15 Fu Manchu overskægsstilarter til at forfine din stil (2022 guide)

Det Fu Manchu overskæg er mindre almindeligt set end andre populære skæg- og overskægsstilarter. Dette gør en variation af den klassiske Fu Manchu til en god mulighed, hvis du vil skille dig ud fra mængden. Denne lette, bærbare stil virker med et par mindre finjusteringer til næsten enhver ansigtsform og stilfølelse.

Populære Fu Manchu -overskægsstilarter

Hvis du overvejer en Fu Manchu -overskægsstil, skal du læse videre. Der er helt sikkert en mulighed, der virker for dig!

#1: Den traditionelle Fu Manchu

En traditionel Fu Manchu -overskægsstil indeholder et overskæg, der får lov til at vokse ned ad mundens sider. Her ser vi en klassisk Fu Manchu. Bare lad dit ansigtshår vokse og trimm det let til dette bærbare, men unikke look.

#2: The Long, Waxed Fu

En mulighed er at lade din Fu Manchu overskæg vokse meget lang og vokse den til en skulpturel form. Denne overskægsstil fungerer muligvis ikke i din hverdag, men det vil helt sikkert være en dramatisk opmærksomhedsfanger til den passende lejlighed.

#3: Den fulde Fu Moustache

Hvis du har fuldskæg, kan du vælge det fulde Fu Manchu -overskæg. Overskægsområdet får lov at være fuldt og naturligt, mens strimlerne ved siden af ​​munden er relativt tykke. Dette er en voldsom, maskulin fremstilling af Fu -overskægsstilen. Du kan finde de bedste overskægsstilarter her.

#4: Corkscrew Fu

Du kan lade din Fu Manchu -overskæg vokse længe i siderne og forme sig til to proptrækkere i denne finurlige udgave af Fu. Du vil helt sikkert gøre indtryk med denne unikke overskægsstil.

#5: Hogan Fu

Wrestling -ikonet Hulk Hogan har brugt sin signatur Fu Manchu -overskæg i årtier. Du kan også få en Hogan Fu ved at bære et fuldt overskæg. Lad ikke siderne nær munden være for tykke eller fulde.

#6: Fu Manchu med et flettet skæg

En måde at tilføje klassisk styling til din Fu Manchu på er kun at inkorporere et langt, flettet skæg på hagen. Dette look er bestemt Fjernøsten-inspireret, men kan fungere på mange mænd. Den tid du investerer i at vokse dit skæg vil være det hele værd, når du kan rocke denne unikke stil.

#7: Fu Plus Soul Patch

For en let variation, tilføj en soul patch til din Fu. Sjæleplasteret er en lille firkant eller et rektangel af ansigtshår lige under underlæben. Denne lille, enkle tilføjelse giver dig en Fu, der adskiller dig.

#8: Den sporty Fu

Selvom Fu Manchu er en bestemt stil, behøver det ikke at være kræsen. Føl dig ikke forpligtet til at pleje hver dag. Bær i stedet din Fu -overskæg med en dags vækst til et look, der er sporty snarere end sassy.

#9: Den fulde overskæg Fu Style

For at få denne stil, lad sidestrimlerne matche dit fulde overskæg med hensyn til tykkelse og bredde. Du får let en fuld Fu-overskæg, en klassisk øst-møder-vest-stil.

#10: Fu med forbundne sideburns

Hvis du er en skægmand, kan du helt sikkert bære din Fu -overskægsstil, der er forbundet med et fuldt skæg og sideburns. Bare hold din hage pænt og tæt barberet for at bevare Fu -formen, og du er klar til en varm, rockin -overskægsstil.

25 sejeste korte skægstile af alle tider

Fordi Fu Manchu har været mindre populær end andre skægstilarter i de seneste år, er det en mulighed for at have en stil, der er helt din egen. Skil dig selv fra ved at vælge en Fu -overskægsstil, der fungerer for dig.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave