22 søde hårbuer til små piger

Indholdsfortegnelse

Små piger elsker hårbuer, og efterspørgslen er stigende, da mange ophold hjemme mommas har besluttet at åbne butikken på Etsy og sælge deres egne sløjfer og pandebåndslinjer!

Bortset fra at bringe latterligt yndig, er hårbuer det enkleste tilbehør til at tage din lille pige fra Gerber baby til straight-up fashionista ekstraordinaire! Og hvis du mangler penge, er det ligegyldigt.

At lave dine egne sløjfer er meget lettere og mere omkostningseffektivt, og hvem ved, måske starter du din egen Etsy-butik en dag.

Hårbuer til små piger

1. Flower Bow Pandebånd

Denne søde patootie rocker et yndigt lyserødt og hvidt blomstret sløjfehovedbånd. Blomsterbuer er lidt omfattende, men slutresultatet er altid fantastisk.

2. Den lille patriot

Hvilken bedre bue for din lille at rocke på den kommende uafhængighedsdag ?! Disse stjerner og striber er muligvis det mest yndige, vi nogensinde har set, og hun vil elske at vise sin patriotisme frem, når hun ser denne stjernespændte sløjfe.

3. Candy Corn Bows

Disse sløjfer er perfekte til Halloween -sæsonen og har givet slik majs et helt nyt liv! Dette forenklede koncept er enkelt og let at opnå (når du selvfølgelig har haft lidt øvelse). Det er dejligt at se, at slikkorn kan være nyttig til andet end at blive smidt væk.

4. Stort stof Polka Dot Bow

Pynt din lille kæreste med denne store polka dot bue. Dette yndige tilbehør vil være den perfekte tilføjelse til vores lille sløjfe -kollektion.

Relaterede frisurer

  • Friske korte frisurer til din lille pige (2022 guide)
  • De bedste kassefletninger til små piger
  • Lille pige fletninger med perler
  • Cornrows til små piger

5. Blomstret stofbue

Opbyg din lilles interesse for naturen ved at introducere hende til denne yndige blomsterbue. Denne sløjfe er perfekt til småbørn helt op til 10 år!

6. Græskarbåndsløjfe

Stof er ikke den eneste måde, du kan lave en sløjfe til din lille pige. Tjek disse fantastiske græskarbuer fra Ribbon Retreat! Disse buer vil helt sikkert få din munchkin i humør til Halloween!

7. Stor sløjfe i stof

Hvis du ikke er til hele syningen eller den varme limpistolprøve, kan du stadig opnå en yndig sløjfe til din lille pige. Det vil ikke kun spare dig tid, men det vil også spare dig for kræfter! Bare tag noget stof og bind!

8. Påske Chick Bow

Denne søde sløjfe til små piger er en god mulighed til påske. Lad denne finurlige lille kylling feje din datters hjerte væk, mens hun sidder oven på hovedet. Fortæl din datter, at hendes lille kylling holder øje med de påskeæg.

9. Ternede buer

Hvis du leder efter søde sløjfer til piger omkring 10 år, så siger intet "chic" mere end disse søde ternede sløjfer. Disse buer er perfekt subtile til skole, kirke og endda legedatoer og er tidløse og yndige.

10. Big Blue Bow m/ Pandebånd

Selv de mindste divaer har brug for et udvalg af fantastiske buer at vælge imellem, så hvorfor ikke tilføje denne enkle blå sløjfe til hendes samling? Pandebåndet er perfekt til små, der ikke har noget hår, og det giver buen mulighed for at blive på sin plads uden at komme i vejen.

11. Jingle Bows

Denne festlige paillet røde sløjfe vil helt sikkert blive et hit omkring juletræet. Du kan endda vælge at lave dette i andre farver som f.eks. Grønt eller guld for at skifte det sammen med din lilles andre juleudstyr.

12. Flower Bow Clip

Dette yndige blomsterbue -klip er et enkelt, men alligevel utroligt sødt tilbehør, der også kan tilføjes til din lille samling. Og det stopper ikke bare ved babyer- piger, der er 8-10 år, kan også vugge disse blomsterbue-klip.

Disse er den lille pige naturlige frisurer, vi elsker

13. Elefantbue

Denne søde elefantbue til små piger bliver helt sikkert et KÆMPE hit. Hvis din søde tærte har et blødt sted for elefanter, så er denne sløjfe den perfekte mulighed for hende! Velegnet til små piger hovedsageligt fra småbarn til barndom (ca. 6-10 år).

14. Pilebue

Pile er blevet stadig mere populære i løbet af de sidste to år, og denne bue falder helt sikkert i tråd med tendensen. Perfekt til piger i alle aldre, denne søde sløjfe oser af flair. Hold din lille pige oven på mode med dette fantastiske pilbue -design!

15. Blomsterbue med blonde

Denne sarte sløjfe er en god mulighed for din lille kæreste. Den dobbelte tone giver ikke kun en stor variation og personlighed, men tilføjelsen af ​​perler giver det også et feminint præg, der simpelthen binder hele looket sammen.

16. Snørebue

Denne store blondebue er endnu et hit og tilbyder den smukke, søde, rustikke charme, som vi elsker så meget.

17. Glow Bow

Hvis du har en lille cheerleader ved hånden, kan hun vende om, når hun ser denne imponerende sløjfe! Disse lysbuer er spektakulære, enestående og perfekte til cheerleader i dit liv! Der er ingen tvivl om, at dette muligvis kan være bue for din kæreste drømme.

18. Lace Bow hovedbøjle

Hvis dit lille barn eller din unge pige er forenklet i sindet, vil denne minimalistiske blondebue helt sikkert være i hendes gyde. Det elastiske design giver hende mulighed for let at tage det på og tage af og giver hende en stor følelse af uafhængighed, når det kommer til hendes stil.

19. Lille Mer-Bow

Har du en Ariel -fan på dine hænder? Så sender denne “dinglehopper” lille havfruebue hende til at rulle! Der er Disney -buer til stort set alle større Disney -produktioner, så slå dem op og find den perfekte til din prinsesse.

20. Vandmelon Tie-Knot Bow

Der er ikke noget bedre udsagn end en vandmelonbue midt på sommeren! Tag et stykke vandmelonprint og bind en hurtig sløjfe på dit lille hoved. Dette vil ikke kun opsuge sved, men det vil også holde hendes hår ude af ansigtet, mens det stadig holder hende stilfuld.

21. Tynd blomsterbue

Tynde buer får ikke nær så meget kærlighed som store buer, men de er stadig meget yndige. Style en tynd sløjfe af blomstertrykstof til dit lille frisindede barn og se hende blomstre.

22. Pailletsløjfe sæt

Pailletter vil altid og for altid være i. Små piger elsker skinnende ting, og det nærmeste vi nogensinde vil lade dem nær “skinnende” er pailletter (og glitter lejlighedsvis). Tag dette yndige pastelfarvet pailletbue sæt og lad din lille skinne!

Der er bogstaveligt talt tusinder af hårbuer derude at vælge imellem, men hvis du har lyst til det, så prøv at lave noget selv! Du kan bare blive blæst væk over, hvor let det er, og endnu vigtigere, din lille fashionista kan være din model. Hvilke sløjfer var din favorit?

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave