10 sorte og blå Ombre hårfarver

Indholdsfortegnelse

Blå er en farve, der virkelig skiller sig ud i en mængde. Den fantastiske farve er normalt meget iøjnefaldende, men den kan nedtones med en ombré-effekt.

Et smukt sort og blåt ombréhår er den perfekte blanding af subtilt. Vores liste viser dig nogle af de bedste muligheder.

Sort og blåt Ombré -hår

Tal med din stylist for at finde den bedste farvekamp til dit naturlige hår. Valg af en god farvekamp hjælper med at holde dit hår levende i lang tid.

Der er masser af forskellige farvningsteknikker til rådighed for folk, der ønsker at bære deres hår i en ombré. Din stylist vælger de bedste teknikker til din hårtype og tekstur.

Lilla og pastelblå ombré frisure

Hvis du er nysgerrig efter farve, så prøv lilla og blå ombre. Farven bedøver på langt glat hår, hvilket beviser, at farven ikke kun er til Halloween!

Levende havfrue blå Ombré Bob

Hvis der er en farvekombination, der ser fantastisk ud på sort hår, er det turkis og lysegrønt, også kendt som en havfruehår. Og denne korte frisure beviser, at du ikke har brug for langt hår til at rocke havfruevibber.

Tynd Ombré Frisure og Side Bangs

Mørkeblå viser sig smukt på sort hår som ombre. Lige gardinstang, der møder øjenbrynene, er bløde og henleder al opmærksomhed på øjnene.

Dusky Pastel Shades i en bølget stil

Dæmpede farver som grå og lyseblå er et klassisk valg til din nye ombre frisure. For det bedste resultat, tilføj det til mørkt hår, som brunt eller sort.

Sæt boheme bølger i en dusky blå skygge

Når du ikke kan bestemme mellem lys eller mørkeblå, er denne nuance lige i midten. Med store tøndebølger er det en feminin stil, der er fantastisk til en aften med pigerne.

Blåt Ombre krøllet hår

Sort og chokoladebrun hårfarve er godt og godt for krøllet hår, men mørkeblå rødder og lyseblå på resten af ​​håret er bare fantastisk.

Mørkeblåt farvet hår med subtil sort Ombré -effekt

Prøv den blå ombre, men hold den professionel og passende ved at blande mørkeblå med sort. De vil se smukke ud på langt bølget lagdelt hår.

Lang boheme Ombré frisure til kvinder

Hvis blomsterbørnsvibes er det, du går efter med din frisure, tilføj bløde bølger og to nuancer af blå ombre. Slidt løs eller med faux blomster, vil den boheme stemning opnås.

Smukke Corkscrew Curls med Hints Of Blue

Corkscrew curls er de strammeste formede krøller, du kan få, og du kan misunde enhver kvindes øje ved at tilføje mørkeblå ombre. Uanset om du slider det ned eller op, ser det altid smukt ud.

Slanke Retro havfruebølger

Retro havfrue vibes betyder ganske enkelt, at dit hår er mere glat end bølget eller krøllet. Alle ved, at en havfrues yndlingsfarve er havet, så gør dit look komplet med mørkeblå eller havgrøn ombre.

Udtryk dig selv fuldstændigt med en sort og blå ombré hårfarve. Dette farveskema har det hele, fordi det er både subtilt og levende.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave