7 Top Justin Bieber -frisurer, du skal se (Glem andre)

Indholdsfortegnelse

Justin Bieber er en af ​​de hotteste popstjerner med kreative frisurer. Med nogle af de hotteste hits i radioen, herunder 'Baby', 'Sorry', 'What Do You Mean' og 'Love Yourself', er det let at se, hvor indflydelsesrig hans musik har været for denne generation. Den canadiske indfødte har ændret sit udseende drastisk gennem årene, fra skålskæringer til lokker og tilspidsede frisurer.

Mens Justin Biebers hårklipp har varieret, er det sikkert at sige, at nu hvor han bliver ældre, men han dyrker mere modne, sexede haircuts. Her er 7 af vores foretrukne Justin Bieber -haircuts og frisurer, du virkelig skal se:

1. Justin Biebers Baby Bowl Haircut

Selvfølgelig måtte vi starte med Biebers skål skåret bagfra i sin ‘Baby’ -debut. Sjovt nok er han en af ​​de eneste, der med succes har trukket et skålskår af uden at se helt latterligt ud. Jeg vil regne det som en præstation i sig selv.

Zayn Maliks sejeste frisurer

2. Dapper

Denne Justin Bieber-klipning gav Bieber en uskyldig, 'klar til min fars bryllup', prom-esque type følelse. Selvom dette ikke er en stil, som han rockede lejlighedsvis, elsker vi, hvor godt han trak det af og dapper han så ud.

3. Teenage Taper Cut

Da Biebs blev ældre, besluttede han at droppe skålskæret og prøve en mere sofistikeret konisk stil. Denne koniske snit er et af vores yndlingslooks med vidunderlige lag og højdepunkter, der virkelig adskiller looket.

4. Edgy Taper

Tilspidsede snit passer godt til denne mand, da han langsomt men sikkert snubler over stilarter, der understreger hans unikke træk. Denne tilspidsede snit er kortere end hans sidste og har et summende snit omkring omkredsen af ​​hovedet, hvilket giver Beibers nye haircut et mere kantet look.

5. Tilspidset blond frisure

Bieber bliver blond i denne næste koniske stil med et unikt coif og en sidedel. Denne koniske stil passer til en mere klassisk beskrivelse, samtidig med at den stadig bevarer en masse swag.

6. Navnets Bond. Biebs Bond

Denne Justin Bieber -frisure er en kort tilspidsning, der virkelig fremhæver hans mejslede kæbe. Selvom dette ikke er det første, og sandsynligvis ikke vil være det sidste, er dette bestemt vores foretrukne Justin Bieber -hårklipp nogensinde.

7. Biebers nye sexede lange koniske frisure

Justin Biebers nye klipning har et konisk snit med en lang krone. Dette giver ham en overflod af forskellige måder at style dette snit på i modsætning til alle hans andre. Han er blevet set med kronen skåret tilbage, låst og endda cornrowed.

To andre nyere frisurer af Justin Bieber

Da der ikke er nogen ende på Biebers karriere i sikte indtil videre, er der en chance for, at vi vil se flere seje frisurer fra Justin Bieber i de kommende år.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave