25 mandligste langt hår falme frisurer til kopiering nu (2022 vejledning)

En fade haircut er en af ​​de mest berømte snit i verden. Langtonede haircuts tager fart på grund af deres alsidighed og flotte udseende. Mænd, der ikke er bange for at dykke ned i stylingens hav, drager fuld fordel af sådanne frisurer.

Langt hår falmer afhængigt af den tid, du har, samt det færdighedsniveau, du besidder. De kan være lette at style og sjove at have på. Nogle kræver en lang stylingproces, men ser helt fantastiske ud.

Uanset hvilken stil du vælger at vælge, vil du helt sikkert nyde det fantastiske blik, du får fra pigerne. Enhver fyr, der formår at holde en lang fade pæn, fortjener meget respekt.

Populære Fade -styles med langt hår på toppen

En fade lang på toppen frisure er præcis, hvad du har brug for, når du vil have en genvej med fordele. Selvom håret ikke kommer ind i dit ansigt og forbliver pænt længere, kan du lade din fantasi løbe vild og finde på forskellige stilarter til enhver lejlighed.

Ikke mange fyre har en personlig frisør, men mange af dem bærer langt hår fades. Hvad er deres hemmelighed? De brugte lidt tid på at lære at håndtere deres hår. Vi tilbyder dig 25 muligheder at overveje og nyde.

#1. Lav fade med langt hår

Denne lave fade med langt hår på toppen er let at lave. Dette er et godt valg for fyre, der ikke kan lide at barbere sig meget. Håret på toppen er tilbage ca. 5 - 7 inches langt for at skabe en kam -over. Du kan lege med den måde, du arrangerer den øverste del på.

#2. Krøllet High Top Fade

Gutter med krøller og hårdt at styre hår vælger ofte lange hårfade snit, fordi de ser stilfulde ud og giver dem mulighed for at lave en interessant styling. Et par strejf af hårgel kan hjælpe dig med at forme den øverste del.

#3. Mønstret lang fade

Denne faux hawk fade ser virkelig fantastisk ud takket være det mønstrede design på siderne. Når der er barbering involveret, kan du nyde en slående høj fade med mønstre. Den øverste del kan være 4-5 cm lang og kan formes som pigge.

#4. Blød og pigget

Selvom blødt og pigget ikke virker som en god blanding, ser de to godt ud sammen, når det kommer til et langt hår, der falmer. Den høje fade gør det let at passe på frisuren, mens den øverste del let styles med hårgel.

#5. Fohawk

En saksfade er svær at lave, men den ser virkelig slående ud. Hvis du tilføjer noget spændende spiked styling oven på, vil det samlede indtryk, denne fade long on top -stil gør, være uvurderligt. Spørg din frisør om en saksfade. Kun rigtige fagfolk kan gøre det rigtigt. Du kan også prøve de populære koniske fadesnit.

#6. Pompadour Fade

Høje fades tager besværet ud af styling, så længe du ved, hvad du skal gøre med den øverste del. Denne frisure kan virke let, men spørg frisøren om at vise dig vejen først. Når du har lært, hvordan du gør, bliver du den mest stilfulde fyr på blokken.

#7. Hår i siden

Fade med langt hår på toppen kan styles asymmetrisk til siden. For at give det endnu mere slående sjov, kan du overveje at krølle enderne. Faldfaldet på siderne kan variere fra medium til lavt. Begge muligheder ser fantastiske ud.

#8. Langt slicked tilbage hår med fade

Langt glat tilbage hår er en populær langt hår falme frisure. For denne frisure, lad dit hår vokse til en passende længde og derefter glatte dem tilbage ved hjælp af en gel og arbejde fingrene igennem dem. Efterlad en svirp foran, og inkluder en høj fade mod siden for ekstra perfektion.

#9. Højt hævet ingefærhår

Style dit lange ingefærhår ved at løfte dem højt foran og relativt kortere bagpå. Tilføj en høj fade mod siderne, hvis farve gradvist falder til en lys blond nuance. Dette er en ideel frisure til at føre stylisten i dig ud.

#10. Flettet hestehale til mænd

Fletninger er seje, men flettet hestehale er endnu køligere. Flet alt dit øverste fauxhawk -hår i forskellige tynde fletninger og bind dem derefter bagpå. Tilføj en vis kontrast ved at inkludere en høj fade til denne fade med lang frisure på toppen. Denne kombination af fauxhawk med en flettet hestehale er intet mindre end magi.

#11. Langt fejet hår med Temple Fade

Langt hår ser eksotisk ud, når det fejes tilbage. Så denne gang skal du style dit hår ved pænt at trimme kanterne og derefter feje dem baglæns. Barber håret lavt til huden på siderne for et tempelfader look. Med denne frisure kan du gå overalt og se og føle dig selvsikker.

#12. Rodet Topknot med Line Design

Topknots er ideelle til mænd med langt hår. Tag fat i dit øverste hår og bind dem til en rodet topknude. Klip håret på siderne og ryggen kortere med diverse fade nedad. Tilføj et pænt liniedesign ved nakken, for at opsummere din stil. Gør din rodede topknot til en hot trend i år.

#13. Slicked tilbage hår med trimmede sider

Langt glat tilbage hår kan styles på mange måder, hvilket gør det til en altmuligt langt hår falmet. For en ekstra stil skal du trimme håret på siderne og tilbage til huden for at fuldføre udseendet. Du vil ikke fortryde at få denne frisure til en forfriskende ændring.

#14. Langt hår med barberede sider

For en to -i -en frisure, bed din stylist om at lade dit hår være længe på den ene side og helt barberet til huden på alle de andre sider. Dette hårklipp får dig virkelig til at se helt anderledes ud med massiv stilerklæring.

#15. Kam over hår med mellemtoning

Hvis du har sort hår, er det tid til at style dem ved pænt at kæmme dem til siden. Tilføj en sidetur til det resterende hår for at give dig selv et stilikon -look. Dette er en klassisk lang fade -haircut, som aldrig undlader at sætte dig under rampelyset.

#16. Fohawk med Fade

At ville have en fauxhawk -stil er ikke svært med langt hår falme. Efterlad en bred strimmel hår ovenpå, som går ned til bagsiden og glider det tilbage, mens du også hæver det. Barber håret på siderne, og du er klar til at gå.

#17. Korte snoede krøller med konisk fade

Hvis du er træt af glat hår, så gør noget anderledes denne gang ved at vride dit hår til korte snoede krøller, der spreder sig over dit hoved. Glem ikke at tilføje en tempelfade til denne fade -frisure med langt hår ovenpå for ekstra perfektion.

#18. Groft orange hår med trimmede sider

For et helt unikt og funky look, bed din stylist om at farve dit hår en eksotisk orange nuance. Når du er færdig med at farve dit hår, skal du give dem et groft udseende ved at pille dem. Trim håret på siderne for at afslutte dit nye look.

#19. Korte fletninger med fade

For denne frisure, lad dit øverste hår være langt og opdel dem derefter i forskellige rektangulære sektioner. Væv hver sektion til en klassisk tynd tre-tråde fletning. Når du er færdig med fletningerne, skal du tilføje en høj fade til resten af ​​håret.

#20. Taper Fade på langt hår

Pompadour hår er din klassiske vej til gentlemanly langt hår fade stil. For at opnå denne frisure skal du bruge en gel til pænt at hæve dit hår højt og derefter glide dem ned til den ene side. Tilføj en konisk fade til den anden side for et misundelsesfuldt look.

#21. Hår i siden med mellemtoning

Hvis du har lyst til en ny og forfriskende frisure, skal du gå med et hår på siden med midfade. Dette er en klassisk frisure, som også er super trendy. Sidelad dit lange hår og kam dem til den ene side. Bed din frisør om at tilføje en midfade for et udsøgt fejlfrit look.

#22. Cowlick Hair med Line Design

For et langt hår falmet hårklipp så udsøgt som dette, skal du dele dit hår i midten og derefter give dit længere forreste hår et indtryk af en cowlick -stil ved at hæve dem. Tilføj en midterfarve til den anden side af håret og et stregdesign også.

#23. Side fejet hår med parallelt design

Style dit lange hår ved siden af ​​og fej dem og tilføj derefter en høj fade til resten af ​​håret. For at få en perfekt perfektion, skær et tyndt parallelt linjedesign til den høje fade. Du kan bære denne frisure hvor og hvor du vil.

#24. Sprødt hår med trimmede sider

Sprødt hår er en unik stil alene. Men hvis du kan lide at gøre mere med det, skal du hæve dem højt på en grov måde. Trim håret mod siderne til huden for at tilføje en smuk kontrast til din fade med langt hår på toppen. Du kommer til at få folk til at misunde din frisure så meget!

#25. Slankt sort hår med Temple Fade

Slankt sort hår er en velsignelse, så stil dem så smukt som du kan for et majestætisk look. Løft dit sorte hår højt, og stræk derefter fingrene igennem dem for at feje det baglæns. Føj en tempelfade til din lange fade -frisure for ekstra perfektion.

Vi håber, at disse 25 lange hårfade -styles inspirerede dig til at vælge vejen. Selvom du ikke fandt det, du ledte efter, kan du overveje at oprette din egen unikke lange fade. Det grundlæggende er altid her, så du kan tjekke det ud.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave