25 fantastiske falmede frisurer til små drenge

Hos fashionista -mødre i disse dage, bliver den lille drengs fade -haircuts meget populære. Det fade hårklip på drenge får dem til at se ekstremt yndige ud. Det redder også drengen fra irritationen af ​​hår, der hele tiden kommer over ansigtet! Giv dit barn et overdådigt udseende. Gå videre og tjek disse lille drengers haircuts og stilarter til dit barn.

Sådan gør du Fade Haircut til små drenge

Som nævnt ovenfor er langt hår ret svært at styre og især for et barn, der ikke er i stand til at passe sig selv i så ung en alder.

At lave en fade haircut på en lille dreng er ret simpelt. Bare os barbermaskinen/ bladet lige i de rigtige længder. Trim håret, som du ønsker det i en kort fade, eller tilføj lag til det. Prøv forskellige stilarter, og match det op for at få det ønskede lille drenges fade haircut look.

Følgende video viser, hvordan man giver et falmet hårklipp til små drenge

Bedårende frisurer til små drenge med fade

Følgende er de sejeste lille dreng fades ideer, som du kan prøve på din lille mand.

1. Curly Fade Haircut til lille dreng

Denne korte krøllede snit hjælper dit barn med at rocke sin naturlige tekstur. Barber siderne op til midten, men lad toppen være længere. Barberet i linjer får ham til at elske sin stil mere.

2. Hard Part Fade for Little Boy

Er du ikke klar til at give slip på din lille drengs lange hår? Kompromis med denne mohawk - siderne er barberet nøgne og toppen formes let med hænder, der skiller sig mere ud med en hård del.

3. Fade for Young Black Boy

Din kiddo vil elske, hvor frisk denne stil er. Tophår er minimal i længden, men viser lige nok af sit naturlige hår til at poppe fra de barberede sider.

4. Lige hår med fade

Hvis din kiddo vil ændre sit lige hårklipp, skal hans barber give ham denne fede fade. Alt, hvad han skal gøre om morgenen, er at kam glatte sit øverste hår.

5. Blunt Bangs med Fade

Stumpe pandehår er en gammeldags frisure, der virker yndig på unge drenge. Hvis din kiddo har glat hår, skal du køre en kam gennem håret for at holde det pænt og parre det med en fade.

6. Stil op med Fade

Når det er tid til skolebilleder, skal du sørge for, at din lille fyr har et hårklipp, der får ham til at føle sig cool, som denne line -up, der fokuserer på rene linjer foran og har en frisk fade.

7. Spiky Haircut med Fade

En sjov klipning kan få dit barns personlighed frem, så se hvad han synes om en falmet frisure med pigget tekstur. Brug fingrene til at arbejde i produktet og skabe form.

8. Glat hård del med design

Din lille dreng vil elske at vælge et design for at få en stylist til at barbere sig. En hård del adskiller fade fra en glat hårstrækning kæmmet til siden med en subtil bølge.

9. Tekstureret top med hård del og fade

En hård del ses oftest hos ældre mænd, men på små drenge er det en sød tilføjelse til deres daglige gøremål. Arbejd i produktet for at forme længere hår til et kantet supplement til en fade.

10. Piecey Top med Fade

Det er let at få glat hår til at se pigget og stykke ud med lidt stylingcreme. Denne frisure med lav vedligeholdelse ledsages af en fade.

11. Fade til lige hår

Ikke til det pigge look? Kam håret ned med stylingcreme for at få denne side fejede stil - det ser godt ud med en fade og vil give din kiddo en meget voksen stil.

12. Besætningsskæring med fade

En subtil sidedel adskiller en fade i to niveauer fra en besætningsskåret top. Det længere hår fejes op foran for at give dit barns snit en frisk stemning.

13. Blond frisure med Fade

Blondt hår på små drenge er yndigt - vis dit barns søde udseende frem med en fade, der tilføjer et slag til en sideskilt stil med glatte låse.

14. Taper Fade med Design

Hvis du er ude efter at prøve noget nyt og unikt, bør du helt sikkert gå efter denne lille dreng fades stil. Det har et meget unikt kald til det. Det rene forkantskær med sidebølgedesignet på området med lav fade er bare indbegrebet af et usædvanligt barn, der afspejler selvtillid og selvkærlighed.

15. Cute Low Fade

Hvis du ønsker at give din dreng gentlemanens udseende og vil have, at alle kommer løbende til ham for at trække i kinderne, så er denne falmede haircut for små drenge det rigtige valg. Dette hårklipp giver stemningen til en meget sød dreng og er meget imødekommende og vil give din berygtede indtryk af det mest yndige barn i partiet.

16. Quiff med Mid Fade

Et edgy look til din dreng. Denne børns fade haircut giver dit barn det helt særlige og udseende af en varm fyr. Med forsiden opad i kanten, er din dreng allerede meget tale om byen.

17. Mohawk med Blonde Highlights

Vil du prøve noget helt ud af kassen? Hvis ja, så er denne frisure for dig. Nå, her er billedet vist for en krøllet hår mohawk med lav fade det går præcis godt for små drenge med glat hår. Farvekombinationen er ret etnisk. Dette tilføjer også lag på midten af ​​dit hår og efterlader kanterne falmede. Således holder det ekstremt lavt vedligeholdelsesniveau.

18. Skin Fade for Short Curls

Denne lille dreng med asiatisk fadeklipning klipper håret ekstremt kort og giver dit barn et meget stilrent look. De pæne kanter på midten forstærker dette look yderligere.

19. Hår i siden

Vokset meget op med ekstremt korte sider og langt tophår kæmmet tilbage. Denne kids fade er en bekvem og stilfuld haircut for de fleste børn i dag og giver et indtryk af uskyld.

20. Kort pigget hår

Denne piggede frisure er et ekstremt sejt look. Det holder hårlængden virkelig kort. Enderne er falmede og giver en cool barnestemning. Kanterne holdes ekstremt rene, hvilket gør det meget let at vedligeholde. Eksperimenter denne lille drengs fades se på dit lille barn, og hvem ved måske, at det er den helt rigtige frisure, dit barn vil have med i fremtiden.

21. Fletning Frisure

Bortset fra klipningen kræver dette lidt ekstra indsats. Hvis du har et hårklipp, der er langt på midten og kort på kanterne, kan du helt sikkert prøve at style dit hår sådan.

Ved at lave fletninger og derefter binde dem i en bolle, vil denne falmede frisure til små drenge helt sikkert få dit barn til at skille sig ud. Den forreste kant og de rene kanter udgør et meget fremragende look. Gå kun til denne frisure, hvis dit barn har glat hår.

22. Sød Baby Boy Haircut

Hvis du vil holde det enkelt og elegant, så vil jeg stærkt anbefale dette hårklipp. Det ser ekstremt yndigt ud på dit barn og giver det et meget smart og elegant udseende uden meget af din indsats. Den side fejede små drenge fade haircut er en tidløs klassiker. Det tilpasser sig hovedbundens form, og småbørn vedtager ofte dette hårklipp. Der kræves ikke meget styling, hvis man får dette rigtigt.

23. Kort og krøllet

Krøllet hår kan til tider være meget svært at klare. Dette barns falmede haircut med trimmet hår helt op til toppen. Det bukker dygtigt langs siderne, og det tykke hår omkring midten giver den ultimative finish. Beskær kanterne og efterlader en naturligt krøllet hårstruktur på toppen, der ser pæn og smart ud.

24. Teksturerede pigge med Drop Fade

Disse små drenge falmer hårklipp vil give dit barn et meget velplejet udseende. Det klassiske look indgraverer en række frisurer i ét. Forkanten med en lille smule frynser fejes på siden. Det rene blad, der er skåret mellem mellemregionen, tilføjer et unikt og stilfuldt look.

25. Kam-Over med High Fade

Denne lille drengs frisure, den fede underskæring fade sætter en ekstremt udadvendt erklæring. Det korte hår ovenpå kan være lagdelt på enhver måde, det være sig pigge eller en bøjet side. Det er et meget smart, elegant look til drenge og kræver meget mindre vedligeholdelse.

Med så mange forskellige slags frisurer rundt om hjørnet bliver det ekstremt svært at vælge den, der passer bedst til dit barn. For nemheds skyld har vi samlet alle de forskellige slags frisurer lige fra krøllet til glat hår med kombinationer af hårfarve.

Hvis du er en forælder, der er opsat på at style dit barn, så anbefaler vi dig at prøve en af ​​disse 25 små drenge fade haircuts og give ham et ideelt look. Det være sig en fest eller en afslappet udflugt, giver dit barn et look, der skiller sig mest ud.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave