45 forbløffende søde seksten frisurer til piger

En med rette valgt sød seksten frisure kan give en perfekt prikken over i’et på dit unge smukke look. Vi har her afrundet nogle af de mest hurtige og letteste frisurer til piger, der kan give dig et bombelook til enhver speciel lejlighed.

Bedste søde seksten frisurer til at forstærke dit look

Med en naturlig sødme på søde seksten kan dit ansigt supplere enhver frisure fra lag til vendinger til flettet frisure. Der er mange kreative og interessante stylingsteknikker til at gøre hvert hoved unikt med en særlig pige -frisure. Du skal blot rulle ned for at vælge en frisure fra nedenstående liste over søde seksten frisurer, der passer perfekt til din ansigtsform, hårtype og især din personlighed.

#1: Lagdelt snit med karamelhøjdepunkter

Dit hårklipp i forskellige lag giver det et hoppende og frisk look. Du kan gøre det mere fantastisk med dristige højdepunkter på mørkebrunt eller karamelfarvet hår. Denne klipning fungerer bedst med glat mellemlangt hår til tyndt hår. Ansigtsformen, der er perfekt til denne søde seksten piges frisure er oval, firkantet og rund.

#2: Levende Violet Flair Cut

Hvis du er begejstret for at prøve hvert nyt og trendy look, skal du bare gå efter dette pulserende violette flair cut. Det vil få dig til at skille dig ud i en mængde. Intet kan være mere præfekt end denne lange frisure til en natfest. Denne frisure er bedst til ovalt formet og mellemstort til tykt hår.

#3: Loose Waves Hairdo

Giv din rejse et glamour touch med disse bløde løse bølger for et smukt og ubesværet look. Søg hjælp fra hårruller eller rullemaskine til at transmutere dit sidste endehår i løse bølger. Du kan også bruge saltspray på fugtigt hår til at skabe løse krøller.

#4: Blonde Ringlets Hairdo

For et elegant og elegant look, lad dit hår glæde sig over denne blonde ringlet frisure. Krøl dit hår med elektronisk rulle og poler disse krøller med en praktisk hårspray. Sørg for, at den makeup, du anvender på dit ansigt, matcher din frisørs elegance.

#5: Tight Waves Blonde frisure

Krøl store dele af dit hår ved hjælp af et 2 ”krøllejern. Efter at have krøllet hele dit hår, skal du køre fingrene igennem for et pænt og naturligt udseende. Denne frisure er perfekt til det sejeste look til en dags strandfest. Denne frisure passer til et firkantet og rundt formet ansigt og fungerer bedst med medium hår.

#6: Lys orange-brun Bob med bølger

Her kommer endnu en sejeste søde seksten frisure, der passer perfekt til din standout og legende personlighed. Få en bobklipning og krøl dit hår med et 1 ”krøllejern. Denne frisure er velegnet til et rundt formet ansigt. Hårtypen, der er perfekt til denne frisure, er mellemlang til tynd.

#7: Pastel Pink Kinky Hairdo

Hvis Kylie Jenners lyserøde hårfarve har begejstret dig for at have et pastelrosa hoved, så prøv denne søde seksten pige -frisure. For at gøre denne frisure mere festlig kan du tilføje krøller ved hjælp af en krølleforstærkende creme. Giv din frisure en prikken over i’et med en saltspray, inden du føner.

#8: Løse surf med tonede ender

For et let og ubesværet ligner en teenagepige, kan du sætte dit hår i løse krøller med tonede ender. Denne frisure er en blanding af glat hår på toppen og lidt bølget nedenunder. Kam dit kroneområde til baglæns og fastgør det med hårnåle eller en catcher; sæt bølgerne på din front.

#9: Side fejet frisure med højdepunkter

Ikke alle frisurer passer til et ovalt ansigt, men denne pige-frisure passer lige godt til ovale, runde, firkantede og rektangulære ansigter. Del hårsiden, og fastgør derefter den ene side tilbage. For at tilføje tekstur til denne frisure, spray dit hår med blonde højdepunkter.

#10: Side fejet kruset frisure

Vil du prøve et strandlook? Denne side fejet kruset frisure kan give et øjeblikkeligt fab look til din strandfest. Del hårsiden og krøl stor del af dit hår med et 2 ”krøllejern. Giv det en prikken over i’et med praktisk hårspray. Denne frisure er velegnet til firkantet, rund og oval form. Hvis dit hår er medium eller tykt, får denne frisure dit hår til at se mere hoppende ud.

#11: Crown Braided Hairdo

Det er tid til at rocke en fletning i en super cool stil for at få et smukt sødt seksten pigelook. Ret dit hår med en straight og træk en stor del af dit hår til din pande og lav en diagonal fransk sidefletning. Sæt resten af ​​håret på ryggen. Denne frisure ser mere tiltalende ud på runde, ovale og hjerte ansigter.

#12: Blonde Soft-Core Curls

Din frisure skal påvirkes af dit outfit. Hvis det ikke er det, kan hele din forberedelse gå forgæves. Men der er en frisure, der passer til de fleste tøjstyper som formelle eller lidt uformelle, og det er bløde kerner. Brug bare krøllejern til at krølle dit hår halvt ned.

#13: Blonde Twists And Curls Hairdo

Nu er denne en lille formel frisure, som du kan prøve med en formel kjole på en ceremoniel begivenhed. Påfør saltspray på fugtigt hår og krøl dit hår med krøllejern. Drej dit forreste hår for at lave en fletning og pin det op.

#14: Blond flettet frisure med højdepunkter

Her kommer endnu en sød seksten piger frisure, der tilføjer et stykke i din sødme. Hold en større del af dit forreste hår og lav en fletning. Lad resten af ​​håret svinge på dine skuldre. Giv frisuren sidste finish med en hårspray for højdepunkter.

#15: Omvendt hestehale frisure

Du kan prøve denne frisure på en formel begivenhed såvel som på din college sportsdag, fordi den passer lige godt med en kjole og en t-shirt. Hold hele dit hår og lav en omvendt hestehale af det. Brug krøllejern til at krølle enderne af halen og give den sidste touch med en praktisk hårspray.

#16: Klassisk frynse med højdepunkter og krøller

Hvis dit hår er langt og skinnende, har du ret til at nyde den klassiske pandehår, der vil give mere komplement til dit glatte og glitrende hår. Giv denne klassiske frisure et moderne strejf, der tilføjer krøller og farvelægning med højdepunktsspray. Dette hårklipp er velegnet til ovalt, hjerte og rundt ansigtsform.

#17: Blomstrende Ringlets Hairdo

Hej pige! Det er din søde seksten, så du fortjener at se fremragende ud. Krøl dit hår med et 1 ”krøllejern og brug en blomsterformet fangst eller hårtilbehør som vist på billedet for et fantastisk look.

#18: Blond lagdelt frisure

Denne klipning er en af ​​de enkleste daglige frisurer og let at have med. Lagene giver et struktureret og frisk look til håret. Denne pige-frisure er velegnet til ovalt, rundt og hjerteformet ansigt, og det fungerer bedst med mellemstort til tyndt hår.

#19: Lige og silkeagtig blond frisure

Er du en beundrer af langt og glat hår? Prøv denne blonde lige og glatte frisure. Denne stil er velegnet til hjerte, rund, oval og firkantet ansigtsform og fungerer bedst med medium til tyk hårtype.

#20: Frynser med løse bølger

Fringe er en af ​​de mest yndige frisurer til teenagepiger. Få krøllet dit hår med et 1 ”krøllejern og giv frisuren sidste touch med en praktisk hårspray. Denne frisure er velegnet til hjerte, rund og oval ansigtsform. Hvis du har tyndt hår, får krøllerne det til at se hoppende ud.

#21: Blonde Fringe med Edgy Cuts

Denne frisure er til kollegiedronningen. De kantede snit giver dette klassiske hårklipp en moderne spiral. Højdepunkterne på de tætte ender af hår får denne frisure til at se mere tiltalende ud. Ansigtsformen, der er passende til denne frisure, er oval og hjerteformet. Og den tilsyneladende hårtype er medium til tynd.

#22: Beachy Waves frisure

Hvis du vil tilføje tekstur til dit fine eller tynde hår ved at få naturlige krøller, er denne frisure noget for dig. Coat hår i en havsalt spray fra midten til slutningen af ​​håret, let krølle det for at opbygge teksturen.

#23: Lige blond frisure

Det er på tide at vise dit ubemærkede lange hår frem med denne silkeagtige lige frisure. Du kan slippe af med de tidskrævende og vanskelige frisurer med denne enkle og hurtige hverdagsfrisure. Dette er velegnet til oval og hjerteform.

#24: Mellemlags frisure

Lag giver dit hår hoppende look og tilføjer bevægelse og sjov til et ellers kedeligt hårklipp. Denne frisure er velegnet til ovalt, firkantet, hjerte og rundt ansigtsform. Hårtypen, der er passende til denne klipning, er medium til tynd.

#25: Crown Braid With Fringe

Denne frisure passer bedst til en kjole. Hvis du gør klar til din søde seksten fester og kommer til at gå med en kjole, bare glem enhver anden frisure og gå efter denne krone fletning med frynser frisure. Denne frisure er velegnet til det ovale, hjerte og runde ansigtsform og fungerer bedst med medium til tyndt hår.

En sød seksten er tiden til at fejre din ungdom, og ved denne særlige lejlighed fortjener du at se smukkest ud blandt alle. Mens du vælger et ekstravagant outfit til din særlige dag, skal du ikke glemme at give din frisure parallel betydning. Håber du ville have ønsket vores samling af søde seksten pige frisure. Lad os vide, hvilken du vil prøve!

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave