15 hotteste skovhugger skægstilarter for 2022

Hvis du kan lide at vokse dit skæg langt, er Lumberjack -skægstilen en af ​​de mest populære muligheder. Næsten alle kan bære denne stil, hvis du har panache og tømmerhuggerens livsstil. Denne har dog brug for tid og meget pleje.

Hvad er Lumberjack Beard

Men først er det mest fremtrædende spørgsmål, hvad forstår du ved skovhugger -skægstil? Som du måske har gættet det rigtigt, stammer navnet fra de professionelle skovhuggere.

De bærer deres skæg og overskæg på en bestemt måde og er kendt for deres læderbod og plaidflaneloutfit. Selvom det for dem mere er et bekvemmelighedsproblem, er disse også stødt på som en niche -modeerklæring.

De repræsenterer stil, machismo og den barske afslappede holdning. Det er derfor, du har brug for den rigtige form for holdning til at bære dette skæg i den rigtige stil.

Hvordan man dyrker og stil skovhugger skæg

Dette er ikke en skægstil, som du kan håbe på at vokse om et par dage. Du skal lade dit skæg blive langt og tykt i uger og måneder, og derefter se på at trimme dem omhyggeligt for at få de bedste resultater. Du må ikke trimme, mens den er i vækststadiet.

Styling af skægget i skovhuggerstil er en systematisk og trinvis proces.

  • Husk, at trimningen først vil ske efter forberedelsesperioden.
  • Trim forsigtigt hen over kæbekanten, så linjen, der adskiller skæg, overskæg og sideburn, er tydelig.
  • Trim ikke omkring læberne og under kindbenene. Ideen er at holde disse områder dækket.
  • Barber forsigtigt alt under halsudskæringen for at sikre, at det ikke ser uplejet ud.

Sådan vedligeholdes (trimmes) skovhuggerskæg

  • Du skal regelmæssigt kamme og smøre skovhuggerens skæg for at få de bedste resultater.
  • Regelmæssig trimning vil holde skæget i topform.
  • Husk også at trimme langs kæbekanterne og halsudskæringen.
  • Kam altid skægget omhyggeligt inden trimning for at sikre, at du ikke klipper ekstra.

De bedste skovhugger -skægstilarter

Her er et kig på nogle af de bedste skovhugger -skægstilarter.

1. Helt hvidt skovhuggerskæg

Det er en vidunderlig mulighed for at style skægget til ældre mennesker. Hvis du har hvidt hår eller dit skæg og håret hurtigt bliver gråt, er dette en stilfuld og praktisk mulighed. Den ternede plaid fuldender looket.

2. Skovhugger Fuldskæg med Fade

Dette fremhæver den robuste maskulinitet i din personlighed og bringer en følelse af diskret stil og klasse frem i lyset. Skovhuggerens skæg her er et fuldskæg med et naturligt flow hen over kæbekanterne.

3. Skovhugger Skæg med Retro Undercut

Dette er en elegant urban tilpasning af en klassisk stil. Tatoveringen og den ternede plaid fuldender looket og tilføjer panache til det overordnede look. Prøv denne skægstil med den underskårne frisure.

4. Lang skovhugger med kam-over

I denne skovhugger-skægstil er fuldskægget godt matchet med kam-over-underskæringen. De lidt tilgroede rodede ender af skægget sammenligner godt med det velkammede og ordentligt stylede hår.

5. Skovhugger skægstil med afrundede ender

Dette er et smukt eksempel på et perfekt stylet skæg, der er trimmet til 'T'. Den er strikket, suave og robust og fremhæver absolut maskulinitet om dig.

6. Fuldskæg med langt hår

Bollerne, det lange hår med ponyen bidrager til hele virkningen af ​​det fulde skovhuggerskæg. Dette er en perfekt repræsentation af robust machismo med subtile bløde undertoner. Find her nogle korte skægstilarter til langt hår.

7. Ducktail Beard med Slicked Back Look

Skægget, i dette tilfælde, trimmes omhyggeligt til en trekantet form for at opnå endehale skæg. Underskæringen sammen med et langt skæg og en ekspansiv tatovering udgør en sej kombination.

8. Skovhugger med lang overskæg

Denne skovhugger -skægstil fejrer essensen af ​​stilen i alt. Det lange overskæg, der er forbundet med skægget, giver et afslappet rodet look, der hjælper dig med at lave en stilerklæring, uanset hvor du går.

Hvis du ikke kan lide denne stil og elsker skægstilarter med kort længde, kan du prøve nogle af disse korte skægstilarter med et langt overskæg.

9. Skovhugger med A Bandholz Bias

Med et lille strejf af Bandholz -påvirkningen på denne skovhugger -skægstil, skiller den sig ud med hensyn til snittet, kreativiteten og den karisma, den udstråler.

10. Hipster skovhugger

Det er en absolut urbane tilpasning af en ret rustik skægstil. Få nogle inspiration fra vores indlæg om hipster skæg og frisure. Håret langs kæbelinjen følger det naturlige flow med let trimning for at klare de rodede ender. Dette giver et generelt køligt, rent udseende.

11. Fuldskæg med barberet underskæring

Den plaid langline flanel forbedrer den samlede effekt. Skægget her får lov til at vokse, og enderne er rodede og uprimede og frembringer en robust machismo til brugerens personlighed.

12. Salt & Peber Skæg

Dette er den klassiske skovhugger skæg stil i en salt og peber avatar. Det glatte baghår i midten og let barberet underskæring tilføjer det overordnede udseende og oprejsning.

13. Ingefærskæg

Ingefærskæg er blevet populær i de seneste dage. Denne farve tilføjer en helt ny dimension til den traditionelle skovhugger og er ideel til dem med lysere og ret blege hudtoner.

14. Klassisk skovhugger med barberet side

Den velbarberede underskæring sammen med den mellemlange skovhugger og det krøllede hår får hipsterelementet helt frem. Hvis du vil lave nogle variationer - se disse frisurer til mænd med barberede sider.

15. Fuldskæg med styr Moustache

Styret overskæg tilføjer en ny dimension til skovhuggerens skæg og udstråler en subtil følelse af maskulin nåde.

Ofte stillede spørgsmål om Lumberjack Beard Styles

Her er en klar regner med nogle interessante fakta, som du skal huske, hvis du er ivrig efter at vedligeholde et skovhuggerskæg.

Sp. Hvor lang tid tager det at dyrke skovhuggerskæg?

Svar: Ofte afhænger dette af den enkeltes tempo for skægvækst. For nogle kan skægget nå den ønskede længde i uger, men for andre kan det tage måneder.

Sp. Hvad skal længden af ​​et skovhuggerskæg være?

Ans: Længden er subjektiv. Afhængigt af din ansigtsstruktur og præference samt tempoet i hårvækst kan du bestemme den ideelle længde.

Sp. Er det muligt at have skovhugger med tyndt ansigtshår?

Svar: Du kan også have skovhuggerens skægstil med tyndt hår, men det kræver smart trimning og styling.

Hvis du er en skægget nørd som os, er her nogle af vores indlæg, du finder interesseret i:

  • Stubbe skæg stilarter til 2022
  • Skæg styling ideer uden et overskæg
  • Skægstilarter til mænd med kort hår
  • Typer af skæg

Skovhuggerens skæg kan give din styling en endegyldig kant. Men husk, at det også kræver meget tålmodighed og omhu.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave