12 mest berømte Julianne Houghs korte frisurer

Indholdsfortegnelse

Med alle de skulderstøvende frisurer, der Julianne Hough har vist os, nytter det ikke, at de ikke passede hende. Hver stil hun prøvede fik os til at se hende i et andet lys og gav en anden stemning til hendes personlighed.

Julianne beviser helt sikkert dem, der synes, at styles til kort hår er begrænsede, forkerte. Her får vi se 12 forskellige og berømte Julianne Hough korte frisurer, hvilket vil komme godt med, når vi klipper vores lange hår kort.

#1: Julianne Houghs Blunt Bob

Selv når Julianne forsøger at være afslappet i sit udseende, ved hun stadig, hvordan det får det til at se unikt og personligt ud. Med en gråfarvet stump bob vil du altid vugge ethvert kort hårspil.

#2: Fransk Braid Updo

Hvem siger, at kort hår ikke kan styles? Julianne Hough er et godt eksempel, der viser, hvordan kort hår kan have en lang række stilarter ligesom højt hår. Med dit korte hår flettet ind i en Mohawk, er du klar og klar til en fancy begivenhed. Tjek disse korte og søde flettede frisurer.

#3: Sweater Weather Hair Style

Når du har travlt, kan du nemt klare dit korte hår ved at bære dit korte hår i en høj hestehale. Hestehaler er indbegrebet af enkelhed blandet med hygge, især i trøjevejr.

#4: Pink Ombre

Har du prøvet flere stilarter med dit korte hår, men du er stadig ikke tilfreds? Hvad med en ændring i farven? En bolsjerød pink ombre giver en ultramoderne og feminin stil og vil ligesom Julianne gøre dig til en fest for øjnene.

#5: Pixie Dust

Kort hår tiltrækker ekstra opmærksomhed på ansigtet ikke desto mindre er et nisseklip en kantet frisure, der får dig til at se skarpere og mere vovet ud. Hvis du vil tilføje mere lydstyrke end en traditionel nisse, skal du prøve at holde siderne lidt længere.

#6: Fjeret hår

Med et ud-af-seng-look, vil du sive af ligegyldighed om at se ordentligt ud. Med dit korte hår rynket på en pæn måde er alt, hvad du skal gøre, bogstaveligt talt intet for at se lige så ubekymret og selvsikkert ud som Julianne Hough. Tag et kig på de fjerede pandehår stilarter.

#7: Lurvede låse

Prøv at give dit korte hår et liv ved at opgradere det fra almindeligt og lige til et lurvet og funky klipning og lad det tale for dig, uanset hvor du går. Dette er en stil, som Julianne rocker, når hun har det på, og det kan helt sikkert gøre dig til øjen slik. Du kan også prøve hendes 'Safe Haven' -filmfrisurer.

#8: Fedoras med korte hårklipp

Når du går fra langt hår til kort hår, skal du prøve at finde det look, der passer bedst til dig. Prøv forskellige slags hatte og hårtilbehør, indtil du finder det look, der er tilpasset din karakter. Julianne Houghs korte hår slidt helt til siden med en sort fedora er enkle ingredienser i en opskrift på en yndig og feminin blanding.

#9: Julianne Houghs Slicked Back Hair

Der er en begivenhed, som du vil se glamourøs ud af, men alligevel har du et kort hår? Der er ingen grund til at se længere end glat baghår, der afgiver en seriøs og klog stemning. Med et stærkt øjenbrynsspil som Juliannes er du klar til den røde løber.

#10: Half Bun af Julianne Hough

En let gør-det-selv halv bolle på bagsiden med et par hårstrå, der indrammer dit ansigt, er en yndig måde at starte din dag på. Det eneste, du skal gøre, er at bære et smil, og intet vil ødelægge din gode hårdag.

#11: Krøller Updo

Krydr et ellers almindeligt kort hår ved at krølle dem til en updo, der går ovenfra helt baglæns med siderne holdt lige. Denne frisure Julianne har på (på billedet herunder) er stylet i en voluminøs tone, der gør looket hele vejen mere avanceret og ærefrygtindgydende.

#12: Perfekt Poof

For en omfangsrig, men alligevel ydmyg frisure, kan du prøve at tage dine forreste hårstrå og lave et frontpuf, og lad resten af ​​dit hår falde frit. Det er en nem måde at style dit korte hår til en retro-chic poof frisure og gøre det fra en traditionel til en moderne.

Efter at have gennemgået de forskellige frisurer af Julianne Hough tror jeg, at vi alle vil klø os for at klippe vores hår kort. Selv lob -haircuts kan styles i forskellige former som slanke, krøller, smarte updos og down do’s eller simpelthen naturligt. Når det kommer til frisurer, er der ikke noget at miste, bare prøv disse stilarter og vælg den, du bedst kan lide.

Flere berømtheder for at få frisure inspirationer:

  • Ashley Greene
  • Kaley Cuocos korte hår
  • Dorothy Hamill
  • Kris Jenner
  • Chelsea Kane
  • Jane Fonda
  • Miranda Lambert

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave