25 Top Kort foran Lang i bag frisurer

Kort foran lang i bag frisurer er også kendt som frisurer med pandehår eller en pandehår. Disse frisurer har for nylig vundet betydelig popularitet. Denne frynsefrisure kan styles på mange måder baseret på, hvor længe du kan lide, at dit pandehår skal være. Denne frisure er kendt for at gøre en kvindes udseende meget yngre og også give den mere form og dimension.

Bedste kort foran Lang i rygs frisurer til kvinder

Nedenfor er 25 af de bedste korte fronter med lange rygfrisurer i sæsonen, hvor kvinder kan rocke.

1. Baby Bangs

Denne hakkede korte pandehårfrisure er perfekt til alle, der elsker at se edgy, kønsneutral og til en vis grad også emo. Frisyrens forside afgiver en multe -stemning, mens det lange hår i ryggen mere er en feminin stemning. Hvis du er til noget, der er ude af boksen, er dette klipning en god idé.

2. Fjerede pandehår

Denne frisure er perfekt til kvinder med naturligt langt glat hår. Hårlængden er overskuelig, og panden falder over øjenbrynene. Denne frisure er sofistikeret, men alligevel sexet. Hvis du har brug for noget at have på til at arbejde, der har lav vedligeholdelse, men ser betagende ud, er det det.

3. Gennemsigtig pandehår med lang ryg

Denne korte foran lange i ryggen er perfekt til piger med stor pande, fordi de lange frynser er en fantastisk måde at dække dem på. Denne frisure får din pande til at se mindre ud og giver en mere symmetrisk form til hele dit ansigt.

4. Pink Ombre Hair

At vælge en frynset frisure og lyst hår er en fantastisk kombination. Årsagen bag dette er, at frynsen dæmper udseendet og får dig til at se mere uskyldig og yngre ud.

Dette balancerer igen den lyse hårfarve. Denne blå-lilla pink frisyre er fantastisk til nogen, der elsker at lege med deres hår.

5. Bob med Side Bangs

En sidekant og bobklipning er blevet parret sammen i årtier. Ældre kvinder kan bære dette hårklipp, da det ser alderssvarende kort ud foran frisure. På samme tid begynder en masse unge kvinder også at bære denne funktionelle frisure. Sidekanten tilføjer en lille oomph til boben, hvilket får looket til at hænge sammen.

6. Lige Bob med pandehår

Denne lige snitede korte kant har taget verden med storm. Det hakkede hårlook skildrer noget af en anime -karakter, hvorfor det for nylig er blevet godt lide meget.

Denne frisure er en god idé til en, der ikke har for meget tid til at style sit hår, men alligevel vil se betydeligt sammensat ud.

7. Rødt hår med pandehår

At skulle sammensætte hårstrukturer sammen resulterer i betagende frisurer. Denne bølgede hårlængde komplementerer den korte frynse foran perfekt på grund af netop den grund. At have farvet hår kan nogle gange være svært at style. Denne lange hårklippning er en god mulighed, fordi den ikke krævede ekstra varme eller kræfter.

8. Koreansk pandehår

Hvis du har lange lækre lokker, er denne korte frisure foran dig noget. Den tynde kant i fronten tilføjer en fantastisk subtil slags krydderi til det lange tykke krøllede hår mod bunden. Denne afslappede frisure er den perfekte måde at style dit hår til en sjov aften ude.

9. Franske pandehår

To kendetegn, der beskriver denne korte foran i den lange frisure i ryggen, er tilbagelænet, men slank. Disse pandehår er blevet tyndet ud mod slutningen for at få dem til at se længere ud end de er.

Det korte hår med tekstur og lag føjer til udseendet og bringer det sammen. Resultatet af denne frisure er virkelig fantastisk.

10. Underbøjet Bob

Lyseblå hårfarve har været på radaren i modebranchen. Farven er spændende og spændende. Hvis du leder efter frisurer, der matcher din blå hårfarve, kan denne frisure være din næste.

Bobben og den lige snittede fryns er pulp fiction inspireret med et sjovt moderne twist. At have klippet dit hår kræver ikke meget styling. Hvis du har glat hår, ville det slet ikke kræve nogen styling.

11. Fjerskæring

Hvis du er til en voluminøs frisure, er denne frisure noget, du skal prøve. Håret mod bunden er krøllet ud, mens kanten er kontrasterende og lige.

Denne frisure med lang ryg er en helt naturlig, men alligevel påklædt form. Du kan bære denne stil til enhver begivenhed, og det ville supplere dit outfit perfekt.

12. Farvede dreads og frynser

Kort foran lang frisure i ryggen behøver ikke altid at være lige, krøllet eller bølget. Disse dreads er en fantastisk utraditionel måde at style en pandehår på. Sidekanten får mere karakter frem i hele frisuren og også et mere yndigt element.

Kort i ryggen og længere foran frisurer

13. Candy Cane Inspired Hairstyle

At blande en almindelig frisure candy cane inspireret farve er et perfekt alternativ. Den baby pink og baby blå hårfarve passer godt sammen. Hvis du ikke har noget imod at træde ud af boksen eller er i humør til at gå efter noget legende, er denne frynsefrisure med to komplementære farver vejen frem.

14. Medium Shag

Selvom frynser eller pandehår for det meste er slidte straight, er det ikke den eneste måde at bære dem på. Hvis du har naturligt bølget hår, kan du stadig vælge pandehår.

Denne korte i den forreste frisure har længere hår i ryggen, der ser legende ud, men alligevel tæmmet til noget sofistikeret. Dets alsidighed gør den perfekt, især til ældre kvinder.

15. Side Bangs og Perfect Curls

Denne frisure har evnen til at se afslappet såvel som klædt ud, afhængigt af det tøj du vælger at have på. Det er perfekt til arrangementer som vinterformel, hvor du ikke vil gå over bord, men stadig vil pynte det lidt.

16. Kinky Curly

Hvis du kæmper mod dit kinky krøllede hår, skal du bare lade det være, men klippe det til skulderlængde. Tilføjelse af pandehår vil også skabe en flot indramning.

17. Crazy Colorful

Dette glatte hår med flere farver er næsten så vildt, at det ligner en paryk! Ak, hvis du elsker at lege med farve og tekstur, vil du elske denne blanding af kort forside og lang bagside med alle regnbuens farver.

18. The Long Halle Berry

Kan du huske Halle Berrys berømte korte nisse? Dette snit har stadig det smarte korte hår foran men et længere hårniveau ved nakken.

19. Rodet Bolle

En vintage stil er let at få, når du tilføjer en trykt bandana til en rodet bolle. I et øjeblik kan du tage dit lange hår og samle det til en updo med korte stumpe pandehår.

20. Super korte pandehår

Vi elsker denne kvindes stil: det er pin-up, der møder moderne, den måde, hun dyrker super korte, stumpe lige pandehår med langt bølget hår. En overdimensioneret farverig blomst er det sidste tilbehør til at bringe dette look sammen.

21. Punkpony

Kort forside og lang ryg får en ny betydning, når du parrer en feminin hestehale med barberede sider og stumpe pandehår. Pral med den kvindelighed, men behold den punk!

22. Kort med Lag

Et kort brag med et afrundet snit til det er det perfekte supplement til kort lagdelt hår. Uanset om du slider dit hår ned eller op i en hestehale i weekenden, er dette look din nye favorit!

23. Kort og krøllet møder lang

Kast det tilbage til 80'erne med denne hippe frisure. En kort krøllet front er lidt rodet, men helt naturlig. Langryggen er for det meste lige struktureret, men en håndterbar længde.

24. Kort pigget front med barberede designs

Gør din korte foran, lange i ryggen frisure til en af ​​slagsen ved at barbere sig i zigzags på siderne, lagre ryggen og stikke op foran.

25. Høje boller og korte pandehår

Sæt langt hår i en sød updo med to høje boller fastgjort tæt på toppen af ​​hovedet. Et kort stump bang med længere sider over ørerne fuldender looket. Selvfølgelig gør denne frisure med fed makeup dig højere.

Kort foran langt i ryggen er frisurer en fantastisk måde at style ethvert kvinders hår på uanset deres alder. Stylingen kræver ikke meget tid eller varme, hvilket gør processen sund for dit hår. Disse frisurer kan være et skifte fra afslappet til formelt, og derfor skal du prøve nogle af dem.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave