30 bedste lagdelte frisurer til mænd (2022 Guide) - Frisure Camp

Indholdsfortegnelse

Chokeret over at høre termen 'lagdelt hår' for mænds hår? Ja, mænd vugger lagdelt hår i dag. Der findes forskellige typer af lagdelt hår; kort, mellemlang eller lang, der er velegnet til enhver ansigtsform.

Mænds lagdelt frisørideer

Lagdelt hår giver en voluminøs stemning, der får det tynde hår til at se tykkere ud. Så hvis du tænker på at have et lagdelt klipning, så er du det rigtige sted.

Her har vi samlet en liste over de bedste 30 lagdelt haircuts til mænd til at inspirere dig!

1. Lagdelt Fohawk

Denne herre -lagdelte frisurer kombinerer ubesværet legen i det lagdelte hår med intensiteten og robustheden af ​​faux hawk fade.

Som et resultat har I sammen en vindende kombination. Det er slående, praktisk og ekstremt moderne både med hensyn til udseende og den overordnede plejerutine for det. Det er den stilart, der emmer af absolut tillid og machismo.

2. Tekstureret top med barberede linjer

Dette lagdelte hår handler om at kombinere stil med bekvemmelighed. Den teksturerede lagdelte stil er begrænset til toppen, og resten af ​​hovedet har en ren skarp falmet underskæring. Dette kombinerer stil med bekvemmelighed og bringer glimrende frem en fantastisk kombination.

3. Surferhår

I denne kortlagede frisure til mænd bliver håret klippet kort og indsnævret til en quiff. Det gør hele stilen meget mere kompakt og fjerner noget af det afslappede og ikke så formelle element ved det.

Det gør det langt mere slankt og mere passende til formelle og virksomhedskredse. Dette giver håret en slående kreativ charme.

4. Blonde højdepunkter

Dette er en ekstremt legende og sanseligt stylet frisure til mænd, men på samme tid har den en slående intens appel om det. De gyldne højdepunkter fremhæver lagene yderligere og får dem til at skille sig ud. Dette giver en dobbelt farvetonekvalitet til hele håret.

5. Sidesvejet underskæring

Men hvad sker der, når du samler lagene i en comb-over-stil ved hjælp af stylingprodukter. De får et udpræget moderne nyt udseende, og barbermaskens fade fremhæver det legende hårs legende appel endnu mere.

Alt i alt har du en stil, der er moderne, intens og praktisk. Hårets blonde nuance supplerer smukt hudtonen.

6. Tuslet Shaggy Hair

Rodet lagdelt hår har altid været populært. I denne, frisurer til mænd i lag, fejres den rufsede shag i en af ​​dens mest naturlige og ikke-forstyrrende stilarter. Håret her falder praktisk talt som det generelt gør, og det skaber en fantastisk og underspillet appel, som er svær at ignorere. Det er hvad cool styling handler om.

7. Kort virksomhedslag

Denne klipning til mænd med lag holder fast i konventionen. Der er ikke noget påfaldende ved det. Håret er skåret i virkelig korte lag, og de er alle arrangeret på en måde, så du får et pænt, velindrettet look. Uanset om du er en succesrig forretningsmand eller en opadgående mobil virksomhed, vil denne stil forbedre din personlighed på en meningsfuld måde.

8. Lagdelt Hipster -hår

Dette er en anden prim og kort stil med lagdelt hår. I denne lagdelte frisure til mænd er lagene meget kortere bagpå, hvilket næsten giver indtryk af en underskæring.

Som et resultat kontrasterer de glimrende med de længere foran. Uanset om du gelerer dem og styler som et glat hår eller børster dem til den ene side, ser de stadig fantastisk og tiltalende ud hver gang.

9. Mid Fade Comb Over

Dette er en anden sej variant af stilen til mænd med lagdelt hår. Toppen er lagdelt og børstet tilbage, men fade nedenunder gør den til en meget mere alsidig og fleksibel stil. Det er den slags stil, der altid vil garantere opmærksomhed og påskønnelse. Det fremhæver en fritflydende, afslappet stil, der altid er cool og praktisk.

10. Krøllet hår med konisk fade

Hvis du troede, at lagdelt haircuts til mænd kun er for dem med glat hår, så tænk igen. Denne lagdelte stil fejrer den naturligt krøllede top på en slående måde. Fade nedenunder kopierer næsten en faux hawk fade og skaber et fantastisk og slående look, der er svært at ignorere.

11. Rodet blondt hår

Hvis du vil liste de mest populære lagfrisurer til mænd, figurerer denne en fremtrædende. Det er rodet, men alligevel håndterbart, køligt, klassisk og stilfuldt i sidste grad.

Dette er den slags frisure, der også har et esoterisk og excentrisk element om sig. Det fremhæver en subtilt stærk under sej holdning. Du er bogstaveligt talt iført din holdning med denne stil.

12. Klassisk frisure i sidedele

Dette er en anden konventionel og almindelig mænds frisurer i lag. De forskellige lag er alle arrangeret sammen og børstet pænt tilbage. Resultatet er, at du får en prim, ordentlig og påfaldende ædru frisure.

Det er ikke bare cool med hensyn til udseende, men også ekstremt praktisk. Når du parrer det med et tyndt overskæg eller en skægstreg, tilføjer det også en vis grad af modenhed til ansigtet.

13. Lagdelt Fohawk med Drop Fade

Fohawk er en fantastisk frisure i sig selv, men når du kombinerer den med en lagdelt top, frembringer den en slående og frygtelig stilfuld frisure. Det bedste ved denne korte frisure til mænd med lagdelt hår er, at den kan bruges både til en formel og en uformel lejlighed.

Du kan også parre det med et skæg, hvis du kan lide at tilføje et par år til dit ansigt. Ellers er dette en temmelig ungdommelig og levende frisure for mænd.

14. Layered Taper med hård del

Det lagdelte hår kombineres glimrende med en hård afsked og en skaldet tilspidsning for at få et eksotisk og spændende nyt snit frem. Det er et fleksibelt og alsidigt snit, der også er ekstremt let at vedligeholde og dyrke. Men du skal huske at vedligeholde fade regelmæssigt. Hvis håret begynder at vokse sig større på siderne, bliver det mere som en underskæring.

15. Balayage langt hår

Lange og lagdelt frisurer til mænd er næsten som en tændstik i himlen. Det er køligt og stilfuldt, og balayagestrengene tilføjer yderligere en under stilfuld note til hele frisuren. Dette er den slags stil, der vil se godt ud både åben eller bundet afhængigt af din bekvemmelighed.

Nogle mere attraktive lagdelte frisurer til mænd





Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave