De bedste pink og hvide Ombre -hårideer

Vil du ændre din hårfarve? Hvorfor ikke gå efter noget utraditionelt og trendy som pink og hvid ombre. Pink at wink er passé. Pink er nu varmt og sker. Hvis ombre er en stil divas mest charmerende udsagn, løfter pink og hvid det til næste niveau. Det handler om at bryde grænser stilfuldt.

Ombre er ekstremt populær nu, men den eneste måde, du kan få det til at fungere, er ved at skabe en passende balance. Variationer er fede, men kun når du ved at beslutte, hvor meget ikke er for meget.

Smukke lyserøde og hvide Ombre -stilarter

Hvis du nyder at være moderigtigt edgy, her er nogle interessante ombreer, der smukt kombinerer den vidunderlige hvide med den smukke pink.

1. Pink & White Ombre Hair with Bangs

Lyserødt og hvidt er ikke et naturligt par, når du styler dit hår, men dette bølgende naturlige fald helter begge disse farver fænomenalt. Denne lyserøde og hvide ombre, der starter med hvide rødder og pastelrosa ender, er stilfuld, sofistikeret og frembringer et af de mest klassiske udseende ved hjælp af utraditionelle farver.

2. Asymmetrisk Bob

Den ujævne pink og hvide ombre bob forbedrer virkelig frisuren. Den er frisk, livlig og giver en absolut energisk følelse.

3. Lagdelt langt hår

Dette er en absolut no brainer, der bruger den omvendte ombre med pink og hvid kombination. Resultatet er klassisk, stilfuldt og intenst smukt.

4. Lige Bob med bølger

Den lyserøde ombre i spidserne, den hvide ved rødderne, bølgerne, der forstærker den lyserøde, dette lyserøde og hvide ombre -hår handler om at strække grænser og skabe noget helt stilfuldt.

5. Nisse med pandehår

Hvis du vælger ombre med lyserøde og hvide hårfarver, fejrer du helt sikkert den radikale dig. Hvor bedre at opnå det end denne frække, men smarte lange nisse med pandehår.

6. Bølget Bob

Med den lyserøde, der grænser mere mod lilla, fejrer denne stablede bob kort hår med et brag, næsten bogstaveligt talt. Med denne lyserøde og hvide hårombre -stil er det svært ikke at tiltrække opmærksomhed, uanset hvor du er.

7. Side fejet pandehår

Gå over sød, denne lyserøde og hvide ombre betyder forretning og vil komme dig ud med sin selvsikkerhed.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke lyserøde nuancer passer godt til hvidt hår?

Svar: Pink har en meget bred vifte af nuancer, der fungerer effektivt med hvid hårfarve. De fleste nuancer fungerer godt til at kontrastere den lyse hvide glans og bringe pasturel godhed om hele kombinationen. Der er dog en skygge, du skal undgå, og det er koral.

Koral, selvom den er lyserød, har en relativt varm undertone og fungerer i ombre meget bedre med varme farver. Gå efter kølige pink og endda de lysere nuancer, der måske grænser op til magenta. De hjælper med at tilføre friskhed, livlighed og energi til dit generelle look.

Sp. Kan du også prøve pink med mørkt hår?

Svar: Pink er ikke en naturlig hårfarve. Hvis din originale hårfarve er mørk, bliver udfordringen endnu hårdere for dig. Du skal igennem gentagne sessioner med blegning, før du kan håbe på at få den rigtige nuance af lyserød. Når det er parret godt, fremhæver nogle af de lyserøde virkelig de mørkere farvede rødder. Det kan endda skabe seriøst drama, hvis du kan spille tonerne korrekt. Det er bedst at bruge professionel hjælp til denne kombination.

Spørgsmål: Lægger det at kombinere pink med grå farve det ligner pastel på hår?

Svar: Du får måske ikke rigtig en pastelfarve. I bedste fald er det en ret rødlig nuance af pink eller en dæmpet grå nuance. Det afhænger selvfølgelig også af de specifikke mængder, du blander, og for varigheden. Interessant nok er det bedst at blande nuancer i en plastik- eller glasskål for de bedste resultater.

Metalskålen fører ofte til oxidation, og det kan også påvirke den faktiske farvepalet. Lyserød og hvid ombre er en meget bedre idé sammenlignet med at kombinere pink med gråt farvestof.

Lyserød og hvid ombre er uden tvivl en af ​​de mest overbevisende modetrends nu. Det handler ikke kun om en opmærksomhedsfængende stilerklæring, men også om at opnå den perfekte balance mellem to modsatte farveskemaer. Men når du arbejder med så radikale nuancer, er det vigtigt at være opmærksom på detaljer.

Hvis du vil have pink og hvid ombre til at synge din melodi, er det bedre at spille tonerne korrekt. Tricket ligger også i at vælge den passende ombre -stil og den måde, du styler håret på. Nogle gange kan omvendt farveskema eller en omvendt bob gøre brudkonventionen umagen værd med en ombre, der fejrer lyserød og hvid.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave