5 bedste kinesiske bollefrisurer at prøve

Har du nogensinde set, hvor fantastisk kinesisk bollehår ser ud? Kinesere ved helt sikkert alt om at lave en smuk frisure. En kinesisk bolle indebærer at vride og arrangere håret i ryggen for at skabe forskellige bollevarianter. Derefter sættes et specielt hårtilbehør, der minder dig om spisepinde, men kaldes hårpinde, gennem håret for at skabe et fantastisk udseende.

Kinesiske kvinder har udnyttet denne frisure i århundreder. Europæiske og amerikanske kvinder begyndte at kopiere deres stil for bare et par dusin år siden. Hvis du vil have en unik stil i dag, kan du tjekke de kinesiske boller.

Fantastiske kinesiske bollefrisurer

Synes du, at det er kedeligt at lave en bolle? Du har ikke prøvet Kinesisk bollehår. Dette er en måde at gøre noget simpelt til noget fantastisk uden for meget indsats. I mange tilfælde får det bare at se fabelagtigt ud ved at sætte hårpinden gennem knolden.

Kinesiske kvinder stopper dog ikke her. De går videre for at skabe de mest komplicerede og vidunderlige boller, så de ser så slående ud som muligt. Selvom du aldrig har lavet en før, er det tid til at prøve. Vi har 5 muligheder klar til at tjekke ud.

#1. Dobbelt sjov

Hvis du ikke har nok hår til at skabe en omfangsrig kinesisk bolle, skal du ikke bekymre dig, du kan gå efter ekstra tilbehør. At tage to smukke hårpinde og indsætte dem i knolden kan redde dagen og skabe en vidunderlig frisure.

#2. Doven bolle

Denne dovne kinesiske bollefrisure indebærer ikke vridning, fletning eller styling. Alt du skal gøre er at lave en høj knold og køre en hårpind igennem den. Husk, at bollen uden vridning muligvis ikke holder en hårpind godt.

#3. Enkel tilgang

Hvis du vil lave en simpel bolle, men får den til at se kinesisk ud med hårpinde, skal du finde en måde for pinden at blive på sin plads. Nogle piger bruger et elastikbåndstrick. Inden de laver en bolle, starter de med en hestehale og kører pinden gennem båndet.

#4. Infinity Bun

Hvis du har tykt hår og masser af fantasi, kan du oprette et uendeligt tegn på bagsiden af ​​dit hoved. Fremgangsmåden er den samme som med simpelt kinesisk bollehår. Alt du skal gøre er at vride låsene og derefter arrangere dem på en ordentlig måde.

#5. Flettet Bolle

En flettet kinesisk bolle er en fantastisk måde at skabe et rigtigt mesterværk oven på dit hoved. Alt du skal gøre er at lave en fletning og derefter arrangere den i cirkler. Brug stifter til at holde det på plads og en hårpind til dekoration.

Vi håber, at du havde det sjovt med at kigge på disse muligheder for kinesisk bollehår. Som du kan se, kan selv pigerne med tyndt og ikke så langt hår nyde denne stil. Det eneste du skal gøre er at købe et par smukke hårpinde.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave