10 smukke Balbo -skægstilarter, der kan føje klasse til dit look

Indholdsfortegnelse

Det Balbo er en skægstil, der blev populær af den italienske diktator Mussolini. Men i de sidste 50 år har Balbo helt sikkert overgået sin tvivlsomme begyndelse, med mange berømtheder, der har flotte smukke variationer.

Balbo kan let identificeres ved sit udseende, overskæget adskilt fra skægget. Det er en alsidig skægstil med mange variationer. Det kan fungere på næsten enhver ansigtsform, men er især smigrende på mænd med en svag hage, fordi det camouflerer området og tilføjer fylde.

Uanset om du kan lide et langt skæg, fuldt skæg, sparsomt skæg eller pænt trimmet skæg, er der en Balbo til dig.

Prøv disse 10 Balbo -skæg

At dyrke og forme en Balbo -skægstil er ikke voldsomt kompliceret. Lad dit ansigtshår vokse ud, især dit overskæg.

Denne skægstil er karakteristisk ved, at overskægget har en afgrænsning fra resten af ​​dit ansigtshår, så afhængigt af hvor kort du vil have, at resten af ​​dit skæg skal være, lad det hele vokse længe nok, så du får masser af fylde i overskægget og trim resten til din ønskede længde.

Dette kan let gøres derhjemme med en skægtrimmer, selvom det kan være mere bekvemt at lade en professionel trimme og forme for dig første gang og vedligeholde det på egen hånd derfra.

#1: Den klassiske Balbo

Her ser vi et klassisk bud på Balbo. Selvom Mussolini havde mindre hår på kindområdet, er den klassiske Balbo præget af hår på hagen, "soul patch" -området under underlæben og et overskæg, der visuelt kan skelnes fra resten af ​​ansigtshår.

Denne Balbo er relativt lav vedligeholdelse og fungerer til mange ansigtsformer og stilarter. Det er smukt, maskulint og ikke alt for velplejet.

#2: Balboen med en formet overskæg

Du kan tage dit Balbo -skæg til det næste niveau ved at parre det med et mere formet overskæg og trimme kindområdet. Dette adskiller Balbo fra fuldskæg og overskæg.

Tøv heller ikke med at lade den vokse lang og fyldig, hvis det er det look, du ønsker. Her ser vi et overskæg, der er tykt, og tilføjer en følelse af indfald til en klassisk stil.

#3: Balboen med en vokset overskæg

Hvis du bærer dit Balbo -skæg med et formet overskæg, skal du gå i gang med at bryde voksen ud. Du kan forme dit overskæg til en charmerende styrestil og stramme dit look til et nyt niveau.

Selvom dette ikke er et overdrevent professionelt udseende, skal du blot udelade voksen til hverdage på kontoret og buste den ud for nætter i byen. Det er en måde at tilføje alsidighed til dit look uden at skulle barbere eller omforme.

#4: Det kontorvenlige Balbo-skæg

Hvis du har brug for et mere professionelt, kontorvenligt udseende, kan Balbo stadig fungere for dig. Brug både dit skæg og overskæg pænt trimmet, men sørg for, at overskæget er adskilt fra resten af ​​dit skæg. Dette giver dig en skægstil, der er Balbo, men også fungerer passende på én gang.

#5: Mellemlængden, naturlig balbo

Måske er du mere en fuld, naturlig skæg. Balbo'en kan stadig finjusteres, så den passer til din stil. Lad dit skæg og overskæg skinne i deres naturligt fulde herlighed, samtidig med at du opretholder en afgrænsning mellem de to.

#6: Den naturlige, fulde balbo med et mellemlangt skæg

Nogle mænd ser godt ud i en mellemlang til en længere skægstil. Vær ikke bange for at lade dit skæg, især området på din hage, vokse ud til en fuld mellemlang stil. Endnu længere kan fungere. Så længe du holder det overskæg visuelt adskilt, har du stadig en smuk Balbo -stil.

Du vil måske beholde ansigtshåret på kinderne lidt kortere end det på dit hageområde for at bevare en stil, der er lidt mere tro mod den traditionelle Balbo, men du kan virkelig tage denne skægstil i næsten enhver retning, der passer du.

#7: Balboen med et længere, fuldt skæg og en formet overskæg

Et formet overskæg er en måde at understrege, at dit overskæg adskiller sig fra resten af ​​dit ansigtshår, hvilket virkelig er det, der definerer en Balbo. En bevidst formet overskæg, der bæres med eller uden voks, er især fantastisk, når den er parret med et fuldt mellemlangt skæg. Dette look læser som vagt hipster uden at gå for langt.

#8: Den pæne og rene Balbo

Måske er du ikke klar til at være helt glatbarberet, men har brug for et look, der fremstår som pænt og rent. Trim alt dit ansigtshår til en meget kort længde, og hold igen overskægget tydeligt frem for at lade det blande sig. Du har en Balbo, der giver dig et meget rent udseende.

#9: Moustache matcher skægget

Selvom din overskæg for at have en Balbo skal adskille sig fra resten af ​​dit ansigtshår, kan du bestemt bære alt i samme længde. Dette skaber en let, ubesværet stil, der kræver relativt lidt daglig vedligeholdelse.

#10: Jawline Balbo

Denne smukke Balbo bevarer meget lidt ansigtshår på kinderne, lige nok til at understrege kæben. Denne stil skaber illusionen om en defineret kæbe, selv hos mænd, hvis kæbe er relativt svag.

Balbo er en klassisk skægstil, der kan opdateres på mange måder. Uanset din sans for stil eller ansigtsform, er der bestemt en Balbo til dig.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave