3 bedste proteinbehandlinger til krøllet hår, der virker

Mest krøllet hår har været igennem det hele; fra kemiske skader takket være glattejern og afslappere til daglig slid som solskader og stramme doseringer. For at returnere væsentlig styrke og glans, hvor der opstår brud, bør proteinbehandling til krøllet hår blive en del af din rutine.

Hvornår skal man bruge en proteinbehandling til krøllet hår

Proteinbehandlinger er en given ting, hvis du overfører dit hår fra kemisk forarbejdning til dets naturlige, krøllede tekstur. Hvis håret føles særligt tørt og tilbøjeligt til at gå i stykker, er det tid til en proteinbehandling. Når det er vådt, har håret en naturlig elastisk elasticitet. Hvis det mangler, kan dette tjene som en anden indikator.

Disse behandlinger bør dog bruges sparsomt, fordi de samme styrkende ingredienser kan tørre håret ud. Du ved, at du har overdrevet det, hvis hår pludselig føles skørt og halmlignende. På denne måde er det vigtigt altid at følge op med en fugtgivende balsam.

Mange bliver forvirrede, men bemærker, at proteinbehandling er forskellig fra kolesterolhårbehandling. Nedenfor er vores tre bedste proteinbehandlinger, fra medium til let og gør -det -selv for at spare dig et par penge.

1. Cantu Shea Butter Deep Treatment Masque

For $ 6 er Cantu Shea Butter Masque et must-have til dit badeværelse. Lavet med økologisk sheasmør, denne proteinbehandling til krøllet hår låser fugtbindinger på dit hårskaft for at genoprette det ikoniske hopp til dine krøller. For at påføre, massér fra hovedbund til ender og vent 15 minutter.

2. ApHogee 2 Minute Keratin Reconstructor

Ikke alt hår har alvorlige behov for reparation. Lysproteinbehandlinger til krøllet hår hjælper med generel vedligeholdelse, og vores favorit er af ApHogee. Hold øje med 'keratin', som er et strukturelt protein, der er perfekt til at give håret et boost.

Brug efter hver shampoo, indtil du begynder at opleve mindre brud, og indsæt derefter en gang hvert par uger efter behov. ApHogee laver også en to-trins proteinbehandling, hvis du har brug for en stærkere restaurering.

3. Æg + Yoghurt DIY -pakke

En æg- og yoghurtpakke er den perfekte naturlige proteinbehandling til krøllet hår. Æg, der er rige på proteiner, gør håret glat og skinnende. Plus, de er billige! Yoghurt indeholder også protein samt mælkesyrer, der renser hovedbunden. Kig efter tilsætningsfri, almindelig græsk yoghurt for de bedste resultater.

For at gøre, slå et æg og to spiseskefulde yoghurt i en lille skål for at danne en pasta (tørt hår skal bruge æggeblomme, fedtet, æggehviden og kombinationshåret hele ægget). Påfør blandingen på håret og lad virke i 30 minutter. Skyl med koldt vand og shampoo og plej som normalt.

Fordele ved proteinbehandlinger

  • Disse behandlinger binder proteiner til neglebåndslaget i dit hårskaft for at genoprette skader og elasticitet ved at gøre dem stærkere og mindre udsat for fremtidige skader.
  • Produkter eller naturlige ingredienser, der er rige på botaniske stoffer, olier og vitaminer, genopretter essentiel styrke, fugtighed og fremmer hårvækst.

Så længe du ikke overforbruger proteinbehandlinger til krøllet hår, så vil indarbejdelse af dem i din hårrutine ændre dine krøller for altid. Uanset om du bruger et let, medium eller naturligt produkt, vil denne reparation binde proteiner til hårskaftet og returnere styrke og glans til dine hoppende krøller.

HairstyleCamp.com er deltager i Amazon Services LLC Associates Program, et affilieret annonceringsprogram designet til at give websteder mulighed for at tjene reklamegebyrer ved at annoncere og linke til Amazon.com.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave