15 klassiske indiske frisure ideer til krøllet hår

Krøllet hår er en sand velsignelse. Hvorfor? Det er fordi der er en million frisurer du kan prøve. En række asiatiske kvinder er velsignet med krøllet hår. Damer synes det er lidt svært at styre deres smukke hårlåse.

Indiske krøllede frisurer er ret alsidige, især hvis du skal håndtere krøllet hår. Personer med glat hår har en begrænset mulighed for frisurer at have på, men det er ikke tilfældet for dem med krøllet hår.

Ideelle krøllede frisurer til indiske kvinder

Kun fordi du har krøllet hår, betyder det ikke, at du ikke kan bære smukke trendy frisurer. Vil du vide mere om de bedste indiske frisurer til krøllet hår? Tjek de ultra-glam og stilfulde indiske frisurer til krøllet hår.

1. Høj hestehale

Hestehaler er ikke længere en frisure for en skolepige. Krøllet hår stylet til en høj hestehale er en trendy indisk frisure. Det holder ikke kun krøllerne ude af dit ansigt, men det ser også sart ud.

Bedste idéer til bollehår til indiske kvinder

2. Updo med frynser til langt krøllet hår

Du behøver ikke bekymre dig, hvis du har langt krøllet hår. Dette er en smuk frisure, hvis du vil binde dit hår. Alt du skal gøre er at have dine frynser, som de er på din pande, tage den øverste halvdel af håret for at binde det til en flot bolle. Super sød og piget, ikke?

3. Rodet Updo

Hvem siger, at en rodet bolle i krøllet kruset hår ikke ser smuk ud? Hvis du løber for sent, men stadig vil se elegant ud, skal du kaste dit naturligt krøllede hår rundt i en høj opdatering. Det tager helt sikkert mindre end 10 sekunder.

4. Alt ned krøllet hår

Hvis du er fan af dit krøllede hår, så her er hvordan du praler dem af. Den, der siger, at du ikke skal holde dit krøllede hår åbent; vis dem din sikre side. Når du er i humør med at klemme og binde, skal du blot bruge et serum til at sætte dit hår helt ned. Dette afslappede og trendy look er et must-try.

5. Twisted Bun

Twists ser adorbs ud i krøllet hår lige så meget som de ser ud i glat hår. Du kan bære denne varme frisure ved formelle lejligheder ved at lave vridninger på begge sider og derefter tilpasse den med en bolle. Jo mere rodet det er, jo bedre ser det ud.

Ideer til kort og smukt hår til indiske kvinder

6. Simple Curly Twists


De krøllede vendinger på hver side på snoede hårlåse er en absolut fortryllende frisure. Fra en frokostdato til en aftenfest kan du bære den når som helst og hvor som helst.

7. Bob Cut

For et beskedent, men behageligt udseende, kan du vælge denne indiske frisure; bob cut. Bob haircut tilføjer definition til dine ansigtstræk, hvilket giver dit generelle udseende et magisk løft.

8. Indian Frizzy Wavy Hair

Indisk krøllet hår kan være kruset, men du kan bruge alle slags produkter, der er specielt designet til din hårtype. De vil reducere kruset og definere bølger og krøller. Stop med at glatte dit hår, fordi du vil skade det meget, især hvis du går til denne procedure på lang sigt.

9. Indisk langlags krøllet hår

Når du har langt indisk krøllet hår, er det bedste, du kan gøre, at undgå en stump frisure! Ingen vil have en trekantet klipning! I stedet foreslår vi stærkt, at du går efter lag og produkter, der giver dine spoler en bevægelse.

10. Indian Curly Updo

Denne indiske bollefrisure vil helt sikkert få dig til at se fascinerende ud, hvis du har tyndt krøllet hår. Lav en rodet frisure og brug spidserne på panden. Resultatet er ideelt til fester og endda forretningsmøder.

11. Løse krøller til indisk hår

Mørke løse krøller ser smukke ud på indiske kvinder. Selvom de fleste indiske frisører giver dig råd om de bedste glatteindstillinger, skal du huske, at krøller kan se endnu bedre ud. Find i stedet produkter, der bedre vil definere dine spoler.

12. Indian Curly Updo med hovedindpakning

Du behøver ikke altid have dit hår på ryggen. Om sommeren kan du style en stor krøllet bolle oven på hovedet og bruge et flerfarvet tørklæde og vikle det rundt. Knyt den foran, og dit look vil være så elegant.

13. Indisk brunt hår med højdepunkter

Opret en mindblowing frisure til indisk krøllet hår ved at få en lagdelt haircut. Vælg en brun nuance og giv dine tråde dimension ved at lave nogle tynde blonde højdepunkter.

14. Half Up Half Down for Indian Curly Hair

Del din smukke manke i to dele, og knyt toppen med en stor lyserød scrunchie. Bær den nederste del på dine skuldre og ryg. På denne måde forlænger du dit ansigt, og dit pandehår kommer ikke i vejen for dig.

15. Ensidig frisure til krøllet indisk hår

Hvorfor bruge så meget tid på at glatte dit hår, når du har så fantastiske smukke krøller. Hvis de er meget stramme, har du brug for et lagdelt klipning, og du kan bære din pandehår på den ene side og skabe endnu mere volumen.

Det er tid til at omfavne dine fantastiske krøller og droppe glattejernene. Krøllet hår har sin egen charme. Det kan komme som en overraskelse, men de yndefulde curl -låse er i en ting. Så hvis du til tider løber tør for muligheder, er du velkommen til at prøve nogle af disse indiske frisurer til krøllet hår.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave