammen og lav en pasta af det. Påfør det derefter på dit hår i en halv time og skyl det med en mild shampoo og koldt vand for at forhindre dit hår i at blive gråt, før du bliver ældet.

Til at helbrede tør og kløende hovedbund

Blend noget frø af bukkehorn med en æggeblomme og påfør dem over hele din hovedbund, og gem dem i en halv time. Vask hovedbunden med mild shampoo og gør det meget godt, fordi æggeblommen får håret til at lugte meget ubehageligt. Efter et par dage skal tørheden og kløen forsvinde.

For at gøre tørt hår smukt og sundt

Sug nogle bukkehornsfrø i vand natten over og kvær dem godt til en glat pasta. Tilsæt lidt olivenolie, honning og ostemasse og bland pastaen godt. Påfør det derefter på hovedbunden og over hele håret, og behold det i 45 minutter, og skyl dit hår med en mild shampoo. Gør dette 2-3 gange om ugen og se den tydelige ændring af dit hår.

For at kontrollere skæl af hår

Mal nogle bukkehornsfrø og bland pastaen godt med yoghurt. Påfør på din hovedbund og skyl den grundigt med en mild shampoo. Gør dette 3 gange om ugen for at få det bedste resultat, og opdag skælfrit hår.

For at kontrollere overdreven olie i dit hår

Tag to teskefulde æblecidereddike, og tilsæt nogle bukkehornsfrø deri og sug det natten over. Bland det om morgenen og påfør pastaen på din hovedbund og i dit hår. Efter en halv time vask det med en mild shampoo og se forskellen.

For at reparere beskadiget hår

Mal nogle bukkehornsfrø og bland det med lidt kokosmælk til en pasta. Påfør det hele dit hår og dæk håret med et håndklæde i 30-45 minutter og vask håret med mild shampoo. Gør dette flere gange om ugen for at se forskellen. Hvis du har hårspidser, hjælper denne hårmaske med at reparere det. Hvis du har svagt eller kruset hår, hjælper denne maske med at gøre håret stærkere og uden krus.

Til at pleje dit hår

Sug bukkehornsfrø i vand i en nat og slib det til en tynd pasta. Påfør det derefter på dit hår og vask det med en mild shampoo efter en halv time. Det vil fungere som en balsam til dit hår.

Bukkehornfrø til krøllet hår

Kog lidt vand, og tag 10 spsk vand fra dem, og afkøl det til stuetemperatur. Tilsæt 5 spiseskefuld af bukkehornsfrø deri og blød dem natten over. Sigt frøene ud af vandet og påfør vandet på dit hår efter at have skyllet dit hår med mild shampoo. Lad det tørre i 10 minutter. Vask det derefter med koldt vand. Du får naturlige smukke hoppende krøller.

Andre fordele ved bukkehornfrø til hår:

  • Sug nogle bukkehornsfrø i vandet i flere timer og drik vandet om morgenen, før du spiser noget. Det vil gøre dit hår attraktivt indefra din krop.
  • Regelmæssig brug af bukkehornfrø i dit hår gør håret blødt, skinnende og blankt.
  • Hvis du allerede har mistet meget hår, eller dit hår er tyndt, vil regelmæssig brug af bukkehornfrøens hårpakker hjælpe med at genvære håret og gøre dit hår tykt og stærkt.
  • Soak 1 tsk fenegreekfrø i vand natten over og mal det. Bland 1 tsk aloe vera gel med det og sil det med en muslin klud. Påfør det på hår og hovedbund. Gem det i mindst 2 timer, og vask det med shampoo og påfør balsam efter det. Du kan tilføje yoghurt eller ostemasse med blandingen, hvis du har tørt hår. Du får dejligt og skinnende hår.

Bukkehorn frø hårolie

Varm olivenolie eller ricinusolie op og hæld det i en glasbeholder. Mal nogle bukkehornsfrø for at lave pulver og tilsæt pulveret i olien. Forholdet mellem olie og bukkehornfrø pulver ville være 4: 1. Gem den nu i 2-3 dage før brug. Påfør olien over hele hovedbunden og håret og massér den i 5-10 minutter. Opbevar det natten over eller i nogle timer, og skyl det med en mild shampoo og brug en god balsam efter det. Brug den to gange om ugen. Lav en batch i en måned på én gang for at gøre brugen lettere, men ikke mere end det.

Bukkehornfrø har forskellige former for anvendelser. Det er ikke kun et godt krydderi, men også en god maske til hår og hud. Det har mange andre fordele. Hvis vi ved, hvordan vi bruger det korrekt, kan vi have lækkert og sundt hår, uanset hvad vores hårtype er.

Se flere ingredienser, der hjælper med at dyrke sundt hår:

  • Risvand
  • Okra
  • Hørfrøolie
  • Gelatine
  • Glycerin
  • Sukker Scrub
  • Agurk
  • Kolesterol
  • Kakao smør
  • Løgsaft
  • Guava blad
  • Mangosmør
  • Vaseline
  • Avocado
  • Behentrimonium methosulfat
  • Kollagen

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave