10 Top Beard Styles Donned Af David Beckham

Fodboldstjerne David Beckham er kendt for sine fantastiske frisurer og skæg. Faktisk er han blevet en trendsætter i skægsamfundet. For at kopiere Beckhams skæg skal du vælge et kortklippet skæg med et naturligt overskæg. Det er et let look, som næsten enhver mand kan bære. Læs videre for at finde 10 fantastiske variationer af Beckhams skægstil.

Bedste skægstilarter af David Beckham

Lad fodboldikonet David Beckham inspirere dit look med disse 10 flotte skægstilarter.

#1: The Scruffy Beckham

Hvis du lader din Beckham vokse ud lidt, har du dette stadig smukke ujævn udseende. Dette er det ultimative inden for lav vedligeholdelse, idet du bare lader dit trimmede klassiske Beckham -skæg vokse ud for en dag eller to, hvilket giver dig en stil, der er robust og smuk, men stadig stilfuld.

#2: Den slanke og trimmede Beckham med en formet overskæg

Trim dit Beckham -skæg pænt og par det med et fuldt formet overskæg for at få dette maskuline look. Det er en måde at gøre dit klassiske Beckham -skæg lidt mere poleret til bestyrelseslokalet eller en date med din særlige dame.

#3: Det klassiske Beckham -skæg

En stor ting ved Beckham -skægget er, at bare en dag med udvækst tager dig fra poleret til dette afslappede look, perfekt til weekender. Du har stadig stil, men du vil ikke blive besat af dit udseende.

#4: Den professionelle Beckham

Her ser vi et mere poleret, professionelt bud på Beckhams skæg. Vælg en lige længde rundt og en renset hals for at tage din Beckham med på kontoret.

#5: The Quiet Beckham

Dette udseende på David Beckhams udseende indeholder et tyndt, næsten ikke-overskæg. Resten af ​​ansigtshåret trimmes til en lige længde, men er ikke for pæn. Det er en måde at rocke Beckham-skægget med en jeg er ligeglad-holdning.

#6: Den minimale Beckham

For at oprette denne nedtonede version af Beckhams stil skal du klippe dit Beckham-skæg tilbage til et minimum, så du får et look, der er lidt ujævnt, men stadig stilfuldt. Dette kræver minimal vedligeholdelse, men du får stadig den maksimale stil.

#7: Den raffinerede Beckham

Hvis du har grå, fungerer Beckham stadig. Få et raffineret look ved at lade din naturlige grå fremtræde i dit Beckham -skæg.

#8: Mere på toppen, mindre på bunden

Hold dit overskæg fuldt, men dit skæg er minimalt i dette look. Denne skægstil er især smigrende på mænd med en stærk kæbelinje, da den tillader dine robuste funktioner at vise sig.

#9: Suave Beckham

Sørg for, at dit Beckham -skæg er godt trimmet og jævnt stylet til dette slanke og sexede look. Tøv ikke med at bruge lidt skægpomade til at tilføje form og glans til at skabe et look, der er suave, men stadig mandigt.

#10: Den klassiske Beckham

Her ser vi David Beckhams klassiske look. Hans skæg er kortklippet og ikke overdrevent fyldigt og suppleres med sit overskæg, der er klippet til i samme længde. Hvis du er i tvivl om, hvilket af Beckhams mange looks, der passer bedst til dig, er dette klassiske skæg og overskæg et godt sted at starte.

Hvis du overvejer at opgradere din skægstil, skal du overveje David Beckham. Hans stil er synonymt med god smag, robust maskulinitet og opdateret stil. Du kan ikke gå galt med en David Beckham -skægstil.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave